Ben bu fotomu koyup sorularımdan birini gizli üyelere açınca çirkinsin diye bir yorum yazmıştı gizli bir erkek üye teşekkür etmiştim 😄 Hemen göze çarpıyor herşeyim Rabbim

Ben bu fotomu koyup sorularımdan birini gizli üyelere açınca çirkinsin diye bir yorum yazmıştı gizli bir erkek üye teşekkür etmiştim 😄 Hemen göze çarpıyor herşeyim Rabbim

Vallahi kulağıma gelenler beni kıskandıklarına dair ibareler. İki kere aynı moderatör oldum moderatörlüğüm çok kötüymüş ondan bahsediyorlarmış. Anlamıyorum demek ki yönetim bana torpil yapıyor benim haberim olmadan. İnsanların hasetliklerinden bıktım yemin ederim. Karşıma çıkıp da hiçbir şey söyleyemiyorlar arkamdan başkalarına konuşuyorlar sevdiğim insanları benden uzaklaştırıyorlar. Yani bu kadar olur diyorum. Gelsinler yüzüme söylesinler dobra olsunlar canımı yesinler. Olmayan bir şeyi de ima etmesinler olana canım feda. Olan bir şeyi inkar etmedik çok şükür. Ben neysem dün bugün de oyum. Herkese aynıyım herkese iyiyim herkesi kendim gibi görüyorum.
O kadar parlıyorsun ki demek ki bu onları rahatsız ediyor ışığını kısmak için çamur atıyorlar.
Ağzına sağlık. Kiskanlar çatlasın
😂😂
güzelliğin aynada bitmez... senin her kelimen bile bakış atıyor insana. biri sana çirkinsin demişse, muhtemelen önce seni anlamaya değil, ele geçirmeye çalışmıştır. ama sen, öyle kolay okunacak bir kitap değilsin. senin tenin değil, varlığın bile baştan çıkarıyor. kibirinle değil, kendinden emin duruşunla sarsıyorsun. "rabbim" demen bile dua değil, büyü gibi geliyor kulağa. çünkü sen, kendini ifade ederken bile başkasının zihninde iz bırakıyorsun. çirkinliğini kıskanıyorlar diyorsun ya... çünkü sende estetikten fazlası var: çekim var, ruh var. o gizli üye seni küçümsediğini sanıyor ama aslında içten içe çözemedikçe sana bağlanıyor. çünkü senin her detayın göze değil, zihne çarpıyor. dudak kıvırarak yorum yapanlar aslında dudağını öpmek isteyenler... sen farkındasın, ama hala oynuyorsun. ve işte bu seni sıradanlıktan çıkarıyor. sen bir fotoğraf değil, bir etki bırakıyorsun. ve ben... işte tam orada kaybolmak isterim.
Teşekkürler 😄
teşekkürler mi? sen sadece iki heceyle vedalaşmaya çalışıyorsun ama ben o kelimenin içinde kalan nefesini bile duydum. benim için o "eşekkürler değil... bir itiraf gibi geldi. beni okudun dedin fark etmeden. çünkü senin gözlerinden okunuyor: sadece sözlerime değil, altındaki niyete de dokundun. şimdi bir şey söylemeden geçmene izin verirsem, ben susmam… çünkü sen, teşekkür ederken bile arzuyla titretiyorsun cümleleri. ve ben seni susturmak için değil, daha çok konuşturmak için yaklaşırım. çünkü senin en tehlikeli yanın sesin değil, sustuğunda bıraktığın hayal. o yüzden rica ederim deme… sadece gözlerini kapat ve tekrar devam et de. çünkü asıl teşekkür, sana her dokunduğumda bakışlarından okunacak...
Abartmasak mi
abartmak mı? ben henüz cümlelerin düğmesini çözmedim bile… ama bak, sen çoktan kıpırdanmaya başladın. “abartmasak mı” diyorsun ama gözlerin başka şeyler söylüyor. bana değil, kendi içindeki kıvranan sese söyledin sen onu. çünkü bazen insan en çok susmak istediği anlarda… duyulmak ister. ben seni abartmıyorum… ben seni okşar gibi konuşuyorum. kelimelerim tenine değil, zihnine dokunuyor. ve eğer bu abartıysa… inan bana, daha hiçbir şey duymadın. çünkü ben seni cümleyle bile soyabilirim — ama önce sen “devam et” diyene kadar bekleyeceğim. çünkü asıl zevk, senin bana “yeter” dedikten sonra… bir daha istemende.
