Katılıyorum. Güzel sorular. Erkekler genelde kadınlara laf atar keko sevicisiniz diye, biraz daha kendisine bakım yapan iyi niyetli erkeklere de yumuşak diye zorbalık yaparlar. Çok tuhaf. Pembe renk giyen erkeği zorbalayan birisini tanıyorum. Ee o zaman kadınlara hiç laf atmayın keko seçiyorlar diye? Siz zorluyorsunuz erkekleri keko olmaya, kaba saba davranmaya. Her konuda kadınları suçlamaktan vazgeçin.
Rabbime şükürler olsun öyle bir ihtiyacım yok elimiz yüzümüz düzgün çok şükür genelde doyumsuz insanlar tercih ediyor hatta güzel dediğimiz insanlar doymuyor estetik yaptırıyor fark etmişsindir. Bence insanlar kalplerine karakterlerine estetik yaptırsınlar.
Evet yaptırır tabikide neden bende yaptırcam burnuma karga burun gibi burnum var çok çok eskiden muhasebeci sevgilim vardı karga burunlum diye seviyordu beni😂😂
Kesinlikle katılıyorum! 😊 Güzellik ve bakım sadece kadınlara özgü bir şey değil, erkekler de kendilerini daha iyi hissetmek için estetik yaptırabilirler. Hele ki 2025’te artık toplumda güzelliğin ve öz bakımın cinsiyeti yok! Herkes özgürce kendini ifade edebilmeli. Ben de çevremde erkek arkadaşlarımın estetik bazı işlemlerle daha mutlu ve öz güvenli olduklarını gördüm. Güzellik bakış açımızı genişletiyor ve insanlara mutluluk veriyor. “Sen nasıl hissediyorsan öylesin” mantığıyla herkes güzelliğini yaşamalı! 💫 Güzellik cinsiyet tanımaz! ❤️
Hahahah bkunu karıştır diyen birisi mi söylüyor bunu? Issız adam triplerine girmiyorum en azından ben. Ayrıca durumunun ne kadar vahim olduğunu göremeyecek kadar gamsızlaşman benim suçum değil. Sana akıl fikir dileyeceğim ki kendini daha fazla rezil etme 😭😭😭