11 ayAslında vücudun iyi, yüzün hafif dolgun o da heralde vücüt tipinle alakalı heralde kafan buyuktur zaten ellerinde büyük çok kilo gibi değil iyi yani bence hafif biraz gıdığın var o kadar o da zaten kiloyla ilgili bişey değil pek ama biraz kilo versem tam istediğin gibi olursun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kilon iyi ama tipin de sorun var gibi geldin değişebiliyorsan değiş lütfen kilon gayet iyi kusura bakma çok açık sözlüyüm umarım kırıcı olmuyorum ama içimdekileri dökmek bana iyi geliyor bu KS dekilerde her gördüğüne güzel yakışıklı diyorlar yorumlarda çok fazla karşılaşıyorum ama sen beni dinle tipini bir şekilde değiştirmeye odaklan
00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Bence spora baslamalisin kilo vermezsin sadece sekeri sağlıksız gidaladi kesersin zaten şeker yüzü çok etkiliyor
014 Yorumla
Soran11 ayhaklısın bi ara 75 e düşmüştüm büyük oranda gitmişti. Şekeri kesmeyi deniyorum ama yediğimiz çoğu şeyde var. En basiti karpuzda...
- 11 ay
luna harbi cok zekisin
- 11 ay
belli cok zekisin
- 11 ay
zeki olduğun kadar da güzelsin
- 11 ay
rica ederim premses
Soran11 ay@berateerdogan_ bir ihtimalin varsa da prenses diyerek öldürdün tebrikler
- 11 ay
cenneti kaybetmedik ya
Abi yemin ediyorum yuzndeki yağ gidip çene hattını keskinleştirirsen çoo müthiş gözükür kilo verip glow up yaparsan çene için mükemmel olur
254 Yorumla
Soran11 ayteşekkür ederim kardeşim
Soran11 ay@Miray3402 her yere yazdığın yetmedi mi bi salsan mı artık miray
- 11 ay
Of sus sana mı yazıyorum onlara yazıyorum foto attın eleştiriyorum psikolog olarak yani eleştiriye açık değilsen neden atıyorsun ben psikolog olduğum için insan davranışları düşüncelerini az çok anlıyorum o yüzden yanıt yazıyorum onlara karışma lütfen hakkın da yok eğer eleştiriye açık değilsen KS ye foto atamazsın
Soran11 ay@Miray3402 Miray bipolar tanın mı var?
Soran11 aymiray ruh hastası mısın abicim musallt oldun tüm yorumlara cevap veriyorsun.
Belli ki kişilik bozukluğun var sus artık bildirim de görmek istemiyorum seni 😂- 11 ay
Dalga geciyorum seninle yaaa 🤣🤣🤣🤣tipe bak ayyyy ksksksksksksksksksmmzmsmsm bunlar cidden ruh hastası bide destekliyor herseyin normal bu soruları sorduğuna göre asil ruh hastası sensin kilon da normal jsjsnsnsnsnsnsnsn tam kızlar için kullanılacak erkek tipi yemin ederim afkanlara benziyon sjskskksks
Soran11 ay@Miray3402 dava edilince ne yapacaksın bunca hakaretten sonra onu merak ediyorum
Soran11 ay@Miray3402 bu dediklierinin hiçbirini unutma belli ki evde canı sıkılan ergenin tekisin ama seninle uğraşacağım. ÖYle klavyeden hakaret etmek olmuyor. Bak bunu yaz kenara
Soran11 ay@Miray3402 selam söyle benden bu son mesajım
- 11 ay
Allah aşkına git şikayet at ben okeyim ben cümleyi net bir şekilde hakaret olmadığını ve eleştiri bakış açısı olduğunu açıklarım asılsız şikayet yersinnn oh bende bunu istiyorum kanunla oynama olmaz amca bir şeyden emin değilsen şikayet edemezsin çocuk oyuncağı değil bu işler ksksksksksk
- 11 ay
Tipsiz’ ifadesi burada hakaret amacı taşımıyor, tamamen kişisel bir eleştiri ve bakış açısını yansıtıyor. Şikayet konusu yapılması asılsızdır çünkü bu tür değerlendirmeler ifade özgürlüğü kapsamında olup, kanunen hakaret olarak değerlendirilmez. Dolayısıyla konuyla ilgili yanlış veya gereksiz şikayetlere itibar edilmemelidir.” Hemen iftiradan gerekli işlemleri başlatıyorum artık hapis mi para cezası mı alırsın hzjsjsjzjjzjzjxjzj
Soran11 ay@Miray3402 bak nereye istiyorsan gidip şikayet et, aşağıda yok afrikalı yok pakistanlı diye hakaret edip durmuşsun. Sen sanıyorsun ki yanına kalacak yok öyle yağ mağ. Fake profil fotosu kullandın diye bulunamayacaksın sanıyorsun bakalım ne olacak.
