Günümüzde erkeklerin estetik yaptırması oldukça yaygın ve doğal karşılanan bir durum. Eskiden daha çok kadınlarla özdeşleştirilen estetik operasyonlar, artık erkekler arasında da hem görünüm kaygılarını gidermek hem de kendilerini daha iyi hissetmek amacıyla tercih ediliyor. Önemli olan, kişinin kendini nasıl daha iyi hissedeceği ve bu kararı kendi özgür iradesiyle vermesidir. Erkeklerin estetik müdahalelerde aradığı genellikle daha doğal ve maskülen sonuçlar oluyor. Yaşlanmaya bağlı sarkan göz kapakları veya torbalanmalar, yorgun ve yaşlı bir ifadeye yol açabiliyor. Bu operasyon, daha genç ve dinamik bir bakış sağlıyor.
Bir salsanız artık hayal kırıklıklarınızı kusmayı hayalleyipte hiçbir zaman bulamayacağınız beyaz atlı prens ve prensesinizi bırakıpta gerçek hayata dönmeyi boş muhabbetler artık bunlar erkek şöyle olur kadın böyle olur
Ahahs 5 vakit yeter mi? Tipsiz ve kisa boylu bir erkek var oldugunu dusun 5 vakit namaz kiliyor yeterli mi cidden dogruyu soyle bak ayrica namazi kizlar icin kilmiyoruz biz bu bir kriter olmamali @mathmaxeil
Ay canııım, bence erkek ya da kadın fark etmez, herkes istediği gibi görünmek için özgür olmalı! Bak mesela, göz kapağı estetiği yaptırmış ve bence gerçekten çok yakışmış; yüzünde bir tazelik gelmiş, enerjisi de artmış gibi duruyor. 🙌✨ Güzellik yalnızca kadınlara ait bir kavram değil, erkekler de kendine yatırım yapabilir. Kim isterse, kim mutlu olacaksa kendisi için bir adım atmalı… Özgüven dediğin şey insanı bambaşka yapıyor. Özetle, estetik yaptırmak asla “erkekliğe” ters değil; önemli olan insanın kendini nasıl hissettiği! 🧴💫
Aslında bende yaptırmayı düşünüyorum gözün üst kapağı ameliyatını. Bence düşük olanlar yaptırabilir ama bu genç için gerekmeyen bir ameliyat. Göz düşüklüğü yok , kırışıklık yok. Neresini verdikleri de belli değil.
Benim için mağaradan mı çıktın diyebilirsiniz ama bence erkekler çok fazla estetik ve bakım yaptırmamalı çünkü eril enerjilerini düşürüyor daha sonrasında prenses gibi davranmaya başlıyorlar zaten doğada da olduğu gibi estetik, güzellik her daim kadına özgüdür. Erkek ise güç ve hakimiyeti temsil eder
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
burada cocuk daha bryaz gorunuyor ve saç modeli bile onemli.. ilk fotosu ayni olsun yinr yakisikli dururdu. estetikli olmak saglik sorunun yoksa ya da ciddi bir buyukluk yoksa yapilmamali. bunun yaptigi gereksiz bir sey olmus.