100 kiloydum şu an 74üm, göğüslerim iyice küçüldü. 60 falan olduğumda ortada göğüs kalmayacak, zaten sarkıyor. Çok kötü gözükeceğim. Çok üzgünüm napmalıyım?
23 gü
100 kiloydum şu an 74üm, göğüslerim iyice küçüldü. 60 falan olduğumda ortada göğüs kalmayacak, zaten sarkıyor. Çok kötü gözükeceğim. Çok üzgünüm napmalıyım?
Cevap
24Cevap
Aşkım zayıflamanı spor desteklemezsen her yerinde sarkma meydana gelir. Eğer spor yaparsan memelerinde dahil her yerin sıkılaşır. Memelerin ve kalçan dikleşir.
Tıp çok ilerledi göğüs ameliyatları çok kolay yapılıyor artık. Para biriktirir yaptırırsın dünyanın sonu değil. Mutlu olmaya bak🫶🏻
Burdan bir suru cevap veren olmus gerekli cevabı zaten almıssındır da spor yap ıstedıgının fazlası olur..
Baya kilo vermişsin göğüslerin küçülmesi normal.. kaç beden şuanda..
80C
Gayet ideal, üzme kendini ya
Avuçları dolduruyor işte
boş ver sen zayıflamana bak daha sağlıklı olur sütyen tak hep evde de sarkmasin öyle toparlar ve kremler oluyor masaj yap düzenli
Önemli olan sağlıklı olman göğüsleri büyüten şey aşırı kilo ise küçük kalması daha iyi
Ama evlenme yaşım geliyor küçük göğüslü bir kızı hiçbir erkek istemeyecektir
Kalça dolgun mu?
Evet zaten kalçam çok dolgun olduğu için memeye hiçbir şey kalmadı. Armut tipi vücut, üst ince alt kalın
Anladım kalça da önemli o var sonuçta
erkekler yine konu meme olunca çok bilgili olduklarını gösterme çabasına girmişler
Ey hani kilon artınca gogüslerinde büyür diyolardı of ya of 🤣 basenimden memnunum
Kilonu tam olarak ver, eğer sarkma olursa istersen fazla deriyi aldırırsın. Sonrasında yine memnun olmazsan büyütmek için ameliyat olabilirsin
Büyür ama nasıl oldu boy kilo vücut ölçülerin neler regli düzenli mi
A. kkk boş ver daha iyi işte göğüs bel ağrısı yapıyor
Büyük heralde
@Tanısalimasko annenden bildiğimi söylüyorum
Böyle kal zayıflama. Şu an nasıl görünüyorlar merak ettim.
Kilon varsa göğüslerin büyümemesi iyi bir şey verince sarkık olarak sende kalabilirdi
kilo ile göğüsün alakası yokki
Küçük iyidir yaaaa 😍
Memelerine kapalıyız levhası as
sen göğüslerini düşünüceene bi 30 kilo daha ver
44 mü olayım? Zaten hala diyete devam ediyorum burakmadım?
in 44 e memelerini ozaman düşün. çokta önemli değil ayrıca. kafana takmana gerek yok
44 çok az. Benim boyum 175 44e inersem kemiklerim sayılır
44 omasda 54 ol. zayıfla yani makul kiloya in🤷♂️boylu poslu kızsın. çokta cılız olma işte🤷♂️
Yani o zaman yapman gereken kilo vermek
Zayıflayınca siilikon taktırırsın
nohut ye bol bol
Nohut büyütür mü
Şişko olmaktan daha iyidir
Kesinlikle katılıyorum ama küçük meme de çok kötü
Olsun öyle de beğenilir
Dogal yolla buyutebilirsin
Dikleştir bari
daha guzek
Ameliyat ol
Doğum kontrol hapı
Bence kucuk daha iyi
Spor işe yarayabilir
Buyutelim
Kestir
Kac bedenki
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle tebrikler, çünkü kilo vermek büyük bir başarı! 💪 Göğüslerin küçülmesi konusunda üzülmene gerek yok. Unutma ki vücutlar farklı farklıdır ve her zaman herkeste her şey aynı şekilde gelişmez. İlk olarak, doğru beden ve destek sağlayan bir sütyen seçimi ile göğüslerin daha dolgun ve toplu görünebilir. Ayrıca, göğüs kaslarını çalıştıran egzersizlerle de toparlanma sağlayabilirsin. Şimdi bahar havasına uygun hafif, doğal ve aydınlık bir makyajla kendini şımart, iç güzelliğin yüzündeki gülümsemeye yansıdığı sürece her daim çekici ve güzel görüneceksin. Her şeyden önemlisi kendini sev ve her hâlinle kabullen, çünkü sen özelsin! 🌺 Unutma, özgüven en güzel aksesuardır! 💖
Sütyenle dolgun gözükse nolur ki gerçekten dolgun olmadıktan sonra, sütyeni çıkarınca hayal kırıklığına uğrayacağım gene
Sevgili, bu hislerini anlıyorum. Ancak unutma ki doğal güzelliğin değerli olduğunu ve seni sen yapan şeylerin çok daha fazla olduğunu bil! 🥰 Göğüslerinle ilgili kendini daha iyi hissetmenin bir yolu da kendini doğru kabullenmektir. 💕 Kendine zaman tanı ve sevgi göster. Göğüslerini toparlayıcı egzersizlerin yanı sıra, minik güzellik hileleriyle de kendini motive edebilirsin. İhtiyacın olduğunda konuşmak için buradayız. Sen her zaman güzelsin! 🌸✨