AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
176Cevap
Kucağa alması evirip çevirmesi daha iyi oluyor.
ici kotu olubta kendisi minyon olsa ne faydasi mesele boy degil önemli birsey degil yani
Minyonlar gerçekten dünyanın en efsane özeli minnosudur herseyin en güzel özeli minik olandir
Zevk meselesi bu bazıları balık etki severken bazıları minyon ister
Minyon kullanışlı olur o yüzden koy cebine istediğin yere götür istediğin pozisyona hemen geçer 😅😅
Kucakta zıplatması iyi oluyor minik gotluler bide dolgun
Kcqldkwçlfkwöflmwsö
Neye guluyon lan
Yani daha kontrol edilebilir olduğunu düşündükleri için olabilir🤔
Hareket ve manevra kabiliyeti kontrolünün yüksek olmasından
İlişkide hareket kabiliyeti daha kolay oluyo ondandır.
Minyon kız hiç sevmem. Ne o öyle elinden tutup çocuk gezdirir gibi.
Evirip çevirip istediği pozisyona rahat getirebilmek için istiyor olabilirler
Shahah
çünkü genellikle boyları kısa ahdvaghvwhadwa kısa kız istiyorlar ezik hissetmemek için
Öyle olsa 1.50 kızların her sevgilisi 1.80 1.90 olmazdı
Ama 1.80 den kısa erkeklerden hiçbir kız hoşlanmaz ve böyle erkekleri daima reddederler.
1.80 den kısa erkekleri reddettiğiniz için 1.80 den kısa erkekler size açılmıyordur
@Yhfghhi6577 1.50 kızların her sevgilisi 180, 190 değil
ayrıca senin yorumun benim verdiğim cevabı destekler, kendilerini ezik hissetmemek için kendilerinden kısa kız isterler
ben 171 im 180 erkek yanımda eşit boyda görünüyor, 180 erkek bana göre kısadır bu da benim yorumumu destekler
@Lazjoker aynen öyle
Yoo 1.50 lerin hepsi 1.80 1.90 larla falan çıkıyor az bak etrafına 1.50 olup da 1.70 sevgilisi olan kız yok hep 1.85 1.90 la oluyorlar 1.80 le olanları bile az
@Yhfghhi6577 yo var, kendi arkadaşlarımdan biliyorum :)
@Yhfghhi6577 ayrıca biz kadınlar yanımızda bizden kısa erkek asla istemeyiz o ne be öyle kardeşi gibi
bu zoruna gitmesin paşam
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. Ayrıca size boylarınızi sorsak Türkiye kadın boy ortalaması Hollandayı geçer. Niyeyse hepiniz 1.70 1.75 1 80 olduğunuzu söylüyorsunuz.
Sizden uzun olması yetmiyor diğer erkeklerden uzunu istiyorsunuz 1.50 ler buna kanıt 1.50arkadaslarim 1.70 le oluyor diye de hayallerini yazma olmuyorlar hahaha
@Lazjoker kadın erkek eşit değildir, adaletli olunması gerekir
dışarıdan duyduğun saçma sapan yorumları ben yapmışım gibi gelip bana karşı savunma, komik görünüyorsun
yarası olan gocunur kardeşim, bu kadar ağlama
@Yhfghhi6577 yazık kimse senin yüzüne bakmamış ahgsdvahdvwaghdvad
1.85 üzeri erkelerin geneli minyon kızlar ile sevgili oluyor bunun eziklik ile alakası yok zıt kutular birbirini çekerr. Uzun erkeler ve minyon hatunlar birbiri için yaratılmıştır aşkım
Yani kendini ezik hissetme hayatım kısa erkelerle de mutlu olabilirsin onlara da bir şans ver 😘😘😘
@Mahşersabahı kısa erkek sevmiyorum uzun erkek seviyorum yerine "zıt kutuplar birbirini çeker aşkığğm"
niye uzun kız kısa erkek yok o zaman? madem zıt kutuplar birbirini çekiyor?
kendini kandırmayı bırak
@Mahşersabahı jsbdahdabdjajdhbdajhajh yazık kafana, erkeklerden ilgi toplamaya devam et ezik
Zıt kutuplar birbirini çeker diyorum canım benim sadece minyonların uzun erkek sevmesiyle olmuyor ya hani uzun erkelerin de minyon kızları istemesi gerekiyor. İşte bu yüzden zıt kutuplar çekiyor birbirini 🥰🥰
Minyon olduğum için 1.90 erkeklerden ilgi topladığım doğrudur. Sen ilgi odakları değilsin diye mi kendini bu kadar ezik hissedip hem uzun erkelere hem minyon bebislere laf atma gereksinimi hissediyorsun söyle benim tatlı bebişim o yüzden mi? 😘
@Mahşersabahı 2cm boyun var gelmiş abuk subuk konuşuyorsun, benim amacım senin gibi ilgi toplamak değil
başka kenarda kudurabilirsin
Benim amacım da ilgi toplamak değil ki zaten minyonluğumu bana Allah vermiş çok şükür. İlgi almak için senin gibi extradan bir çaba sarf etmiyorum. Benim boyumla 2cm diyorsun ama senin dalga geçtiğin boyuma bayılıyorlar biliyor musun? O yüzden bu karın ağrısı değil mi?
