insanlar genelde dış görünüşe çok takılıyor ama senin güzel olmaman değil onların sığ düşünmesi sorun seni tanımadan yorum yapıyorsa zaten ciddiye alma herkes bir şey der ama değerini sen belirlersin bakımlıysan özen gösteriyorsan zaten özelsin bunu gören biri mutlaka çıkar boş yorumlara takılma geçer gider
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Fotoğrafın olmadan bu soruya cevap vermek zor çünkü sen kendini yetersiz görüyor olabilirsin ya da davranışlarında sorun vardır bu da seni itici yapıyor olabilir ve insanlar seni olduğundan daha kötü görüyor olabilir.
Tipini fiziğini yetersiz buluyorsan spor yap ve düzgün beslen, bunun düzeltemeyeceği bir şey yok.
Kalp hastalığın falan yoksa, sağlığın yerindeyse gerçek bir crossfit salonuna git, hiç aksatmadan orada ki profesyonel hocalarla çalış ve bir diyetsiten eşliğinde beslenmeni düzenle.
Bu düzeni kurup aksatmadan, disiplinli şekilde devam edebilirsen 3 ay sonra gözle görülür şekilde görünüşün güzelleşmeye başlayacaktır, daha çekici bir hale gelirsin, 1 sene devam edip, hatta hayatının rutini haline getirirsen hayat kaliten inanılmaz artar.
Ama vucut salonu ya da çakma crossfit salonu değil, gerçek crossfit salonuna gitmen ve gerçek crossfit hoclarıyla çalışman lazım.
Bu söylediğim fiziksel özelliklerin ve sağlığın içindi. Bunun dışında bol bol kitap oku, televizyondan dizilerden uzak dur, entelektüellik seviyeni yükselt, böylece yüksek seviyeli insanlarla tanışırsın, sana çirkin diyecek varoş, maganda tiplerle muhattap olmazsın.20 Yorumla
Burnun havadadır , insanlara gülümse ve konus, hep karşıdan bekleme , senle konusana da sapık veya herhangi birleyle adlandırma herkese insan gözüyle bak unutma sende aynısın insansın ne eksik ne fazla bu sözüm herkese geçerli
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBak bacım açık konuşayım öyle ince belli tombul çay bardağı değilsen kimse bakmaz. Birinin sana bakması için mini mini etekler giyip oranı buranı açman lazım. Sütyeni crop niyetine giyip sokaklarda gezmelisin. Kaydırak burnun olmalı, dudakların çekici ve büyük olmalı yoksa bakmazlar sana güzelim. Ha bide eğer kuyruk sallamazsan o erkeklere ulaşılmaz olursan da seni sevmezler. Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş yani bu devirde kimse iç güzelliğe bakmıyor üzgünüm. Benden daha güzel olduğuna eminim tatlım. Hülâsa edecek olursak dediğim gibi o özelliklere sahip olman gerekiyor ki sevilesin
08 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@yaralım43 yalnış algı değil ben gördüklerimi söylüyorum. Çoğu erkek yatağa atmalık kız tercih eder eğer sen bu tarz istekleri kabul etmezsen tabi senden ayrılırlar onlara göre"bizim doğamız bu"diye söylenirler oysaki tek dertleri çoğunun 5 dklık zevk için kız tavlamak
Cevap sahibi10 ay@yaralım43 hani ciddiyim bak erkeklerin çoğu o tarz kız ister onlara göre bu normaldir bir ihtiyaçtır her kuyruk sallayana giderler kendini ondan koruyan kadınlara ise laf söylerler
Soran10 ayAşırı doğru vidd
- 10 ay
Burnu kaydırak gibi olmamalı, dudakları büyük olmamalı. Ben estetikli kızları direk eliyorum. Yanlış bilgilendirmeyelim insanları
- 10 ay
