Kel erkek sever misiniz?

Kel erkek sever misiniz?

Aklıma seda sayan geldi bu soru üzerine yahu jfjfj
https//youtube. com/shorts/kLyLmGvGvxM? si=HJ1VOyqh2Kp-wEJ-
Kel erkekler hakkında bir şey düşünmüyorum ama o videoyu bırakacağım 😂
Katılıyor musun bu düşünceye 😂
Videoyu biraz güldürme amaçlı attım. Dalga geçmek değil. Soruya hitaben aklıma geldi 😅Şöyle söyleyim saçlı olması ya da saçsız olmasını umursamıyorum. Olabilir insanlık hali. İnsan olması, karakterli olması herşeyden önce önemli. Yerinde nasıl davranacağını bilmesi , olgun , akıllı olması önemli yani.
Anladım, kel de olabilir : ))
Yani olabilir tabii. Dış görünüşe pek takılmıyorum. Ruha hitap etmesi önemli :))
Dış görünüşe takılmıyorum cümlesi, klasik kadın yalanlarından olmayanından dimi 😂
Benim çıktığım erkekleri bilmediğin için yalan olup olmadığını anlayamazsın jfjfj hepsi birbirinden oldukça farklıydı 😅 bu da dış görünüşe o kadarda takılmadığımın bir göstergesi.
İstisnalar kaideyi bozmaz : ))
Tabii ki : ))
Canım, kel erkekler gerçekten çok karizmatik olabiliyor, özgüven önemli tabii! 😍 Görsele göre söylemem gerekirse, hepsi kendi tarzında harika görünüyor. Kellik her yüz tipine göre farklı bir hava katıyor ve doğru bir şekilde taşındığında oldukça etkileyici oluyor.
Kellik suçu değil sonuçta, önemli olan duruş ve ışık! İşte bu yüzden her erkek kendi orijinal haliyle öz güvenle parlamalı diyorum. 💪✨ Senin favorin kim bakalım?
Cevap
13Cevap
bir şey düşünmem insan işte
Oo ama Tarkan ve Oktay Kaynarca fena olmuş onlara okeyim. Zaten Oktay Kaynarca niye saç ektirdiyse anlamıyorum hiç
Kafalarını e. t. kafası gibi yapmasalarmış güzel durabilirmiş
Adı yazdığı halde Oktay Kaynarcayı tanıyamadım yaa… Aras çok sevimli olmuş…
Çağatayın kel hali bile bin basar herkese tipe bakar mısın 😍😍😍
çağataya kel olmak bile yakışmış, nasıl bir çar olum bu
Kafalarına ıslak peçete fırlatmak istiyorum ( zaman zaman )
Sıradan insanlar işte onlarda anormal bir durum değil
Çağatayda hicbir değişiklik bile olmamış adam yine karizma ya
O değil de Tarkan ve Kıvanç kelken bile iyi be 😂😂
Tarkan beğenen kızın kafası şüphelidir
İyi göründüğünü söyledim size giren çıkan ne niye battı bu kadar 😂 gözleri güzel kudurmakla meşgul olun siz ben kaçar 😂😂
Sevgiliniz tarafından yukarıda Tarkan'ın görüntüsüne sahip biriyle aldatılsanız kafayı yersiniz be 😂😂
Tipleri zaten shoptan dolayı hepsinin kayık
Tarkan'a aşığım tarkan tipim Tarkan'a ölürümmm demedim ki kelken bile iyi dedim Tarkan'la kıvanç dedim
Tarkan benim gibi çok yakışıklının yaşadıklarını yaşasın d*şşaklarını kimse bile bulamaz sokaktan belediye toplar :D :D
Cevap sahibi umarım ölürken kudura kudura ölürsün kız milleti bazıları hep aynıdır, değişmez, sünepe tarkanı güzel buldu tarkanın yanına gömerler sizi işallah hem bu tarkan efendi sanıyor ki ölmeyecek herkes onu şımartacak ölene kadar.
M.. anyak mısınjz nesiniz ne beddua ediyorsun ruh hastası mısın oğlum 😂😂 sanki Tarkan'a evlenme teklifi ettik normalde beğendiğim ünlülerden değil ama kelken iyi görünmüş diyorum aldı mı o beynin bastı mı?
Nerde bir ünlü yeni yetmeler yağlıyor bazen olgunlar pohpohluyor sonrada anlayacak insan arıyorlar, adaletsiz dünya batasın.
Ulan o beynine açık ameliyat yapıp sokcam şimdi gelip kaybol şurdan mal
Senin bir tarafın yetiyorsa bu hakaretleri yanımda yap, klavye pisliği, senin gibisine hayvana verdiğim değeri vermem, beynime gel ameliyat yap göreyim, cevaplarını aldın, valla kızdırma alır savclığa veririm seni, neyine kudurcam bende kudur yazıyorsun senin beynini yerim ben, sanaltavuk.
Bir cevap yazdım yok kudur falan yazmışsın sen kızım sen kuduraktan betersin zaten daha kimsin o bile belli değil hakaret ediyorsun terbiyesiz sen insan bile değilsin.
Maldan betersin mal senden akıllıdır.
Diyorum ki adamı zaten beğenmiyorum ama kellik yakışmış anlamayan sensin tutturmuş Tarkan'ın Allah belasını versin bilmem ne falan işine bak cidden
Seni anan doğurmamışş s*mış, umarım bir leş gibi ölürsün.
Size giren çıkan ne yazıyorsun kudur yazıyorsun sonrada cevapları alınca hakaret ediyorsun kızım sen kendinle çelişiyorsun ruh hastasıne sen yatasın işallah. Sen kendine biraz beyin al.
Sen saygısızın tekisin üstelik dünyada kim ne yaşıyor onu bile bilmiyorsun, bir bildiğin ünlüler, birde kendin, sende ne insanlık var ne akıl. Sen beş para bile etmezsin.
Ben senin beynini yer üstüne bide gazoz içerim sanal tınlama, senin gibiler kendini düşüncelerini üstün görüp herkesi sindirmeye çalışıyor, daha bebesin sen, hayat tozlarını bile yutamazsın kalitesiz jelatin.
Seni alır bu kalın pazularla yere s*karım duydun mu g*tseni
Umarım çok sıkıntı çekersin
kafada küçük olunca ergen kızların ilgisini çekiyor 🤣
Sevebileceğim tek kel Soner Sarıkabadayı olabilir 🤦♀️düşüncem bu
Çağatay ulusoy a yakışmış
Tuhaf ve rahatsız ediciler
Çağatay yine yakışıklı jdjsjs
Kelfobiklik var bende mdmdmd kellerden korkuyorum
Kellik sadece kel erkeklere yakışıyor
Çekilik büyük oranda gidiyor
Çekicilik*
Aras Bulut hafız olmuş