- 11 ay
Profil bana ait bu arada ne kuduruyorsun sjjsjsjsjznznznznznznz dış görünüşüm böyle diye içemez miyim eğlenemez miyim Afrikali ve pakistanli hakaret mi jsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsj iftiradan güzel bir dava yiyeceksin o zaman fake de dedin bana ss alıyorum miray güneş ben istediğin yere şikayet et tamam mı? bende iftiradan edeceğim zaten
Soran11 aylütfen et beni ya yalvarırım, yazma dedikçe yazıp rahatsız ediyorsun işsiz misin nesin. Birde beni korkutacağını sanıyorsun velet seni. Bak eğer şikayet etmezsen demek ki sen onursuz grurursuz bir insansın bunu diyorum sana
- 11 ay
Ya yemin ederim 21 yasindayim ve profildeki benim diyorum ki hani seni konuşuyoruz ama sana yazmıyorum ki ben senin yorumuna yazanlara yazıyorum rahatsız oluyorsan engellersin biter ne kastın yahu ama cidden komiğime geldi ya o kadar duygu ve düşüncelerini gizlemişler ki yorumlarda ben onların dış sesi oldum adeta
Soran11 ay@Miray3402 engelleyemiyorum, yoksa senin gibi hayal dünyasında yaşayan birinin görüşlerini tutar mıydım? saçma sapan yorumlar atıp duruyorsun taciz bu yaptığın. Ama senle uğraşacağım yok öyle ben açık sözlüyüm demek. Bakalım kimsin necisin öğrenelim hasta seni. Yazma daha da
Soran11 ay@Miray3402 ne oldu afrikalı bilmem ne diye dfalga geçiyordun. Zaten engellesem engellerdim site engelletmiyor bi türlü ama sana çok pis kuruldum yok öyle klavyeden taciz edip ergen ergen konuşmak evine bi celp gitsin de gör kendini sözde psikolog
- 11 ay
Eleştiri taciz değildir evine mahkeme kagidi gelsin de iftiraya dair sayfa senin olabilir ama yanıt verdiğim kişiler yine farklı sürekli bir iftira elestireye taciz demeler demek ki niyetin var beni veya başka kadını taciz etmeye eleştiriyi bahane edip taciz etti diyorsun dur sen
Soran11 ay@Miray3402 istediğin yere şikayetini yap hala ne yazıp duruyorsun öyleyse? TEhdit etme dediğini yap. o random atarak dalga geçtiğin yerlerde eleştiri galiba. Ben eleştiriye bi şey demiyorum sen her yorum neredeyse yorum atmışsın. Sana sus rahatsız etme dedim değil mi? İnsan olan susar ama yok sen yazıp yazıp duruyorsun. Yazma dedikçe yazıyorsan bu tacizdir daha tckyi bilmiyorsun hastanın tekisin. Bak hasta dedim bunu da al. Senle uğraşacağım. Şimdi cevap verme ve dediğini yap hadi bakalım
- 11 ay
Yanıt alıyorum ama ruh hastası olan sensin bana yazıyorsun cevap mı vermeyeyim aklını çalıştır biraz yaa kafa mı buluyorsun sen yazıyorsan bu taciz değildir eğer ben sana sürekli mesaj atiyorsam özelden falan taciz olabilir ama atmadım yazmadım da sen buradan kendin yanıt veriyorsun he bu arada diğerlerine karışamazsın onlara yanıt yazıyorum beynini kullan sana değil bu durumda eleştiri yaptım sen de yazıp yazıp duruyorsun bana yazma o zamannn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yeni sakal şekli dene bence saçta aslında vücudun iyi yapılısın sağliklı kilodaysan benve vermene gerek yok. Dokunus lazim o kadar
12 Yorumla
Soran11 ayteşekkür ederim
Yüzünde yağ göremiyorum çene ve boynun kalın galiba zayıflamak istersen olur bence yakışıklısın
13 Yorumla
11 ayYakışıklı bir tipin var eğer kilo verirssn çene hatlarin belirginlesirse mükemmel olursun
11 Yorumla
11 ayEvet gerekir kilo verirsen yakışıklı olursun şu an bile yakışıklısın
11 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
11 ayKilon çok değil, kas kütlesini arttırsan yeter. Ve postürün yüzünden çenen kat yapıyor. Bu ikisi uzun süreli çözümler olduğundan bunları başarana kadar sakal şekillendirmesiyle idare edebilirsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBiraz zayıfladan daha iyi olur ama bu halinle de yakışıklısın bence
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBüyük bir sorun yok iyi görünüyorsun yakışıklı ve tatlısın ama sınırdasin daha ileri gitme
11 Yorumla
11 ay10 kg versen toplarsın ama bu halin de seni biraz ponçik gösteriyor kötü değil yani
20 Yorumla10 kilo çok çöktürür, kilo ve boyunuza hangisi uygunsa o olmalı, yüz yogası deneyin
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 648 cevap paylaştı.
