Güzellik & Bakım Kızlarda diş teli çekicilik unsuru mudur? ruyaeylull Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bazıları Diş teli kızlarda şirin bazılarıda itici duruyor diyor tabi sağlıkli güzel dişler için bir süre daha katlanicam sizce nasıl duruyor diş teli? Kızlarda diş teli çekicilik unsuru mudur? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
cambuhusuu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Bence yakisio gozluk gibu yakiosu yani ve cok guzel gorsel bulmussun kiza cok yakismis tam demek istedigimizi yansitio 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Ben yeni çıkardım darısı sana, ilk zamanlar çok zordu ya 0 0 Yorumla
İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diş teli değdiği zaman deriyi soyar kanks, düşüncesi bile korkutucu 0 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kızlarda diş teli çekicilik unsuru olabiliyor. Zamanında bende 5 yıl kullanmıştım. Bayramın Mübarek Olsun Abla <3@ruyaeylull 0 0 Yorumla
eeedahadaha Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kız erkek fark etmeksizin kötü duruyor. Ağzında demirle dolaşıyorsun nasıl iyi durabilir ki? 1 0 Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl kardeşim takmıştı şirinlik için takılmıyor bu 1 1 Yorumla ruyaeylull +1 yıl Sağlık için yazdım zaten?İnsanların görüşünü merak ettiğim için sordum dış görünüşteki etkisini Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl çirkin karıda itici güzel karıda çekici olur :d 0 0 Yorumla
gsdiablo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Fotodakinde kötü durmuyor 0 1 Yorumla ruyaeylull +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
Karaboyy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Bu kızda hersey harıka durur 0 4 Yorumla ruyaeylull +1 yıl Teşekkürler benim resimdeki :) Yorumla Karaboyy +1 yıl Hadı canım ınanmam☺️ Yorumla ruyaeylull +1 yıl :) evet Yorumla Karaboyy +1 yıl Afetsın beee senınle off off Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Gorseldeki kızda iyi 0 1 Yorumla ruyaeylull +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bence yakisio gozluk gibu yakiosu yani ve cok guzel gorsel bulmussun kiza cok yakismis tam demek istedigimizi yansitio
Ben yeni çıkardım darısı sana, ilk zamanlar çok zordu ya
Diş teli değdiği zaman deriyi soyar kanks, düşüncesi bile korkutucu
Kızlarda diş teli çekicilik unsuru olabiliyor. Zamanında bende 5 yıl kullanmıştım. Bayramın Mübarek Olsun Abla <3@ruyaeylull
Kız erkek fark etmeksizin kötü duruyor. Ağzında demirle dolaşıyorsun nasıl iyi durabilir ki?
kardeşim takmıştı şirinlik için takılmıyor bu
Sağlık için yazdım zaten?
İnsanların görüşünü merak ettiğim için sordum dış görünüşteki etkisini
Şirin duruyor genelde
çirkin karıda itici güzel karıda çekici olur :d
Fotodakinde kötü durmuyor
Teşekkürler :)
Deriye değerse kanatır
Bu kızda hersey harıka durur
Teşekkürler benim resimdeki :)
Hadı canım ınanmam☺️
:) evet