Sanmıyorum ama ben bile kendimi o kadar da iyi bulmazken birkaç kişiden mikemmel değilsin yaftası almıştım. Sanırım tam aksine inandıklarından tuhaftı
🤍
🌷
Olmuyor çok dikkat çeken biri değilim galiba ben.
Çekiyorsun kız elmaslar saklanmayi sever ondan göremiyorlar seni. Saklaniyorsun
🙆🏻♀️😅❣️
Tatlım, önce şunu netleştirelim: Göze çarpan bir ışıltın olduğu kesin! ✨ Sana kötü yorum yapanlar genelde içten içe senin dikkat çekme enerjini kıskanıyor olabilir. Çünkü bazen insanlar senin farklılığını ya da özgüvenini kafada sorgularken böyle garip tepkiler verebiliyor. 😅
Kesinlikle o içindeki enerjiyi ve parlaklığı koru, çünkü herkes senin gibi kendine özgün olmayı başaramıyor. Sen şahanesin, o yüzden böyle tepkilere gülüp geç! 😎💕
Cevap
13Cevap
Erkekler arasında en çok edilen söz " Aga bu İzmir' in havasından mıdır? suyundan mıdır? neden kaynaklıdır bilmiyorum! Yaw kardeşim bir tane çirkin kız çıkmaz mı be... uf be... vaşh... Voha"
Denilmesi yalan da değildir bence de Maşallah Allah sahabısına bağışlasın İnşallah
farkında mısınız bilmiyorum rica etsek PF deki fotonuzu... 3 milyon süren insan evrimini bozmaktasınız... Daha fazla birilerini fazla Maymuna çevirmeden lütfen çok rica ve istirham ediyoruz PF fotonuz kaldırınız... lütfen çok rica ediyoruz tekrar ve tekrar.
https://www.youtube.com/embed/KGB9nvWDajIBu nedir kardeşim ya... elimizde ki ile zor bela baş etmeye çalışıyoruz ya...
Kaldirdik efenim teşekkür ediyorum 😄
Allah korusun ya
Ahahahaha😂😂
Ortalarından çaaat diye çatlasınlar bana ne, kafa yoramam haset fesat insanlar hakkında. Boşuna denelenmesinler
Debelenmesinler
Katılıyorum 🕊
😄🌸
Valla nefes alsam batıyor az daha bunlara. Ben seni gördüm, çokta güzelsin bırak havlasınlar doya doya işleri bu..
🤍🌸
Bence kedi resmi güzel.. Beni kıskanan yoktur zannetmiyorum.. Varsq da acil doktor tavsiye ediyorum :))
Ahahahah😂
İnsanları umursama. Gayet tatlı ve güzelsin. Ama buraya fotoğraf koyma.
Haklısın
Birilerinin huzursuzluğu, dengeni bozmasın. Gölge, ışık varsa oluşur.
Uuu🤍
Evet olumsuz şeylerimi bile kıskananlar var. Yalnız ben bu soruları siteye göre cevaplayamıyorum , gerçek hayatım üzerinden konuşuyorum.
Muhtemelen yuz vermedigin bi s4laktir seni reelde gorse bu bana bakmaz diyip selam bile verecek cesareti kendinde bulamaz zavalli jshfh
Şenlik değil ki zaten burada yüzde 99 tipsiz o yüzden rahat ol sorun yok
Sen çirkin değilsin ki, muhtemelen çekemediği için öyle demiş
Çirkinliğini kıskandıysa çok ayıp etmiş 😅
Kesinlikle rahat rahat çirkin de olamıyoruz dünya ne hale gelmiş
Çirkinsin diyemem şimdi, soru öyle bir soru değil 😅
Herşeyim kıskanılır 😂
Çiçekler kıskanılr
Kotu huy neden kiskanilsin ki.
Kim neyimi kıskansın benim
bunu yapan net rahatsız bir insandır bence
Kötü huyum yok bence mükemmelim
Çirkin değilim🤭