11 ayboyuna oranla kilo vermen gerekiyorsa ver hatta kaslansan daha iyi durur
10 Yorumla ben kabülüm ya geleceğe yatırımsın ahdvkfböçfc
21 Yorumla
Soran11 ay😂😂
11 ayBence o görüntü yanlış postürden kaynaklı gibi duruyor sanki ya 😅
04 Yorumla
Soran11 ayyok gıdı var, biraz eğildiğim için de fazla çıkmış olabilir :D
- 11 ay
Ense duruşuna bakınca normalde de doğru postür duruşu sergilemediğini söyleyebilirim ama kanıtlayamam. Postür bozukluğu en yağsız kişide bile gıdı görünümü oluşturabilir 🙃
Soran11 ayanaliz işinde iyisin, bazen kambur duruyorum evet. Korse aldım ama o da çelilk yelek gibi duruyor.
- 11 ay
Doğru postür için pilates en doğru çözüm bence. Korseler o şekilde durmaya alıştırsa bile esneklik katmadığı için çok da sağlıklı bir yöntem değil gibi 😅
11 ayAslinda kilolu durmuyosun ama gıdın seni oldugundan daha kilolu gosteriyor. Ben de oyleyim😂
01 Yorumla
Soran11 aydedemde öyleydi, genetiğin böylesiii ://
Gizli Üye(30-35)11 ayKral karılardan bayağı yorum almışsın helal, sitedeki erkeklerin gururu😅
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayYok yaa kötü durmuyor gerçekten.
Akisne çok tatlı ve yakışıklısın 🥹💖
Kilo verirsen bence daha iyi olur derim ama böyle de çok iyisin😉14 Yorumla
Soran11 ayteşekkür ederim kardeşim
Cevap sahibi11 ayYaaa🥹 rica ederim. Asla kötü olduğunu düşünme olurmu🙏✅
11 aybence nasıl hissediyorsan o şekilde ol kilo veremiyorsan yüz yogası ya da jawline dolgusu öneririm öyle çok kötü durmuyorsun
20 YorumlaYani kilo vermek degilde kas inşa etmen lazim reis
21 Yorumla
Soran11 aysporada 1 2 sene gitmiştim de yanımda biri olmayınca çok sıkıyor. Ama tekrar yazılıcam inşallah.
11 ayyok dostum bence sevimli duruyorsun
öyle itici bir şey görmedim kasma bence00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 535 cevap paylaştı.
11 ayBiraz kilo ve çene hattını jawline çalışırsan daha iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayHayır o kadar göze batmıyor düzgün bir saç kesimiyle çok karizmatik olabilirsin birde kas yap yakışır 😎
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBunu anlamanın yolu basit, karşı cins tarafından tercih edilen biriysen kötü değilsindir tercih edilmeyen biriysen kilo vermelisindir. Nasıl durduğunu bizim söylememizden daha kesin sonuç verir bu
04 Yorumla
Cevap sahibi11 ayFotoğraftakiysen fena değilsin
Cevap sahibi11 ayRica ederim
Güzellik & Bakım konusunda 673 cevap paylaştı. Biraz versen iyi olur ama şu an kötü değil
11 Yorumla
Bence kötü durmuyor kendine sıkıntı etme
20 Yorumla
11 ay3 4 kilo verseniz tam toparlamış olursunuz gayet iyisiniz
01 Yorumla
Soran11 ayteşekkür ederim , 10 kg hedefim var bakalım
Bence çok yakışıklısin
120 Yorumla20 kilo vermelisin bence en az
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı.
11 aySadece kilo vermeyle gitmez o
110 Yorumla- 11 ay
Onun için demedim ya. Kilo verip bi de gerdirmesi lazım yüzünü
- 11 ay
Adamı iyi gömdün. burada bitirsek mi
- 11 ay
Kırıcı oluyorsun ve ayrıca ben sebep olduğum için de kendimi kötü hissediyorum
- 11 ay
Biliyorum benimle alakası yok. Sen en iyisi senin soruna verdigim cevaba gel. Konu değişsin 😅
- 11 ay
Aferin cici kız 🤭
11 ayBence ver biraz acil değil yavaş yavaş ver
10 YorumlaBence biraz ver kanki
10 Yorumla
11 ayKilo vermek ve kas yapmak şart görünüyor.