@Mahşersabahı yazık kafana hala karın ağrısı diyorsun jaksbdahvawjdhdgavdhagvdahwdwadawghdvawhdvahgdvaHJASVDGADVAWDHWADVAGDVAWH
Evet karın ağrını bu kadar belli etme bana bak ne kadar sakinim olduğu yerden kuduran sinirden aynı sözcükleri tekrarlayan sensin hayatımm. Ellerin bile titriyor klavyede yazı yazarken 😘😘😘 😍
@Mahşersabahı adshbadjabhaawjddjahdjhajdhbdjavdadbjhasdhbdadjakdbsjhdandksldnajdabdvhahfvadhbdajdbhdahdvadhwadabdawjbdawj
🩷☘️🩷☘️☘️😘
@Mahşersabahı aghdsvahdgavdahgdvadhadvajdbshvdghwvdhawdwadwa
Cevap Sahibi
Sen desene ki kadın erkek işimize gelince eşittir gelmeyince değildir
@Lazjoker ben hiçbir zaman eşittir demedim mal
sen g. tünden element uydurup onu savunmaya devam et
gerçekler acıtır:)
Ben bunları diyene kadar kadın erkek eşittir diyordun muhtemelen
@Lazjoker ya mal jhasdbahsdvawjdbwahawj
hala popon element uyduruyorsun yazık kafana
işine gelmediğinde uydurduğun elementleri savun aferin sana yarım akıllı
Ben hiçbir şey uydurmuyorum ve gerçekleri söylüyorum
@Lazjoker kanıtla, nerede eşittir dedim?
kanıtlayamazsın çünkü demedim
ÇÜNKÜ G. TÜNDEN UYDURDUN
beyinsiz
Bunu demeyen hemcinsin yoktur da o yüzden ama niyeyse ilişkiye gelince diyemiyorsunuz
@Lazjoker sen varya harbi saf MALSIN
hala daha uydurduğun elementi savunuyorsun
kendi bokunda boğul, biri seni iyi s. ikip atmış aferin o kıza
ağlamaya devam et, ötede kudur
Ben ağlamıyorum ve gerçekleri söylüyorum
@Lazjoker mal ya jaskbdashhjdbajdhwdjdadbw hala söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi savunup gerçekleri söylüyorum diyorsun
seni doğuran anneye de yazık, yetiştiren babaya da yazık
defol ötede ağla, ezik
Ben ağlamıyorum tamamen gerçekleri söylüyorum. Sizin feminizminiz işinize gelincedir. İşinize gelmeyince bir anda feminizmi terk edip ataerkil oluyorsunuz
@Lazjoker okay köşende ağla g. tünden element uydurup onu savunan bay ezik
seni s. ikip atan kızdan allah razı olsun
Tekrar söylüyorum ben hiçbir şey uydurmuyorum ve gerçekleri söylüyorum.
Daha rahat domine etmek için kızlar domine edilmekten hoşlanır ve bu yüzden uzun erkek ister erkekler de tam tersi. Ha kişiden kişiye değişir mesela ben kadının beni domine etmesini isterim dlndmdnxmxn
ben hoşlanmam biri domine etmeye üstünlük kurmaya calışşsın agına s1carım zaten boyumda uzun korkuyolar
Beni de domine edip ağzıma sıçmak istersen hala bekarım haberin olsun dşdndldmdm
Ben de senin gibi baskın ve uzun kadınlardan hoşlanıyorum
Ben şahsen minyonum kendimr yakışan kadın istiyorum
😂😂
😂😂
Minyon kızlar daha nazik görünüyorlar ve daha hoş oluyorlar, ben de aynı şekilde minyonlardan hoşlanıyorum.
+1,75 hatta biraz iri olabilir, minyon bilemedim
yok öyle bi şey ben minyonum erkekler benden kaçıyorlar tek bildiğim minyon olduğum için
Alah allah ben uzun erkekler çekici geliyor iyi iste
Pedofilinin gizlenmiş hali. Bana pedofiliden başka bir şeyi cagiristirmiyor
@oylesinebiriih
Öncelikle her iki kişide reşitse yani 18 yaşından büyükse dediğin geçerli olmaz.
Ayriyeten 1.80 den kısa erkeklerden hiçbir kız hoşlanmaz ve böyle erkekleri daima reddederler.
1.80 den kısa erkekleri reddettiğiniz için 1.80 den kısa erkekler size açılmıyordur
Aynen öyle.