İnsanları neden olumsuza yönlendirmek istiyorsunuz anlamıyorum. Senin bu saydığın özellikler sadece bakılmak istenen ama birlikte yaşam sürülmesi istenilmeyen kişiler oluyor. Birlikte olunur ama birlikte yaşanmaz ciddi ilişki düşünülemez evlilik zaten olmaz düşünceleri. Sen bu durumdasın ve baktın gördünki herkes sana bakıyor ilgi gösteriyor birliktelikte yaşıyor ama bir süre sonra yoklar. Herkes senin gibi mi olsun? Böyle düşüneceğine benim böyle olmamam gerek diye düşünmeni tavsiye ederim.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, inan ki bu söylediğin hikaye ne yazık ki birçok insanın karşılaşabileceği bir durum olabilir ama unutma, birinin söyledikleri senin değerini belirlemez! "Ortalama" ya da "çok güzel" gibi etiketler sadece bakış açısıyla alâkalıdır. Güzellik, kişinin kendi içinde hissettiği ve yaydığı öz güvenle artan bir şeydir. 💖
O çocuğun söyledikleri tamamen onun algısı ve bu seni tanımlamaz. Kendine nazik davran, seni mutlu eden şeylere odaklan ve seni seven, destekleyen insanlarla çevrili olduğuna emin ol. Bir de güzelliğin sadece dış görünüş olmadığını unutma! Pozitif enerjin, karakterin ve tarzın seni çok daha çekici kılar. Kendin olmanın keyfini çıkar, enerjin dünyayı değiştirecek kadar değerli. 😘00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 11 aykız gitsin erkeğe teklif etsin
00 Yorumla
11 ay“Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimseler değer verir. Onları ancak kötü ve aşağılık kimseler hor görür.” Hz. Muhammed (s. a. v)...
"Yüzü güzele kırk günde doyarsın, huyu güzele kırk yılda doyamazsın." diye boşuna dememişler. Onun için özellikle bir kadına bu şekilde hitap etmek cidden çok büyük terbiyesizlik. Benim için seveceğim kadın dünyanın en güzel ve en tatlı insanı olur ve bir çift göze aşık diğer bütün gözlere kör olurum.
Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınız için üzüldüm. Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur can da, inci mercan da. Bu kadar iyi anlatılamazdı herhalde doğru insana denk gelmenin hayatımıza etkisi...80 Yorumla
11 aySen sorduğun için mi dedi? Normalde kimse öyle bir şey demez. Bir de güzel kız olmak demek çekici olmak demek değil. Benim evime gelecek, 10 da 9 fiziği ve güzelliği olan kızı red ettim ben erkeksi hareketleri olduğu, dominant davrandığı için. Dominant kızdan nefret ederim. Benim için hiçbir değeri yok. Siz kızlar bu dış görünüş olayını fazla abartıyorsunuz. Erkek bakarken de sadece dış görünüşe göre seçiyorsunuz. Önce konuşmanı, karakterini, davranışlarını bir incele. Anla, çöz, ideal hale getir. Esas önemli ve zor olan kısım bu. Bol bol kişisel gelişim kitapları okuman lazım
40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı.
11 aySenin kıymetini bilemiyorlarsa, senin güzelliklerini göremiyorlarsa sen üzülme lütfen. Saçmalamış o arkadaşın, neden biliyor musun? Hazımsızlık , üstünlük , öne çıkma düşünceleri ile böyle konuşmuştur. İnsanların karakter ve kişiliklerini okumaya çalışmak gerekir. Her konuşan tarafsız ve gerçekçi konuşmaz. Nefsi ile konuşur. Senden gidip ciddi ilişki kurmaları senin güzel olmadığını değil , Nasib konusu bir durum. Tüm bunların yanında , senin o incecik zarif , tatlı nadide ve baştan çıkarıcı dudaklarının güzelliği varya insan sadece onlara bile vurgun olur biliyor musun? Mesele bu güzelliklerini görebilecek kapasitenin olup olmamasına ilgili , kapasite yoksunu adayların senden uzaklaşması seni mutlu etsin. Kapasite yoksunu arkadaş sofatlarından da sen uzak dur ki için rahat etsin. Sen gerçekten çok harikasın.
