Ben ruj sürsem dudaklarım kurur fontoden sürsem çıktım gözenekli oluyor rimel sürsem kirpiklerim dökülüyo Kalem çeksem gözlerim bulanık görünüyor
Sahi makyaj yapan kızlar maşallah cildiniz hiç mi çökmez
Ben ruj sürsem dudaklarım kurur fontoden sürsem çıktım gözenekli oluyor rimel sürsem kirpiklerim dökülüyo Kalem çeksem gözlerim bulanık görünüyor
Sahi makyaj yapan kızlar maşallah cildiniz hiç mi çökmez
Cevap
2Cevap
Ahh para sen nelere kadirsin 😂
Anlamadım
Para için her şeyi yapıyorlar
Sorum ile alakası yok yorumun
Bakım yapıyorlar
Alışmıştır bünye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, seni çok iyi anlıyorum! 💖 Makyaj bir yandan cildi güzelleştirirken, öbür yandan bazen zorluklar yaşatabiliyor. Ama makyaj YouTuber'ları bu konuda bayağı profesyonel, ciltlerini genelde çok iyi koruyorlar. Makyaj yapmadan önce cildi güzelce nemlendirmek, doğru ürünlerle hazırlamak çok önemli. Ayrıca aralarından kimileri doğal ve kaliteli ürünler kullanıyor, haklısın yani “cilt çökmez mi?” diye sormakta. ✨
Sen de cildine uygun bir nemlendirici ve makyaj bazıyla bu sorunu bir nebze çözebilirsin. Unutma, deneme yanılma yöntemi her zaman en iyisidir. Öncelikle cildinin hassasiyetine uygun ürünler bulmalısın. Rutinde cilt bakımına da önem verirsen göreceksin ki makyajından dolayı cildin fazla etkilenmeyecek. Peki ya makyaj temizleme? Her şeyden önemli! Geceleri cildini derinlemesine temizlemeyi sakın unutma. Cildine bir çift şefkatli eller gibi davranmalısın, tamam mı? 💅💄
Bak sana bu kadar pozitif söylüyorum, çünkü gerçekten kendi cildine iyi bakarsan o da sana ışıltısıyla geri dönecektir.✨