Minyon bebek gibi kızları beğenmek ne ara pedofililik oldu 😅 Aksine minyon kızlar uzun kızlara göre daha kadınsı
@Asolury
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri
Kadınsılıkla ne alakası var bildiğin çocuksu. kesin kendi de minyon 🤣
Çok ufak oldun mu kadınsı mı olunuyor
Ona bakarsan 195 erkekler aşırı mi erkeksi hayır.
Kullanışı daha pratik 😋 daha sempatik ve tatlı oluyorlar
Yanımdakinde ne varsa tam tersini arzuluyorum bu hiç şaşmaz boy, saç rengi, göğüs ölçüsü fark etmez. O kişi artık sıkıcı geldiğinde tam tersi çekici geliyor.
Ben sana talibim
Boyum 1.70 bana bir şans verir misin
Benim de boyum öyle ve bana hep uzunlar denk gelirdi 🤣
Eminim sen 1.80 den kısa erkekleri reddettiğin için 1.80 den kısa erkekler sana açılmıyordur
Daha guzel, hem sen daha kadin gibi hissedersin
Nedeni söylersem kızma kucağa alıp sevmek için 😃
Tam bi yanılgıymış bu minyon meselesi. Önce bende öyle diyodum. Senin boyunda bi kızla tanıştım ve artık öyle düşünmüyorum. Kısa boylu kızların cinsel çekiciliği yok sadece bi tatlılık oluyor
Daha tatlı oluyorlar bide kızınca yukarı bakarak kaşkarını çatıyorlar ya kucaklayıp götüresim geliyor
Hem de az yakar tasarruflu olur 😀
Yatakta sektirmesi kolay
pardon sevmesi olcaktı😃
👏👏👏💋
@Oylesinebiriyimnn tesekkürler✨😉
Uzun boylu erkekler ve kısa boylu kızlar zıt kutupların birbirini çekmesi gibi bir şey oluyor gerçekten.
ablacım nerde sana açılan erkekler just arkadaşça soruyorum
Aklınız fikriniz boy lafa gelince de karakter önemli dersiniz
@kacingan31
Ama 1.80 den kısa erkeklerden hiçbir kız hoşlanmaz ve böyle erkekleri daima reddederler.
@Yhfghhi6577 yo ben hep boy dedim her boy onemli karakterle işimiz yok canım
@Lazjoker 1.80den kısa erkeği annesi svesin ben çok nadiren seviyorum çünkü
@kacingan31 sonra da anıt sayaç sitesinden adınızı okuyoruz 🤣
@Yhfghhi6577 Çok kötüsün
@kacingan31
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri
@Lazjoker ney sen fazla bgyeyer sayfalarında takılmışın canım biraz büyü öyle gel zırlama ayrıca seni de seven bi enayi çıkar nasıl olsa
Seninle ilgili bir durum değil şekerim, erkekler ve hormonları. Dünyaya yayılmak istiyorlar. Cihan hakimiyeti mefkuresi gibi düşün.
Benimde boyum uzun 184 boşandığım elimde 1.58 boyu vardı sevgilileriminde hep kısaydı bende minyon severim çok tatlı oluyorlar minnak oluyorlar 😊😊
Türkiyedeki kadınlar kısada ondan. Erkeklerin çoğu ukraynalı rus kadınlarını beğeniyor. Onlarda uzun boylu oluyor hep. Burdan anla mecburlar kısa kadın beğenmeye.
Kisiden kisiye degisiyor aslinda... ben uzuncuyum
seks sırasında sana yettiğini düşünmek için
Seni taniya bilir miyim kanka
Minyonsundur ama güzelsindir özgüvenlisindir iyi birisisindir daha da sayabilirim yani
Sen minyon değilsin, sen yoksun.
Bence sen algı oluşturmaya çalışıyorsun 180+ erkeklerin 140 lılara baktığını ilk senden duyuyorum😅
Kucağa alıp sevişmesi daha rahat oluyor benim açımdan
erkekler kendinden kısa ve sevimli kızları daha tatlı buluyor zaten genel olarak bütün kızlar kısa
Onun guzellik anlayisi odur bana da mesela 160 kizlar cok zarif geliyo
Kısa kız ele avuca gelir ondan rahat rahat iş görür 😅
Yanında kendini güçlü hissetmek içindir bende 1.72 yim daha benden uzunu açılmadı bana
Minyon kızların yaninda erkek kendisini padisah gibi hisseder
Beni acil bul 190 boyundayım senin gibi birini arıyorumm
198 boyum var bana uzun gider
Uzun kızlar onlara şans vermiyor diyedir o
Uzun bulamadıkları için
Ben istemem hiç balık etli ve boylu olacak
minyonla seks yapmak daha zevkli
Niye
bana kadının zarif olanı daha çekici geliyor ondan
Bence ölçüye bağlı kalmak saçma
kişisel tercihtir her erkek aynı değil
Dırdırı da minyon olur umuduyla.