23 Yorumla- 10 ay
@Asolury beğeni için teşekkür ederim 😊🌹
- 10 ay
@busraapue beğeni için teşekkür ederim
- 10 ay
@busraapue 🌹🌹
Gizli Üye(25-29)11 ayÇirkin ve yakışıklı erkeklere her türlü bakan kızlar para için bakıyor veya ihtiyaç gidermek için bakıyor böylece çirkin ve yakışıklı erkeklerin g#tü kalkıyor madem ki güzeli çektim daha güzelini çekerim çirkin tipsiz kızla işim olmaz diye düşünüyorlar yani bu çirkin yakışıklı erkeklerin suçu değil senin hemcinsinin suçu her önüne gelen erkeğe değer verip g#tünü kaldırmazsa erkekler de bu kadar dış görünüş meraklısı olmaz
101 Yorumla- 11 ay
Doğru
11 ayPardon!!! Sen şaka mı yapıyon sorma sahip?
Bu ülkede eşek dikiyorlar, köpeğe tecavüz ediyorlar. Ne demek orta tipli kıza bakmazlar. Bu aklı sana kim verdiyse onda akıl yok.
Türkiye cinsel açlığın Afrikasıdır. Arz talep dengesi yönüyle baksan bile bu ülkede cinsellik konusunda kadınlara bir talep fazlası olduğu aşikar.
Güzellik, fizik, boy vb. şeyler sizde etkileyici olsa dahi belirleyici bir unsur değildir. Erkekler için aslolan sizin nasıl göründüğünüz değil kısa ilişkide ulaşılabilir, uzun ilişkide güvenilir olmanızdır. Realite bu...
10 Yorumla
11 ayÇünkü son yıllarda kızların erkeklerden beklentileri nasıl artmışsa, erkeklerinde kızlardan beklentileri o kadar arttı. Kızlar nasıl 1.80'in altındaki erkeklere bakmıyorsa, fakir erkeklere ilgi duymuyorsa, sevgili olduğu erkeğin arabasının olmasını istiyorsa, erkekler de aynı şekilde güzel olmayan kızlara ilgi duyamayabiliyorlar. Sevgili olacağı kızın hem karakterinin hem de dış görünüşünün güzel olmasını istiyorlar. Kızlar erkekten bir sürü şey isterken ve kızların bir sürü kriteri ve beklentisi varken, erkeğin da karşısındaki kızda güzelliğe bakması doğal bir durumdur.
Tipsiz bir erkeğe kızlar bakıyorlar demişsin. O kızların baktığı tipsiz erkeğin arabası ve parasını olduğu için ve apzı güzel laf yaptığı için kızlar bakıyordur. Tipsiz bir erkeğin arabası ve parası yolsa, ağzı da hiçbir şekilde laf yapmıyorsa, emin ol o erkeğe hiçbir kız bakmaz.
22 Yorumla- 11 ay
Arabası/parası yoksa, ağzı laf yapmıyor, elinden iş gelmiyorsa yakışıklıya da kimse bakmaz. Kadınlar erkekler kadar görsel görsel varlıklar degil. Kadınların gözünde erkeği erkek yapan şey tipolojisi değildir.
