Kalemle Çerçevelemek anlaşılabilir makul bir şey ama bazıları var ki öyle bir kalem kullanıyorlar ki resmen hem alttan hem üstten beşer kaçak kat çıkıyorlar😂

Peki dudaklarını kalemle büyüten kızlar çekici mi?
Kalemle Çerçevelemek anlaşılabilir makul bir şey ama bazıları var ki öyle bir kalem kullanıyorlar ki resmen hem alttan hem üstten beşer kaçak kat çıkıyorlar😂

Peki dudaklarını kalemle büyüten kızlar çekici mi?
Geçen buradaki birine dedim çok taşırmışsın diye. Yanlış/Abartılı makyaj yapan kadınlara çekici demek tabii ki pek mümkün değil.
Yüzünde fondöten dokusu veya çok taşırılmış dudak ruj gördüklerimi durdurup 'Bak şöyle yapacaksın' diyerek makyajını silesim geliyor.
Yakışana yakışıyor valla ama gerek var mı yok swhaksb
Çoğu beceremiyor çirkin oluyorlar 🤭
Çok teşekkür ederim gülüm ☺️
Hayır abi niye çekici olsun ki kızların doğal dudakları daha güzel mesela ben geçenlerde bir kızla münasebete girdim kızı öperken o dudak kaleminin hepsi benim dudağıma bulaştı neden kendi dudaklarınız çok iğrençmiş gibi daha da büyütmeye çalışıyorsunuz anlamadım ki?
Bence dudak kalemiyle hafifçe dudak çevresini çerçevelemek, doğal bir dolgunluk efekti katıyor ve oldukça çekici durabiliyor! Ama tabii iş abartıya kaçınca, yani dudak sınırlarını neredeyse iki katına çıkarmak, bence biraz yapay ve komik gelebiliyor 😂 Ben en çok kendi dudak hatlarına yakın, doğal tonlarda dudak kalemiyle yapılan büyütmeleri seviyorum. Hem kendine güvenli hem de sofistike bir hava veriyor. Yani bence çekicilik, doğallığı kaybetmeden yapılan uygulamalarda gizli 💄✨ Sen de makul kullandığında kesin çok hoş duruyordur!
Cevap
17Cevap
Ben doğallıktan yanayım. Dudağın yoksa yoktur. Var gibi göstermenin anlamı yok. Her konuda olmadığı biri gibi davranan lardan rahatsız oluyorum.
Üst dudaklarımın hatları renksiz, beyaz. Kalemle üzerinden geçince kendi halini alıyor. Dudakları küçük olduğu halde yapanlar var ya üst dudağı hiç yok birisinin boydan boya karalıyor 😂 değişik
Ayy geri zek kuaför bana yapmıştı yarım saat ayna da yüzümde ki değişimi idrak etmek için bakmıştım 🤦🏻♀️
Bence değiller. Çekici olmak için herhangi bir sey yapan kisi benim gozumde çekici değil. Yapayligi cekici bulmuyorum
Dudak çizgileri belli olmayan dudaklara sahip olanları anlıyorum da diğerlerine anlam veremiyorum
Kalemle çerçevelemeye bayılıyorum ama kaçak kat noo
Yani iyice anafor balığı gibi olmadığı ayarında olduğu müddetçe gayet iyi aşko
dudağı çok büyütmedikçe ve gerektiği için yaptıysa sorun yok
Çerçeve tamam da büyütmek anlamsız neyse o olsun en güzeli odur
Evet kaçak kat çıkılmadığı sürece hoş, bende seviyorum dudak kalemi kullanmayı.
Ben kalem kullanmıyorum ruj, parlatıcı kullanıyorum.
Paladudak gibi duruyorlar bari dürüst olun sdfsdfsdf 😂😂
Hayir, makyaj sevmem zaten gundelik hayat icin sacmalik
Çerçevelemenin haricinde gerçekten itici bir görünüm veriyor.
Ayarında olunca mük oluyor ama diğeri itici bence ya kadınlarda
Oral seks istegim artıyor ve o an çok başka hissiyat veriyor ve Bana Çekici geliyor
Benim cok hosuma gitmiyor ama bazi kadinlara cok yakisiyor
Güzel duruyor yapıyorum isteyende istediğini yapsın
Belli oluyor ve kötü ya
Büyütmeye ihtiyacın yok ama hoş görünüyor
İhtiyacım xnskskksk
kız doğal olunca daha güzel oluyor
Baska nasil yapabiliriz soyler misin lütfen
Boya küplerini sevmiyorum
Doğalın yerini tutmaz asla
yok be minikoo
Çoğu öyle yapıyor zaten
Kimisine çok yakışıyor
Abartılmadığı sürece şık duruyor
Kimisi komik oluyor
Güzel yapılırsa çok hoş duruyor
Abartı deglse evet
Bence güzel değil hiç
Bazıları yakistiriyor
Bazıları itici oluyor
Yakışana yakışıyor
Kötü
Bence hayir
Hayır
Düşünsene dudağın bile gerçek değil...
Ben sevmiyorum
Yaparım fkfjfjk
Fazlası itici
İğrenç
😄😄nelere kaldık
Az olanı makul
Dolandırıcılık
Dudağının "büyük" olma gibi bir özelliği yoksa neden varmış gibi makyaj yapar ki. Ayrıca her erkek iri dudaklı kızlardan hoşlanır diye bir kaide de yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?