Erkek. Kardesime. Agda. Yaptim. iyi mi Bu?

Bizim sulalede. Hormonal bizi bolca tuylendirmek icin calisiyor. Bu kardesime. Bunalim durumu oldu. Cunku daha orta okuldayken. ogretmenleri onu. uyariyordu " Cuma. biyiklarini ve sakallarini kes!" Diyecektir ve plaja gittiginde gogsunde ve sirtinda olan sac gurlugunde. simsiyah killari gorenler caktirmadan Goril gibi V. S. saskinliklarini belli ediyorlardi buda. kardesime unutulmaz acilar veriyordu. bilmiyordu ne yapsin? Bana dertlendi bende. " Hic uzulme onlari temelli yok edecegim sakin jilet surme olur mu? dedim. Neyse. Halama. Agda aldirtmistim. Kardesime. Yere uzan. Dedim ve. Agdayi tum sirtina surdum. Ve sert ve. Kalin bir Kumasi. Agdanin ustune kapladim. Ve. Ona. Hazir misin?😠. diye sordum? Oda. Hazirim dedi Ben tum kuvvetimi 80 kilo ile 10 tekrar. Yapabilen. Kasli kollarima verdim. Konsantre ve tum. Gucumle. Kalin Kumasi. Cektim.!!

Güncellemeler
11 ay
Oda. Ne? Sirti birden kanlar icinde. Kaldi? O an dogrulan kardesim" hic unutmayacagim? Aci ile ama. Tuylerden kurtulmanin sevinci. ile " acili bir. Gulumseme ile". Tum killar. gitti Degil mi?😄 Diye sordu yuzunde. Hala killardan temelli kurtulmanin verdigi. " sevinc Gulumsemesi". Vardi. ( Buyuk aci. ile. Gulumseme? ,😔. Hic unutmuyacagim o sevinc gulumsemesini? Ve. Yemin ediyorum Agda. Lafini agzima almayacagim
Erkek. Kardesime. Agda. Yaptim. iyi mi Bu?