- 11 ay
Bakan varsa da o kızlar da ya özsaygısı düşük aptal tiplerdir ya da güzel olmadıkları için piyasası düşük kızlardır.
maalesef dış görünüş her zaman önemliydi ama bu kadar degildi sizi her alanda öne geçirebilcek bir durum dış görünüş bide kişinin kriterleri devreye girince yapıcak bişey yok kendini onların yerine koy seninde bi erkek algın var birine baktıgın zaman yok bu böyle yok bunda bişiler var kendini bir sınıfa koymuşsun bile ortalama tipli kız ne tamam biraz eli ayagı düzgün olsunda yani gidip biriyle konuşursun anlaşırsan sevgili olursun illa gidipte cok güzel olmasına gerek yok bence onlar ayıp etmişler böyle söyliyerek en azından aradıgım özellikler uymuyo tarzı biraz daha kibar olsalarmış daha iyi olabilirmiş neyse kadınların şansı daha fazla erkeklere göre manita yapmada umarım bulursun gönlüne göre birini
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayAy erkekler de çok ortalama dışı da çünkü shdhd ya bu kadar büyütmeyin meseleleri. Bazı şeylerin tiple alakası yok anlayın artık bunu. Karakter, uyum ve zeka daha büyük önem arz ediyor. Ayrıca sadece tipe düşecek biriyle olmak zaten kendinize hakaret.
30 Yorumla
11 ayöyle bir demişsin ki tipini merak ettim hem bu hız nedir ya ben erkeyim senin kadar arayış çabam yok bu millet neden aç ben anlaıyorum :D
20 YorumlaKonunun buraya nasıl geldiği de önemli tabi yeni tanıştığın bir çocuğa ben güzel miyim diye mi sordun yoksa o durup dururken böyle bir şey mi söyledi? İkisi arasındaki fark şu sen sorduğunda bu konu eksik hissettiğini açıkça karşı tarafı belirtmiş oluyorsun peki eğer öyleyse seni yetersiz hissettiren ne? Yok durup dururken söylüyorsa Böyle bir davranış biçimini benimsemiş karşısındakinin duygularıyla ilgilenmeyen bir adamın seninle ilgili yorumu seni neden etkiliyor? Güzelliğin içeriden dışarıya doğru büyüğünü unutmayalım 🙏🏻
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
11 ayDış görünüş günümüzde çok daha önemli olmaya başladı. Her konuda 10 adım falan önde oluyor çok güzel kızlar. maalesef seçmedigimiz özellikler hayatımızı belirliyor. Kendini üzme boşuna diğerleri de görünümünü kendi secmedi sonuçta adil olmayan bir dünyada yaşıyoruz. İstiyorsan estetik yaptırabilirsin ama baya iyi işler cikartiyorlar
20 Yorumla Kekolar bile kendini adriana linaya layık sandığı için.
32 Yorumla
Soran11 ayÇok doğru bu
11 ayBotoks falan şart değil, herkes bakmıyor kadınların çoğunluğunu güzel buluyorum, ortalama tip bence iyidirler. Tipe göre yargılama yanlış ne çıkarsa bahtıma dediğim günden beri karşıma çıkan kadınların hepsi bence ne olursa olsun güzeldi. Bakan var inan ki bu böyle.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayO lafı diyen çocuk Brad Pitt falan olmalı herhalde önce kendi tipine baksın yerinde olsam umursamam bile.
71 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Çirkinsin deme cüreti gösteren biri gerçekten olduysa Allah bir değil bin belasını versin.
