Öncellikle abuk subuk yorum yapacaklar cidden uzak dursunlar hiç uğraşamam sizinle
6 yıldır çok yakın bir erkek arkadaşım var fakat son 1 senedir o tarz konuların üstü kapalı da olsa konuşuyoruz ve beni arzuluyor ben de onu arzuluyorum yalan söyleyemem onun da hiç sevgilisi olmamış benim de hiç olmadı ama ben ona aşık olduğum için bu sohbetlere müsade ederken sürekli rahatsız olduğum olay olan arkadaş muhabbeti arkadaşı olarak mı görüyor arkadaşı olarak görüyorsa neden bu mevzulara giriyor abaza filan diyceksiniz ama cidden abaza birisi de değil ona eminim yani net bir şekilde hatta çok utangaç birisi benimle bu mevzulara nasıl girdiğine bile şaşırdım ben o derece çok utangaç yani fikirlerinizi düzgünce abaza olmayan birisi için yapabilir misiniz
Onun yaşı 27 benim 23 ama dediğim gibi abaza birisi kesinlikle değil öyle kız tavlayayım muhabbet edeyim durumları kesinlikle yok o tarz konuların da üzeri baya baya kapalı öyle açık açık da değil hatta msjları görseniz anlamazsınız bile ama yakından tanıdığım için gayet iyi anlıyorum 😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
6 yıl iyi dayanmış yine ama sana tavsiyem imzayı atmadan ilişkiye girme.
Kız iliskiye girme olayı olamaz zaten o yanasmaz dinine önem veren birisi o sebeple 27 senedir hayatına ne birisi girmiş ne başka bir şey bakir yani hala benim de aynı şekilde o sebeple hani aşık mı değil mi yoksa başka sebep mi var diye soruyorum
6 yıldır birliktesiniz yani bunların konuşulması normal ama bence artık evlenin kavuşun.
Sevip sevmediğini anlasam açılcam😂
Yani bacım saf mısın 6 yıldır anlayamadın mı sevip sevmediğini :D
Yok vallahi arkadaşlarım da bazenleri diyor seviyor bazenleri diyor sevmiyor garip 😂 bazenleri belli ediyor gibi oluyoo sonra geri çekiliyor tam tersi davranıyor
Ver gitsin
Abi siz bir bitmediniz a.. k defol git
Hoslaniyordur
Seni artık ciddiye bile almıyorum ilk başta keşke düzgünce yorumlasaydın...
Konuları o mu açtı sen mi
Açıkça açılan bir konu yok ama sık sık imalar oluyor diğer yorumlara yaptığım yorumlara da bir bak istersen daha iyi olucaktır ama genelde o ima ediyor karşılık vericek olduğumda da zaten geri imasını alıp işi çıkmış gibi yapıp gidiyor birbirimizi gayet iyi tanyoruz bu arada dediğim gibi erkekler ile işim yok ama bunun karakteri cidden çok güzel massallah ailesi mi yetiştirdi kendi kendini mi yetiştirdi bilemem ama ilk kez bir erkeğin karakterini beğeniyorum öyle diyiyim ilk kez bir erkekle 6 senedir konuşuyorum erkek arkadaşım bile yoktur normal arkadaş ama sen düşün...
Ne gibi ima?
ya işte mesela arada öpebilir miyim diyor tabi ki diyorum bu tarz şeyler sık sık oluyor son 1 haftadır da baya ilerledi öpmekten sarılmaktandaha da ilerisine gitti ama onlar da genelde üzeri kapalı oluyor öyle açık açık s... ediyorum vs değil 😂
Anlamadım bir şey flortlesiyorsunuz bildiğin
Öyle ama ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Hoslaniyordur.
Neden açılmıyordur sence
Bilmiyorum ki ayrıntı bilmem gerek ama anlattığın kadarıyla flört ayrıca her insanın canı ister olay sadece güvenmek
Güven var aramızda ama o tarz şeyler ikimiz de yapmaya pek sıcak bakmıyoruz
Niye konuşuyorsunuz o zaman?
İlk başta tümüyle arkadaştık sonra ben ondan hoşlanmaya başladım sonra aşık oldum ama onda durumlar ne bilmiyorum ne o adım atıyor ne ben arada ufak tefek yakınlasmalar oluyor ama günah olduğunu bildiğimiz için uzak duruyoruz bu arada bu yakınlasmalar sadece mesajlarda beni çok beğendiğini biliyorum fikir olsun düşünce olsun görünüş olsun ben de aynı şekilde ama ona baya bağlandım onun ileri de bir başkasıyla olma düşüncesi bile garip hissettiriyor onda olan durumları anlamaya çalışıyorum dikkat ettiysen xper1 seviyesindeyim bu platformdaki abazaları bildiğim için üye bile olmazdım normalde ama erkek tanıdığım veya bu tarz şeyleri sorabilicegim birisi yok
Olmadığı için de buradaki abazalardan veya zihniyetsiz insanlara sormam saçma bile gelse belki düzgün bir yaklaşımla destek olabilirler diye sorma gereksinimi duydum anlatabiliyor muyum
mesajlarını kapat keyfine bak. O adım atamıyorsa sen at biz neyiz diye sor bakalım ne cevap verecek
Tamam sorduktan sonra yazarım tekrardan buradan