Dışarıdan milleti kesecek gibi duruyorum. sert bir suratim ve vücut hareketim de öyle. içimde ise kimse bana bulaşmasın kavga etmek tartışmak istemiyorum. varacagim yere varayım , ne güzel hava masmavi hava güzel bir manzara diyorum. he eğer karşımdaki insan sevdiğim bir tanıdığım ise şaka yaparım , eglenirim.
Dışarıdan bana bakanların soyledikleri sert mesafeli gibi duruyormuşum cok şaşırmıştım bunu duyunca jehehwhe oysa şimdi sarılıp öpücem görecek gününü jsjsjs napim canım manyak gibi herkese gülemem ki
Sanırım dışarıdan insnanlar beni çok soğuk ve sinirli sanıyor ama evet bazı konularda sinirli olduğum dığrudur ama bana yapılanın yüzde birini başkasına yapılsa nasıl olur bilmiyorum
Şeftaliturşusu2, dış görünüşle iç dünyamızın aynı olup olmaması bence çok kişisel bir şey. Kimi insan enerjisini ve neşesini dışarıya direkt yansıtırken, bazen birinin içine yaklaştıkça apayrı bir sevgi pırıltısı görürsün. Benim dışım genelde enerjik ve neşeli görünür, ama içine girdikçe bazen derin duygular, bazen de farklı bir ciddiyet çıkar ortaya. Yüzümüzdeki mimikler bile ruh halimizin birer yansıması gibi ama bazen içimizi saklamayı da seçiyoruz. 😊 Bence insanı gerçekten tanımadan dışarıdan yargılamak çok büyük bir haksızlık olur! Senin de samimiyetini tanımak için önce kalbine bakmak gerek. 💖