Güncellemeler
11 ay
Oda. Ne? Sirti birden kanlar icinde. Kaldi? O an dogrulan kardesim" hic unutmayacagim? Aci ile ama. Tuylerden kurtulmanin sevinci. ile " acili bir. Gulumseme ile". Tum killar. gitti Degil mi?😄 Diye sordu yuzunde. Hala killardan temelli kurtulmanin verdigi. " sevinc Gulumsemesi". Vardi. ( Buyuk aci. ile. Gulumseme? ,😔. Hic unutmuyacagim o sevinc gulumsemesini? Ve. Yemin ediyorum Agda. Lafini agzima almayacagim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Lazer daha etkili.
Halam durumu. Ogrenince. Kardesime ve. Bana. Moral verdi uzulmeyin Diye. Ve. Beni uyardi. Koskoca sirti. "Agda. ile bir anda alma olmaz.. Agda. Kucuk bolgelere sirayla yapilir. Tum vucuda bir anda. Degil?" Dedi ve. Hakliydi bilmiyordum aci bir sekilde. Ogrendim kahretsin🤔
Evet sırayla yapılır ama bu tamamen bitirmez
Ben. Agda ile alininca tuyler temelli gider saniyordum. Yillarca yalnis bilgiyi aklinda dogru Diye tutmusum? Ve. degerli halam uyardi her agda. Yapista kucuk bir bolge yapilirmis. Tamamen komple sirti bir anda yapilmazmis? Uzuntuden kahrolmus durumdayim
Ve. Benim Aslan kardesim O aciya. Ragmen Tuylerden. Komple kurtulma hissiyle Gulumsuyordu. Aci onemli degildi o an onun icin bana. Aciya ragmen sevincle. Gulumsuyerek sordu. Tum. Killar gitti mi? Cevap veremedim. O mutluluk icinde kilsiz vucudunu gormek icin Mutlulukla. Tuvalete aynaya bakmaya gitti😪
Ayyyy kurban olurum yaa tek seferde almayı nasıl becerin Allah aşkına hahahahahaah yazık ya küçük küçük bölgeler halinde yapılır bilmiyorsan bu sorun değil çocuğun sırtı morarip kanamadiusa geçer o acı kalıcı değil 🥹 neyse o mutluysa sorun yok bir dahaki sefere ne yapacağını öğrendin işte ☺️
Bilgisizligime bak. Tum sirtina. Agdayi. Sur ve. Cek?🥴🥺. Ama onun. Yuzu gulumsuyordu? Cunku. Onun hayatini. Kahreden killardan kurtulmanin sevinciydi bu. Gulumseyerek? " abi. Tum killar. Gitti degil mi?😀. Tabii Ben. Cevap veremedim o an tuvalete. gidince o zaman anladi ve. bana. bagirdi. " Abi sirtim kan icinde. yardim et " o. Ana. Kadar gulumsuyordu. Hemen kani. Kuruladik havlu sardik ve. Dogruca. Hastaneye gittik.. oradada. Sevincle. Doktora. Sordu ". Doktor. Killarimdan temelli kurtuldum di mi? Doktorda. " Sakin ol heyecanini yen. Cildin tahris olmus. Birkac gun krem surmen gerekecek. Abine soyledim oda kesin yapariz dedi. Takma. Killara bu Kadar sen erkek adamsin olur mu?" Dedi doktor ve. Eve gonderdi bizi🥴. Ve. Yeminliyim Agda. Lafini duymak bile istemiyorum simdi😠
olur öyle
inan bilseydim hayatta yapmazdim. Mutlu gulumsemeyle gittigi. Banyoda. Buyuk bir ciglik ve. " Ne yaptin Abi?". tabi hemen. Hastane. V. s. su an Hersey normal. O bana. Uzulme. Abi. diye. Moral veriyor
moral veriyor ne güzel iste bro rahat ol sen
Bilgisizlik. Ben. Jiletle alininca killar gur cikar? Ama agda ile alininca. Temelli cikmaz saniyordum😔 bilmedigim. Bir seyi biliyorum yalnisligi yaptim kahroldum. Su an agda. Yaptigim elimde buyumus kardesim bana. moral veriyor uzulmemi. istemiyor artik. Kahroldum yeminler. Olsun Agda. Lafini agzima almayacagim