Doğuştan zengin olup hayatın ne olduğunu bilmeyen, hiçbir mücadeleye dahil olmayan insanları gördükçe İsyan ediyor insan30 YorumlaHerkesin içinde parlamayı bekleyen bir ışık vardır. Önemli olan, bu ışığı keşfetmek ve kendine güvenmektir. Dış görünüş sadece bir kabuktur; gerçek değer, kişinin kendine olan saygısı ve samimiyetindedir
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayKendini cirkin olarak goruyor olabilirsin ama saygi ve mesafe baska biseydir. Sana bunu direk soylebilmeleri senin davranislarinin yerinde olmamasindan kaynaklaniyor. Hani sen onlarin dis gorunusune olumsuz bisey demiyorsan kimsede sana diyemez. Kendi degerini gozden geçir derim. Kendine saygiyi kazan , guzellikten daha onemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayOrtalama bir kız bakım ve güzel bir giyimle çıtayı yükseltebiliyor bence. Ben de ortalamayım güzel hafif bir makyaj, saç kesimi değişikliği ve giyim aşırı etkiliyor. Özgüven daha da önemli ama. İyi bir enerji ve gülüş de. Neşeli olmak bütün kızlara yakışıyor ✨
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayDetayı şimdi okudum bunu diyen çocuk hayvan. Yok kızım benim ortalama olup da yakışıklı koca bulan arkadaşlarım var. Bazen de aura ve enerji meselesi. En çok da özgüven. Sal gitsin, düşünme bile. Teklif gelirse içlerinden seçersin gelmezse de kendinle musmutlu yaşarsın. Karaktersiz doyumsuz insanla bir ömür geçirmektense yalnız olmayı yeğlerim. Ve evet ben de şu an yalnızım 🧡
Gizli Üye(25-29)11 ayErkekler sarışın 16-23 arası beyaz kızları beğenir kadını obje tarihi olan bir mal görür onlar bakım bile yapmaz kıllı ter kokulu yağlı olur ama kadından barbie bebek olmasını isterler saç telinden ayak tırnağına karar şöyle böyle olacak derler osmsmlıdw bile böyledi küçük sarışınlar cariye öyle olmayanlar köle oluyordu
22 Yorumla- 11 ay
25 yas altiyla Hic cikmadim kardesim
Cevap sahibi11 ay@zarganasara 25 bile küçük sana
11 ayYani erkekler genelde böyle yüksekte olan birilerini tercih ederler güzellik algıları çok değişik çok çok güzel olması lazim onlar için
22 Yorumla
Soran11 ayManken arıyorlar
- 11 ay
Zor bulurlar o kafayla bence minyon tipli erkekler daha çok seviyor diye düşünüyorum
Şöyle bir cinsel açlığın olduğu ülkede cidden böyle mi düşünüyorsun ortalama bir kıza öyle bakıyorlar ki ortalamanın altında bir kıza bile bakıyorlar
21 Yorumla
Soran11 ayKonu tam olarak bakılması değil aslında sevilmek istenilmesi
- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
11 ayBuradaki sorunun senin öz güvensizliğin olduğunu seziyorum. Her kadına sıkça yürünüyor ama çok olumsuz eleştiri almak ve bunları kaldıramayıp sorunu genellemeye çalışmak problemi gösteriyor. Sen kendini beğenmezken başkası seni niye beğensin.
00 Yorumla
11 ayNe cidden bunu nasıl der ve izin verme
Soruya gelcek olursak güzel olmayan kızların sevgilileri var hep cevremde bence tiple alakalı bisey değil yani sen de kalkip yakisiklilardan bisey bekleme
Kendine göre anlayacağın
00 Yorumla
11 ayBen özgüvensiz olduğum için açılamamıştım ama kız anlamıştı benim ona aşık olduğumu sonra kız yanıma geldi samimi olduk ama ben hâla acikliyamadim kız senin özgüvenini Sk*im dedi gülerek o günden sonra sevgili olduk yani siz kızlar yüzünden biz erkekler özgüvensiz oluyoz ama tabi benim kaderim iyiydi şimdi nişanlanıcaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYürüsünler gitsinler kalın dudaklı bulsunlar o zaman. Sana bu lafları eden insanlarla zaten bi daha görüşme. Kendi değerinin farkına var. Bi de biraz cilve eksikliği sezdim nedense sende. Hareketlerin dişil enerjide olsun.
