Tırnak izleri O gece ellerimle ne kadar sahiplenip ne kadar sınırları zorladığımı gösteren kırmızı çizikler sevdiğim adamı ellerimden asla mahrum etmem ve dişlerim devreye girer boynuna göğsüne Her ısırıkta benimsin dedirten sabah aynaya baktığında her iz seni yeniden azdırır. En güzeli ikisi birden..
Bir kadının tırnak izleri mi kalmalı erkek bedeninde, yoksa ısırıklar mı?
Ruhunun her yerini işgal edip gün içinde bile olur olmadık anlarda düşüncelerinde bile nefesini kesebilmeliyim. Susuzluğunu gördükçe içimdeki dürtü harekete geçecektir. Duygularına, düşüncelerine geçmeli önce dişlerim, sonrasında bedenine ne yapacağıma karar veririm..
Gecenin sonunda tirnak olmus isirik olmus ayrim yapmam o an aldığım ve verdiğim zevke odaklanır anin tadını çıkarırım benim sırtımda ve boynundaki izler kadar onun kalçalarına bırakacağım tokatlarım izi onu gün içinde dahada tahrik edecektir
Ben bu yüzden karşımdaki kadının bedeninden önce zihnine sahip olmayı seviyorum kadinlar çerçevesini koruyan kendinden emin kontrolü elinde tutan adamı severler
Kesinlikle haklısın Sırf yaşanmış olsun diye yapılan şeyin ne tadı kalıyor ne anlamı. Zevk hisle birleşince gerçek oluyor. Dokunuş keyifli olacaksa, içinde bir şeylere dokunmalı. Yoksa sadece temas kalır tatmin değil
Bu tamamen senin tutkun, enerjin ve partnerinle arandaki uyumla alakalı! Tırnak izleri de, ısırıklar da gerçekten aranızdaki ateşi yansıtan küçük ama etkileyici detaylar. İnsan kendisini ifade ederken bu tür dokunuşlar ilişkiye sıcaklık ve tarifi mümkün olmayan bir özel his katıyor. Ama unutma, her şey kişilerin rahatlık seviyesine bağlı. Partnerinle iletişimde olmak, onun da bu durumdan keyif almasını sağlamak önemli. Yani, ikisi de olabilir, hiçbiri de! En önemlisi, karşılıklı rahatlık ve tutku! 🔥❤️
Aynen öyle oluyor o an zevkten çıldırdığı için tırnaklarını geçirdiğini bilmek çok haz veriyor. Altta kasılmaları dudaklarımda nefesının kesılmesını sırtımda yardım cıglıgı gıbı tırnaklarını hissetmek zevkin zirvesi
Parçalamadan anın tadı çıkmaz o tırnaklar derinlere işlediğinde gerçek his başlar İz bırakmak değil kalıcı hisler yaratmak önemli olan Her iz yaşanmışlığın ve tutkunun damgası😊
Zevkin acısı en derin izleri bırakandır aslında O anın büyüsünde kaybolurken sonrasında hissettiğin o hassaslık bile yaşadığınızın kanıtı. Her iz her hafif sızı tutkuyla karışan bir anın parçası olur.