Erkekler hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Öncellikle abuk subuk yorum yapacaklar cidden uzak dursunlar hiç uğraşamam sizinle

6 yıldır çok yakın bir erkek arkadaşım var fakat son 1 senedir o tarz konuların üstü kapalı da olsa konuşuyoruz ve beni arzuluyor ben de onu arzuluyorum yalan söyleyemem onun da hiç sevgilisi olmamış benim de hiç olmadı ama ben ona aşık olduğum için bu sohbetlere müsade ederken sürekli rahatsız olduğum olay olan arkadaş muhabbeti arkadaşı olarak mı görüyor arkadaşı olarak görüyorsa neden bu mevzulara giriyor abaza filan diyceksiniz ama cidden abaza birisi de değil ona eminim yani net bir şekilde hatta çok utangaç birisi benimle bu mevzulara nasıl girdiğine bile şaşırdım ben o derece çok utangaç yani fikirlerinizi düzgünce abaza olmayan birisi için yapabilir misiniz
Onun yaşı 27 benim 23 ama dediğim gibi abaza birisi kesinlikle değil öyle kız tavlayayım muhabbet edeyim durumları kesinlikle yok o tarz konuların da üzeri baya baya kapalı öyle açık açık da değil hatta msjları görseniz anlamazsınız bile ama yakından tanıdığım için gayet iyi anlıyorum 😂
Erkekler hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?