12 Yorumla
Soran11 ayNasıl sezdin kiii
Cevap sahibi11 ayVe eminim ortalama bir kız falan değilsin sen gayet güzel bir kızsın ama cilven eksik diye ilgi çekmiyorsun. Ne yakışıklı çocukların yanında öyle kızlar gördümki bu çocuk bu kıza nasıl bakmış dersin. Ama öyle bir cilveye sahipler ki çocukları cilveleriyle ellerinde tutuyorlar. Cilveli bir kız olsaydın bu soruyu sormamış olurdun ordan anladım:)
11 aySeninle ilgisi yok seninle konusan cocukta yunan tanrısı olsa bile terbiye saygı olmadıktan sonra kendisi bes para etmez. Sana yaptıgı seyde sadece terbıyesızlık carpsaydın keske bir tane suratına, ayrıca güzellik göreceli bir sey. Sırf o gerızekalı sana öyle dedi diye bu senin gercek degerını asla belirlemez
10 YorumlaOlay güzellik veya çirkinlik değil aslında, bu lafı edebilecek hadsizlere şans verdiğiniz sürece moraliniz bozulmaya devam edecek. Aklı başında, karşısındakine saygı gösterecek insanları tercih etmeye özen göstermelisin. Güzellik mi? Onun pek önemi olmadığını anlarsın zaten.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBunu diyen erkek eminim maymundan iki saniye önce doğmuştur. Bu erkeklere bu özgüven nerden geliyo anlamıyorum
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYakışıklılar da kendini bir şey sanıyor keli çıkınca evleniyor hepsi yatak peşinde dikkatli ol bacısu
20 Yorumla
11 ayEmin misin çirkin erkeklerin manita yaptığından :) :)
00 Yorumla
11 ayYa boş ver konuşup dursunlar anca çoğu migdesiz onların güzellik gelip geçicidir zaten çoğu böyle yapıyor sonra da 30 yaşında ben neden evlenemedim diyor kız erkek iki taraf içinde geçerli
00 YorumlaKimse bakmıyor diye bir şey yok, çağ pis. İnsanlar kendi çıkarlarına göre ilişki yapıyor kendini tatmin etmek için kimi ise egosunu, sevgilim var düşüncesinde olduğu için.
00 Yorumla
11 ayUluslararası güzellik yarışmalarında bile kadınlar sadece güzellikleri ile değerlendirilmezken senin güzellik kavramına takılman yersiz bir endişe. Kendini başkaları tarafından beğenilmek, onaylanmak zorunda hissetme. Motive kaynağın her zaman kendi özgüvenin olsun.
00 Yorumla
11 ayDışını begenmedıklerının içini kimse merak etmıyor. Ortalama guzellıkte bir kızım kalbı cok guzel ya da cok cırkın olması farketmeksizin dünya güzeli olabılır
00 Yorumla
11 ayArtık gizli bir yarış var kadınlar arasında.
Gerek kıyafet gerek makyaj açısından.
Burnu vs kötü olan da direkt estetik yaptırıyor.
01 Yorumla- 11 ay
Kimse bir giydiği kıyafeti bir daha gitmiyor falan. En güzel benim yarışı
11 ayErkekler kadınları materyalist olmakla suçluyor ama en çirkin erkek bile en güzel kadınla olmak istiyor :)
10 YorumlaNasip işi kardeşim, nasibin dağın altında olsa yine gelir seni bulur sana nasip olur. Dua etmek en önemlisi.
10 Yorumla
11 aysen de onun açığını bul yüzüne vur haspam sanki brad pitt o adamda bile bu kadar ego yoktur
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı. Gereksiz bir özgüven eksikliği yaşıyorsun. Beklenti içinde oldukça asla istediğini elde edemezsin.
00 Yorumla
11 ayAşkım herkes yerini bilsin sen ve senin gibiler bizim gibi güzel kızların getir götürünü yapmaya devam edecek hayat bu.
00 Yorumla
11 aySenle herhangi bi sebepten dolayı alay etme hadsizliğinde bulunan bi insandan kurtulman senin için bir şanstır, kayıp değil.