11 Yorumla
11 ayBira versen iyi olur.
10 Yorumla
11 ayKilo vermek değil kas yapmalisin bence
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayBiraz vermen gerek sıkı
10 Yorumla
11 ayKaslansan cok yakisiklisin aslinda
21 Yorumla
11 ayGıdın var sadece boyun kısmı kötü duruyor gerisi gayet iyi
00 Yorumla
11 ayKötü değil ama biraz versen güzel olur knk
11 Yorumla
Biraz ver Gayet iyi olur
11 Yorumla
11 ayGayet iyi bence
11 Yorumla
Boyun kaç kilon kaç?
03 Yorumla
Soran11 ay177 88 89
Soran11 ayödem tutan yapım var
11 ayİnsanın yüzünde yağ yoktır saçmalama
03 Yorumla- 11 ay
Benim için hhoş ve iyisin
- 11 ay
Cahilsen sus
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayBence gayet iyisiniz.
01 Yorumla
Soran11 ayteşekkürler
11 ayO kadar da kötü değil ama kilo verirsen süper olur
18 Yorumla- 11 ay
Aslında tipi de iyi yüzü hafif kilolu sadece
- 11 ay
Açık sözlü olman iyi zaten de bu adam da bunu paylaşıyorsa eleştiriye açık olması gerekiyor ve dediğim gibi eğer sen tipini beğenmediysen o ayrı adamın yüzü kilolu sadece yüzünden kilo verirse sempatik olur
- 11 ay
Kilonun yaş ile hiç bir alakası yok tamam sen eminsen adam senin tipin değil demek ki sen beğenmediysen de çirkin olmuyor
- 11 ay
tabi ki de var yapılan tıbbi litaraturlere bak şu yaş gurubu için şu normal aralıkta gibi endokrinolojide mesela beğenip begenmememden ziyade adamın yüz hatları dudaklar çok kötü mesela gözlerde çekici değil sorun orantılı değil tipide yaşından ileri gösteriyor yani ben genel konuşuyorum kendi açımdan ziyade analiz ediyorum şimdi erkek dayanışması yapmayın
- 11 ay
Daha kilonun yaşla alakası olduğunu bilmeyen cahil biri ile muhatap olmayacağım psikolog olarak analiz ettim çekici algısı üzerinden de egtim aldım tecrübeli birisiyim hiçbirinizin benim kadar tecrübesi yoktur emin ol o yüzden tecrübeli birisinden bunu duymak zor gelse gerek 🤣
11 ayErkekte keskin çene hattı önemli
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı. Yoo kilon iyi ki
00 Yorumla
11 ay7 kilo versen okeydir.
00 YorumlaBiraz ver spor yap imaj degis
00 Yorumla
11 ay15-20 kilo vermelisin
03 Yorumla- 11 ay
10 kilo fazla değil benim hergun verip aldigim kilo tam verse formuna kavusur
11 ay5 kilo versen yeterli
00 YorumlaBence iyisin 10 fazla 3-4 ver.
00 Yorumla
11 ayEvet biraz daha kilo vermen daha iyi olur.
00 Yorumla
11 ayYüzde yağ olmaz o ödem belirtisi
01 YorumlaGıdık var yüzünde aşırı bi yağ yok
00 Yorumla
11 ayBence evet kilo herkese kötü duruyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayNormal
116 Yorumla
Cevap sahibi11 ayİyi gördüm seni nasılsın 🙂
Cevap sahibi11 ayZaten ben seni insan olarak seviyordum
Soran11 ayiyi sen nasılsın
Cevap sahibi11 ayBende iyiyim saolasın
Soran11 aynasıl yani insan olarak tanışıyor muyuz
Cevap sahibi11 ayEvet tanışıyoruz tabii yalovadan ben
Soran11 ayhatırladım evet
Cevap sahibi11 ayUnutamazsın zaten
Soran11 ayneden unutamam? Sende unutmamışsın bak :))
Cevap sahibi11 ayGörünce seni geldim :)
Soran11 ayiyi yapmışsın, bende seni seviyordum ne yapıyosun
Cevap sahibi11 ayAynı yalnızım yine tek başıma
Soran11 ayneden
Cevap sahibi11 ayBelki de bu dünya da şansızlık dan başka bir şey değildim
Soran11 ayşansları hep teptin
Cevap sahibi11 ayMezara girerim napalım nasip olmadı
Gizli Üye(18-24)11 ayYakışıklısın bir tık kilo versen iyi olur 2 3 kilo
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayVer tosun olmuşun
11 Yorumla