00 Yorumla
11 ayErkekler bulabildikleri en güzel kıza bakarlar çünkü... bizim gibi yakışıklı olmasa da en azından iyi biri demezler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayErkekleri ciddiye alıyor musun hala. Oyuspu cocuklarina kizlar yuz vermese bu kadar gereksiz egolu olmaz naltler. Eline ver damacanayı onu halletsn. Kimse hak etmiyor guzeller guzeli ve guzel kalpli kizlari.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHadi ben bakacağım özellikle dudakların inceyse bakacağım Çünkü ince Dudak seviyorum =))
1.80 boy 75 kilo fit bir erkek için boyun kilon uygun mu?
02 Yorumla
Soran11 ay157 48
Cevap sahibi11 aywww.kizlarsoruyor.com/fenomen/kawasaki_ninja
Yazar mısın bana lütfen.
11 ayYeni ortam artık öyle değil..
En tepeye bakılıyorlar maalesef. Yine de umutsuz olmamak lazım. Kısmet bu nereden geleceği belli olmuyor.
00 YorumlaBende orta tipli biriyim ama bana da bakmıyorlar, ya çok cirkin ya da çok yakışıklı olacaksin galiba
00 Yorumla
11 ayBakar normalde ama sen illa yakışıklı istiyorsan onlar bakmayabilir
04 Yorumla
Soran11 ayYakışıklı değil kendim gibi orta tiplilere bakıyorum zaten ama etraftaki aşırı güzel olan kızlar çirkin erkeklere bile şans tanıdığı için bizle ilgilenmiyolar bile
- 11 ay
Yok sanmam ortalama tipte bir kadın Türkiye gibi bir yerde yalnız kalmaz. Senin şansın yaver gitmemiş
Soran11 aySorun yalnız kalmak değil zaten gerçekten biri tarafından istenilmek
- 11 ay
Ben de onu kastetmiştim kelimelere takılma
- Güzellik & Bakım konusunda 386 cevap paylaştı.
11 ayDişil enerjiyi ortaya çıkar biraz o zaman bazıları güzel olmaz ama bi aura olur böyle çekici bunu kullan derim
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
11 ayCirkinsin diyenin ağzına bir tane çakmalisin bence
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı. Dudağın ince ise 2 bin ver şişirsinler. Çok takıyorsan tabi.
10 YorumlaÇirkin kız bile yakışıklı erkekten çok daha şanslıdır ✔️
10 YorumlaDış görüntüyü gerek varsa düzeltirsin ama huyu değiştiremezsin.. tanıştıkların yanlış yapıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAllah Allah 🤔 ben ortalamanın bir tık üstü olduğumu düşünüyorum övünmek için söylemiyorum egoist değilim ama bana da çok yazan olmuyor ki.
Bu kadınlara ne ara talep oluyor? Ben anlamıyorum. Hiçte talebim yok.
He belki de çok çirkinimdir bilemem ama yok ya.
Netten oluyor sadece. Reel hayatta olmuyor, bence çoğu kişinin de olmuyordur.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 765 cevap paylaştı.
11 ayBu erkekler kendini ne zannediyor kendine haksızlık etm
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 708 cevap paylaştı.
11 ay
Dikkat çekildi 👌
İlgi toplandı👌
Beğeniler alındı 👌00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySana denk gelenler sana göre değilmiş diyelim..
Ayrıca o tanıştığın denyo ya bakma sen...
Kör olsan bile kör olana " Körsün" denilmez ki.. 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayChad erkekleri sadece erkek olarak görüyorsun da o yüzden ortalama bir tip isen kendi dengine bak neden daha üst tarafa bakıyorsun? Ben biliyorum cevabını gerçi Hipergami tabi ki
00 Yorumla
11 ayYetersiz olarak bakmıyorlar bu tip kızlar biraz soğuk gibi duruyorlar o yüzden
00 YorumlaYani geçmişi kötü zanlediyorlar klasik erkek kafası
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne