- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayMinyon ve balık etli (balina etli) istemiyorum ve isteyene de mani olmayım. Ben boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyorum. Benim için en ideal olan 1.65 ila 1.70 boylarında 55 ila 60 kilo hatun. Bazıları kilolu, kimileri uzun boylu, kimisi ise sarışın ve renkli gözlü ister. Bu durum güzellik algısının kişiden kişiye değiştiğini gösteriyor olup genelleme yapmanın gereksiz olduğunu göstermektedir.
59 Yorumla- 11 ay
Tuh 4 kiloyla kacirdik xjsjjs
- 11 ay
@imbackbitchezzz Her şeyinle benim için en mükemmel hatun sen olsan bile 19 yaşında olduğun için sence sana yürür müyüm? Çok küçüksün. =))
- 11 ay
Hiç boyuma uygun erkekler gelmiyor 180 190 lar
- 11 ay
@İsimsizdost16 Senin boyun kaç?
- 11 ay
155
- 11 ay
Boyuna uygun olmayan erkeklerden biride benim. 😊😊
- 11 ay
Kesin minyon seviyorsun
- 11 ay
Ve anime manga hayranısin genellikle anime ve Manga hayranları çocuk ruhlu erkekler minyon kadın sever diğer tarzdaki erkekler kullanmak içindir
- 11 ay
@İsimsizdost16 Hayır anime sevdiğimi nerden çıkardın? Manga hayranida değilim veee boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyorum. Boyum 1.80 ama büyükte konuşmuyorum. Seversem Fiziksel özellikleride bakmam.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 ayBoyum 175. Bana her boy geliyor. Yatakta da iyi olunca sorun yok. Erkek özellikle minyon aramaz. Uzun da aramaz. Yatakta kendisine güvenen erkek zaten her boyu da iyi m. ikiyor bu bir gerçek. Ama şu da var. En iyi sekslerimi hep 190 boyundaki sevgililerim ile yaptım. Yatakta güç gerekiyor bazı pozisyonlarda o yüzden erkeğin uzun ve güçlü olması iyi. Ama 150 boy ile 190 erkek olunca bu bana erkeğin özgüvensiz olduğunu düşündürüyor. Çünkü 190 boyundaki erkeğin eğer penis alakalı sorunu yoksa her boydan kadını cevirecegini bilir. Yatakta sadece kucakta zıplatmak ilgi çekici değil. Kaldı ki kadın iş biliyorsa erkeğini hamal yapmadan o kucak pozisyonunu çok iyi yaparlar. Düşününce gerçekten yatakta iyi olmak bir nimet. Yani illa ben ayağa kalkıp sevgilimi ayakta m*kicem diyen olursa da saygı duymak gerekir. Ama genelde bu pozisyon zor olduğu için erkekler hayatlarında bu pozisyonu gerçekleştirmek için minyon sevebilir. Ama 190 boyundaki erkek güçlü ise 38 beden ve 175 boyunda olan sevgilisini çokta güzel ayakta çevirebiliyor 🤭🤭
1377 Yorumla- 11 ay
Belliki sen yatakta çok istekli ve hareketlisin fenasın 😅
Cevap sahibi11 ayŞu hayatta aldığın en güzel iltifat ne diye sorsalar. Birbirinden bağımsız zamanlarda ve şehirlerde sevgililerimin bana p*rno yıldızı gibisin demesi. Seks yüzünden evlilik teklifleri de aldım. Eğer sadık ve yatakta iyiysen. Erkekler geçmişe zerre kadar takılmıyor. Erkekler sadece yatakta çok iyi bir kadın istiyor. Ben de sevdiğim erkeği mutlu edebilen biriyim. Çok şükür 🥰
- 11 ay
Ne güzel kadın yatakta iyiyse ve tek kişiye sadık kalabiliyorsa o kadın baş tacı bazı kadınlar sevişmeye korkuyor hiç bir pozisyonla alakaları yok sadece öğlece yatıyor biraz öncede söylemiştim yine söylüyorum sen iyisin fenasın bunu seni tanımadığım halde söylüyorum ❤️
Cevap sahibi11 ay@Lazjoker 180 benim için kısa. Benim yanıma heybetli lazım. 15 cm fark yeter. 160 olsaydım bana 175 yeterdi. Ben de yatakta beni evirip çevirecek birini isterim. Benim yetemeyecegim erkek yoktur diye düşünüyorum.
Cevap sahibi11 ay@Baydiyeceksiniz teşekkür ederim. Ben kendimi çok sevdiğim için hep kendimi p*rno yıldızları ile kiyasladim. Oradaki kadınları örnek aldım. İzlemeyi de çok severim. Ama benim erkegime izlemek yasak. O sadece beni izleyebilir.
- 11 ay
Senin gibi birisi varsa izlemesine gerek yok zaten
Cevap sahibi11 ay@Baydiyeceksiniz teşekkür ederim
Cevap sahibi11 ay@Lazjoker ne yani benim boy konusunda yalan söylediğimi mi düşünüyorsun?
- 11 ay
Rica ederim
Cevap sahibi11 ay@Lazjoker çok şükür yalana ihtiyacım yok. Inanmadiysan sorun yok. İnan diye uğraşamam.
- 11 ay
Benimde boy 1.93 - 121 kiloyum, bende uzun boylu kızları daha çok seviyorum, yatakta çok uyumlu oluyoruz. Birde ağırlık kaldırdığım için pozisyon geçişleri çok rahat ve kolay oluyor. Senin manken gibi fiziğin var sanırım, bazı uzun boylu kızlar yatakta gerçekten aşırı iyi oluyorlar, fiziğine bakan, dişil enerjisi yüksek bir kadın olmalısın
Cevap sahibi11 ay@Testr aslında sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Gerisi geliyor. Genetik olarakta uzun ve beyaz olunca erkeklerin otomatik ilgisini çekiyorum. Bana sevgili olmak için gelenlerden bir çoğu zaten yabancı sanarak gelir. Çünkü tam İstanbul Türkçesi yok bende. Gerçi Türk değilim zaten.
- 11 ay
Gerçekten harikasın en sevdiğim kız tipine ve fiziğine sahipsin. Manken gibi kızlar daha çok hoşuma gidiyor. Seninde dediğin gibi, ben zaten goril gibi iriyim, o yüzden 1.75 boyundaki kızları çok rahat ayakta kucak yapabiliyorum, zaten ağırlıkta çalışıyorum, o yüzden evirip çevirmesi kuş gibi geliyor. Profil fotomdan bakabilirsin, 6 yıldır bodybuilding yapıyorum
- 11 ay
Bana da yazan olsa iki gün sonra engel atıyor
- 11 ay
@KelebekBlossom seninle konuşmuşmuyduk
- 11 ay
@Baydiyeceksiniz hayır
- 11 ay
- 11 ay
@KelebekBlossom Bana öyle geldi demek ki
- 11 ay
- 11 ay
@KelebekBlossom Evet dikkat çekici gerçekten çok iddialı ve kendine güvenen dişil enerjisi çok yüksek bir kıza benziyor. Kilosu kaç acaba merak uyandırdı :)
- 11 ay
Soruya cevap yazan gizli kadın aynı zaman da 190 boyundaki erkek 150 birinde biriyle olunca bu bana erkeğin özgüvensiz olduğunu düşündürüyor diyerek hemcinslerini de aşağıda görmüş bırakın insanların zevklerini sınırlarını düşüncelerini olmak istediyse olmuş 150 kadınla olunca neden özgüvensiz olsun ilk yaptığı yorumu iyi okuyun.. biri daha vardı erkek versiyonu hanımefendinin oda kısa kızlarla yorumlar da kavga ediyordu yok kısa kız neden uzun sevmiş bencilsiniz insanların duygularına saygınız yok
- 11 ay
@KelebekBlossom senin boy ve kilo kaç bu arada?
Cevap sahibi11 ay@Testr boy 175. Kilo 70. 40 bedenim şu an. Ortalığı yangın yerine çevirecek bir şey demedim ki. Kendimi biliyorum, tanıyorum. Mesela benim bir kompleksim var. Kısa erkeklere şans veremiyorum. Ailem hepsi uzun. Yanımda kısa görseler beni tefe koyarlar. Hani uzun erkeklere bu yönde laf ettim. Aynı kompleks bende de var. Kısa erkeklere ilgi duysam uzak duruyorum çünkü ailem ve akrabalarımın sözleri beni çok etkiliyor. Mecburen uzunlara bakıyorum. Ama şu da var. Yatakta en iyi performans en fazla 15 cm ile oluyor. Yatakta sadece kucak mı var? Ülkede ne kadın ne erkek pozisyon mu biliyor. Erkekler de bir halt bilmiyor. Biraz bilen görünce oooooo yapıyorlar. Erkek güçlü ise benim için 15 cm fark ideal. Ne az ne fazla bana 15 yeter.
- 11 ay
Wow boy kilo oranın gerçekten harika. 1.75 boy - 70 kilo gerçekten altın oran çok hoş en sevdiğim fiziğe sahipsin. Ben 1.93 boy 121 kilo olduğum için bana tam uygunsun o konuda. Birde ağırlık kaldırdığım için aşırı uyumlu olurduk. Bende aynı fikirdeyim. Erkekle kadın arasında en az 15 cm fark olmalı
Seninle Aramızda 18 cm fark ve 51 kilo fark var
Buda ayna yatakta ve ayna karşısında yapılan ilişkilerin estetik ve görsel açıdan tahrik olmasını sağlıyor. İri erkeğin yanında sende kendini tam bir dişi gibi hissediyorsundur
Cevap sahibi11 ay@Testr ama yanlış anlaşıldım. Ortalama 15 cm iyi. 10 ya da 20 cm de olabilir. Ama 5 cm ya da 20 cmden fazlası bence hoş değil. Ayrıca yatakta ayna kısmı benim de çok hoşuma gidiyor.
Cevap sahibi11 ayÖzelden kimseyle konuşmuyorum. Zaten 192 boyunda 116 kilo sevgilim var 🙃
Cevap sahibi11 ayBurdan sorabilirsin. Özelden kimseyle konuşmuyorum.
- 11 ay
Sen katmerlenmişsin 😀
- 11 ay
Yorumların hepsini okudum.
Özgüvenli, tecrübeli, ne istedigini bilen, erkekleri kendince %99 çözmüş birinin yorumlarına sahipsin. Bu yorumu yazıcak bu sitede çok nadir insan var. Sen o tahminlerimin içindesin. Tahminimi Söylemiyecegim😉
Sadece su kısma takıldım.
Bir erkek gecmişe bakar.!
Sevdiğini paylaşmaz.!
her şey seks degil !
Bazen çiçeğin açtığı yer önemlidir
Bataklıktan gül çıkmaz
Amacım sana burdakiler gibi off şöylesin sahanesin deyip yavsamak degil ! Sadece yorumuna bir cevap vermek istedim.
Sana 192 lik sevgilinle mutluluklar
Umarım aradıgın şeyi onda bulursun
Tabii sen istedigini aldıktan sonra ona bay bay demezsen😎
- 11 ay
Ne yani biz özgüvenli değil miyiz
- 11 ay
@KelebekBlossom kim oldugunu bilmiyorum O yüzden özgüvenli ya da degilsin diyemem
Benim mesajım o yorumları yazan gizli pembeli üyeyeydi Seni ilk kez görüyorum - 11 ay
Özgüvenim var hamd olsun herkesin kendine göre vardır bı güveni
- 11 ay
@KelebekBlossom Yani sende bu yorumu yazan gizli üye gibimisin😄 ?
Yani onun tabiriyle aranılan birimisin?
Cevap sahibi11 ay@KaptanMagaralı senin tahminlerinin içinde olduğumu sanmıyorum. Çünkü benim hesabımda takip ve takipçi sıfır. Kimseyle de özelden konuşmuyorum. Arada yorum yapmak içimden geliyor yapıyorum o kadar. Bu arada erkekler hatta kadınlar sadakat görürse ve sadakat gördüğü kişiye aşıksa bırak geçmişini sorgulamayı ona karşı güvensizliği bile aklının ucundan geçirmiyor. Kadin ve erkek arasında fiziksel güç dışında bir fark olduğunu sanmıyorum. Ha başka fark varsa o da şu olabilir. Erkekler kadınlardan çok çok daha duygusal canlılar. Biz kadınlar Erkekler kadar duygusal ve merhametli değiliz.
- 11 ay
Hayır merhametli ve duygusalız çok bencilce düşüncen bı kaç tanesi daha öyle ama zerre takmıyorsun yazıyorum da
- 11 ay
Ben özelden konuşuyorsun diye bir yorumda bulunmadım. Ayrıca bu sizin kararınız ve tercihiniz. Ben bu konuda bişey söyleme hakkına sahip değilim. İstediginiz kişiyle konuşabilir ya da konuşmayabilirsiniz. Cvp için tesekkür ederim.
Son cümle yeterli oldu benim için.
- 11 ay
Sende merhamet duygu kalmamış hislerini kaybetmişsin bence yoksa kadın da daha fazla duygusallık erkek daha güçlü o yönden
- 11 ay
@KelebekBlossom Herkesin bakış açısı.
Onun tercihi her alanda acımasız olmak😉 - 11 ay
@KaptanMagaralı duygularını kaybetmiş hissiz zevk odaklı bence yoksa bu kadar ruhsuz yorum yapmaz sevgililerini nasıl tatmin ettiğini yazıp duruyor bide 150 kızla olan 190 erkek için özgüvensizdir demiş
- 11 ay
Kısa kızları rahat bırakın artık yeter!!!
- 11 ay
@KelebekBlossom Yani ne söyleyebilirim ki Onun kendi tercihi bu yönde
Onunla birlikte olanlar şartlarını kabul edenler düşünsün 🤣
Cevap sahibi11 ay@Fetih2024 teşekkür ederim
Cevap sahibi11 ay@Kadirilb bir şey istediğim yok ben halimden memnunum 🙂
- 11 ay
@KelebekBlossom tek islevi birilerine kendine düzelttirmek olan bi kız ve bunla övünüyor ucuzca bir davranış kaliteli biri bunu insanlara göstermez bu işler marifet değil ve herkesle yaşanmaz
- 11 ay
@cerenistebtw sen kıskandin mi
- 11 ay
@Baydiyeceksiniz evet
- 11 ay
@Fetih2024 hayır tam tersine üzüldüm yazdıklarına
- 11 ay
@cerenistebtw sende kadinsin o da
- 11 ay
@Fetih2024 öyle de bu marifet değil herkesle olduracağı bir şey değil burada kendini sergilemesine üzüldüm kendini objelestiriyo
- 11 ay
@cerenistebtw anlasa keşke
- 11 ay
@Fetih2024 bunu anlayacak kadar akıllı bi kız ama ilgi görmek hoşuna gidiyo gizliden yazmış bu mesajlarımı okuyunca içten içe hak vericek bana zaten sevgilisine de üzücü burada bunları konusuyo
- 11 ay
@cerenistebtw sen tanıyor musunuz
- 11 ay
@MuhammedAliSavat neden böyle dedin
- 11 ay
@Fetih2024 tanımıyorum yazdıklarından yorum yapıyorum
Cevap sahibi11 ayTanrım çok teşekkür ederim beni bu kadar mükemmel yarattığın için. Kadınından erkeğine herkes düşmanca saldırıyor. Bu kadar mükemmel yarattığın için teşekkür ederim. Çünkü şu hayat öğretti ki kendisinden emin olan her kadın şeytan görülür ve namusu olmayan ahlak bekcilerinin hedefi olur. Teşekkür ederim Tanrım. Seni seviyorum 😘😘
- 11 ay
Hahha paraşüt istermisin?
Çünkü fazla uçuyorsun Yere inmen gerekiyor
Namus kelimesini senin yazdıklarınla çok bağdaştıramadım ben. Ahlak bekçisi değilim.
Bu hayat senin tercihin. Kişisel tercihler kimseyi ilgilendirmez ama Namus kelimesini kullanırken namusu olmayan demek senin anlattıklarını yaşayan biri için hiç mantıklı bir cümle olmadı.
Sadece İki bacak arası degil diyeceksin belki ama her sevdigi hoşlandıgı erkeklede birlikte olmak bunları burada marifet gibi anlatmakda hiç degil. Allah her kulunu mükemmel yaratır
Sadece aklını ve dilini kullananlar hayat yolunda daha başarılı olurlar.
Polemik yaratmakda sana sataşmakda degil derdim Son yorumuna bir cvp vermek istedim
Cevap sahibi11 ayTanrım tekrar teşekkür ederim. Bu gidişle sana sürekli şükür edeceğim. ❤️
- 11 ay
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeklerin minyon kadınlara ilgi duyması bazen sadece fiziksel değil, duygusal bir algının yansıması aslında… Kimi zaman koruma içgüdüsü devreye giriyor, kimi zaman da yanındayken kendini daha güçlü, daha sahiplenen biri gibi hissetmek istiyor. Minyon görünüm, masumiyet ya da narinlik çağrıştırabiliyor bazılarına göre, bu da içten içe bir bağ kurma, sığınak olma arzusu doğuruyor. Ama bu herkes için geçerli değil; kimisi boyu, kilosu ne olursa olsun, kadının duruşuna, bakışına, zekâsına âşık oluyor. Fiziksel tercih bir yana, asıl mesele insanın yanında nasıl hissettiğiyle ilgili. Boy, pos değil; his, bağ ve yürek seçtiriyor aslında.
42 Yorumla
Soran11 ayRica ederim🙏🏻
11 aySeni bilmiyorum ama ilginç bir şey dikkatimi çekti. Metroda veya metrobüs yahut otobüste ne zaman oturan bir kız güzelliğiyle ve tarzıyla dikkatimi çekse ve içimden "ne güzel kız" dedirtse bir kaç dakika içinde o kız ayağa kalktığında epey kısa boylu olduğunu görüyorum.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Minyon kadınların kendine özgü bir çekiciliği var, bence çok sempatik ve zarif görünüyorlar! Senin gibi minyon biriyle uzun boylu erkeklerin ilgilenmesi aslında hiç şaşırtıcı değil. Belki de yanlarında daha koruyucu hissettikleri için veya sevimliliğin, enerjin ve zarif duruşun onları etkiliyor olabilir. Ayrıca minyon olmak özgüven açısından da çok havalı, çünkü kısa boyun seni asla sınırlamıyor ve küçük bedeninde kocaman bir enerji taşıyorsun! Kendi güzelliğini asla küçümseme, herkesin tarzı ve cazibesi farklı. 💘
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u 11 ayben boya bakmam
00 Yorumla
11 ayÇoğu erkek kendinden kısa minyon ister çünkü kadınların 170 i erkeklerin 190 ı gibi oluyor 😅 yani yan yana değil ama 170 lik kadın görenler ne kadar uzun diyor... Çünkü ortalama olarak kadınlar 150-160 aralığındalar... Ve bazı erkeklerde boy kompleksi oluyor... Kendilerine yakın veya kendilerinden uzun kadına tahammül edemiyorlar ille arada 25-30cm fark olucak 😂 kadın kafasını kaldırıp ancak adamın suratına bakabilir durumda oluyor öylede...
155 bir kadın olarak uzun erkek takıntım yok, kısayım ama boyumlada problemim yok 😂 ama minyonum diyede yanaşan olmadı...
Kısacası erkekler minyon sever tanımı aslında birazda genellemeden ibaret... Çünkü 160 olan bi erkeğin 180 kadın sevdiği durumlarda var ya da 160 boyunda kadının 165 erkekle olduğu yani yakın boylarda olan ilişkilerde çok gördüm. 🙃(ölçülere takılmayalım birazcık sallamasyon yazdım...) 😅40 Yorumla
11 aySana yazan 1,80+ erkekler, boyunu önemsiz kılacak kadar büyük dezavantajlara sahip olduğu için çok fazla seçenekleri yoktur muhtemelen.
Ya tip olarak vasattır veya ortalama altıdır, ya fiziği kötüdür (göbekli ya da zayıftır) ya fakirdir ya da iletişim becerileri ve oyun yetenekleri kötüdür. Sebep bunlardan birisi, birkaçı ya da hepsidir. Öyle tipler ulaşabildikleri her kadınla olurlar zaten. Onlar için boy, kilo, güzellik vb çok önemli değil.
Uzun ilişki düşünüp düşünmeyecekleri ayrı bir tartışma konusu... Bunun dışında 1,80 üstü boya, best model tipe, fit bir vücuda sahip, iyi bir kariyeri ve sosyal hayatı olan bir erkek, gidip de 1,48 kızla olmaz.
Gerrard Pigue'nin boyu 1,94'tü, Shakira'nın boyu 1,57 idi. Lakin Shakira bir dünya starı ve Latin Amerikalı olduğu için de aşırı güzel bir kadın...
20 Yorumla
11 ayMinyon kadın kolayca kavranır, hızla sarılır, tutkuyla bastırılır O küçük bedenin içinde saklı dev bir fantezi yatar
Avuç içini dolduran bir kalça, bir dokunuşta titreşen minik bir bel, kucağa alındığında hafifçe iç çekip boynuna sokulan sıcak bir nefes Minyon kadın, erkeğin hem koruma iç güdüsünü tetikler hem de en ilkel arzularını Onu kaldırmak kolaydır, ama o hissin altından kalkmak zor küçük vücudun her kıvrımı beni keşfet diye fısıldar.
Sessiz, masum bir dış kabuk. ama içindeki kadınlık ateş gibi. Ve işte tam da o çelişki yakar erkekleri Bir çok erkek minyon kadında kontrolü elinde sanır Ama gecenin bir yarısı, o minik bedenin nasıl üstüne çıkıp ritmi ele geçirdiğini gördüğünde işler değişir. Minyonluk bir görüntüdür. Oysa tutku hacimle değil, yoğunlukla ölçülür. Ve bazı minyonlar, yatağı yangın yerine çevirebilir.36 Yorumla- 11 ay
vaaaavv
- 11 ay
ne güzel anlattin. kendimi prenses gibi hissettim. minyonda olunca🤗
- 11 ay
minyon olmanin en iyi yanıda yaşindan çok cok kücük görünmek. bekarken kendimden 7 .10yaş kücükler bile evlenme teklifi ederdi. gerci gene kendimden 4 yaş kücuklede evlendim🤣🤣. minyon olmak bazen bir avantaj
- 11 ay
abla kitap yazsaydın keşke az olmuş bu böyle fantezi dünyanı da böyle okumuş olduk
- 11 ay
:)))
- Güzellik & Bakım konusunda 394 cevap paylaştı.
11 ayBoyum 1.71 yani boyuma uygun kadın zaten benden kısa olmalı doğal olarak o skalaya giriyor.
Ama asıl mesele o değil. Bir gece rüyamda ufak tefek bir hatunla seviştiğimi gördüm inan bana o ana kadar hayal edememiştim ama ele avuca gelmesi, hareket kabiliyeti bir rüya ile insan bir vücut tipine aşık olabilir mi oldum inan ki. Hani kadınlar da boylu poslu erkek istiyor ya aynı mantık aslında erkek de uzun olmasa da aynı oranda kendinden ufak minyon bir kadınla çok daha estetik bir birliktelik yaşayabiliyor.
00 Yorumla
1 yılBir kesime çok tatlı geliyor kısa boy bazılarına masum geliyormuş , bazılarına savunmasız , bazılarına zarif tatlı kibar geliyormuş bu yüzden kısa boyu seven bir kesim var ama o kesim kadar uzun boya asık bir kesim daha var onlara göre fit , filinta gibi , çekici ve kendi ayakları üstünde duran bir imaj çizdikleri içinmiş
411 Yorumla- 11 ay
@thetuvanaa
Ama 1.80 den kısa erkeklerden hiçbir kız hoşlanmaz ve böyle erkekleri daima reddederler.
1.80 den kısa erkekleri reddettiğin için 1.80 den kısa erkekler sana açılmıyordur - 11 ay
@Lazjoker valla öyle aşık oluyoruz ki benim ki 169-170 ti ölüyordum aşkımdan benim boy takımtım yok erkeklerin kısa boy tercih etme sebebini yazdım ben tercihimi bile yazmadım
- 11 ay
@thetuvanaa
Kankam 1.69-1.70 di demek istedin herhalde. - 11 ay
@Lazjoker yok sevgimlidi
- 11 ay
@thetuvanaa
O zaman kendisi zengindi - 11 ay
@Lazjoker bak kimsenin maddi durumuna bakmam ama şöyle diyim sana bizimki daha iyiydi babamın mesleği sağlam çünkü
- 11 ay
Ben aşık oldum gördüm direkt dedim ki bu benim ilerideki eşim olmalı o enerjiyi aldım ve o zaman zaten daha ne oldugunu bile bilmiyorum gülüşüne ve gulunce kısılan gözlerine tav oldum dikkatimi çekti
Soran11 ayEvlendin mi peki o adamla
- 11 ay
Yok aşkım terletti çok iyisin diye
Soran11 ayEvlendiniz sandım çünkü o duyguyu bende yaşadım onu gördüğümde bende öyle demistim neden evlenemediniz
- 11 ay
çok iyiyim diye ayrıldı fakat geri donecek gibi
11 ayAhahhaha bayağı fark var bu arada
Bn 1.56 Yum diye bana boy farkından vuruyolardi tanıdıklarım.
SSebebi daha kadınların yanında korumacı, güçlü, kadınına sahip çıkabilen erkek modeli olarak hissetmek istemek.
Iİkincisi da cinselllikte zevkli oluyor. Ordan oraya evirip ceviriolar
52 Yorumla- 11 ay
Mesela tehlike aninda. Seni kucaklayıp fırlicak öyle düşün.
- 11 ay
Sen bu işi biliyorsun 🤣
- Güzellik & Bakım konusunda 488 cevap paylaştı.
11 aySaçma bir tabu. 173'üm bana da 180 üzeri yürüyor.
Bu arada 30 yaşından genç ve 175'ten kısa bir erkeğe en son ne zaman denk geldim hatırlamıyorum bile. Belki de denk gelmiyor veya ben dikkat etmediğimden fark etmiyorum. Kendim gibi uzun kadınlarıysa çok görmeye başladım son yıllarda. Durumumuzun sebebi algıda seçicilik özetle.30 Yorumla Öyle bir şey yok, bir insanı çekici bulursan boyuna bakmazsın. Kısa uzun diye ayırt etmem ama genelde uzun kızlarla birlikte oluyorum, hatta kendimden uzunlarla da oluyorum.
Özellikle seçmiyorum tabi boyuna göre ama öyle denk geliyor.
Yani erkekler minyon kızları çekici buluyor diye bir şey yok, mutlaka minyon isteyen erkekte vardır ama öyle bir kural yok, bence uzun kızlar da gayet çekiciler.30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 542 cevap paylaştı. Minyon isteyen erkek, uzun boylu erkek isteyen kadın rezilliği var ülkede.
Tipe ne oldu? Karaktere ne oldu? İnsanlığa ne oldu?
"Uzun boylu olsun ama şu karakterde olsun" diyen bir kişiye bile rastlamadım!
Uzun-kıza peşinden koşup darbe yedikçe İsyan eden tipler türedi. Lütfen hiç ağlamasınlar!10 Yorumlasebebi basit, sokakta uzun yatakta kısa.
kısa boylu kadınların kontrolü kolaydır erkek yatakta hükmetmek ister, uzun boylu bir kadında bunu yapamayacağını düşündüğü içinde kısa boylu kadınlara yükselir. hayal et araba içinde bir erkek uzun bir kadınla mı kısa bir kadınla mı daha rahat birlikte olur. uzun boylu bir kadını evirip çevirmek hatta kucaklayıp ayakta birlikte olmak zordur.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Bu mantığa göre erkekler polonyalı, rus kızlarını da istiyor. Ama hepsi de en az 1.70 ve üstü
Kısacası olay boyda değil. Aslolan yüz güzelliği, vücut güzelliği ve karakter.51 Yorumla- 11 ay
Bence uzun boy is best
Güzellik & Bakım konusunda 420 cevap paylaştı. Prenses ve özgüvensiz erkekler, kendilerine tapacak onların erkekliklerini hissettirecek, onlara özgüven kazandıracak minyonları ister normaldir. Uzunları kaldıracak özgüvende duruşta değiller
31 Yorumla- 11 ay
Dedi 1.80 boyundaki teyze
11 ayÇünkü güç ve otoritenin onlarda olduğunu yani bizde olduğunu hissetmemizi sağlıyorsunuz bu da erkeğin gururunu ve testesteronu etkiliyor o yüzden sarıp sarmalayip kaldıracağı ve onu döndüreceği bir kız istiyor erkekler
10 Yorumla
11 ayBoyun için mi açıldıklarını düşünüyorsun? Başka meziyetlerin de vardır illa ki. Yani biri gelip bana açıldığında, karşıdaki kişinin boyunu baz alıp 170 olduğum için açıldı diye düşünmem:)
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı.
s 11 ayÜlkede uzun kız mı var, olanla idare ediyorlar iste sevdiklerinden değil ‘’mecburiyetten’’ zaten kendileri de kısa
30 Yorumla
11 ay190 olarak cevaplıyorum minik hatunlar çok sempatik cıvıl cıvıl oluyor ayrıca cinsellikte de çok iyiler
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 501 cevap paylaştı. Benim boyum 1,77 ama hiç özellikle minyona yürümedim. Önemli olan uyum, beklentilerin uyum içerisinde karşılıklı yeterince tathmin edilebilmesi.
10 Yorumla
11 ayKucakta rahat hoplarsın, tek elle bile..
1 15 açılsa gelip onu da sorar mıydın? Tam ne istiyon?
1.87 / 88 kilo da güreşiyom, lazım mı?
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Erkekler kadından ne kadar güçlü görünürse kendini o kadar iyi hisseder bu yüzdrn minyon ister ama sana yazan 180 lar tamamen senin sallamayı sevmenden dolayı sana yazıyor, hayal dünyan çok geniş.
10 Yorumla
11 ayAt gibi sevende var napsın lar popodan bacağı😂😂
41 Yorumla- 11 ay
KESİNLİKLE
Gizli Üye(30-35)11 ayÖyle bir şey yok ki. Bu kişisel bir tercihtir. Erkekler demek yerine bazı erkekler diye sorunu sorabilirsin. Her erkek her insan aynı değildir asla.
40 Yorumla
1 yılBenim boyum 1.70 gelen görücüler 1.90 üstü 🤣 ama tek boy yetmiyor işte 🤷
410 Yorumla- 11 ay
Hahahahhahaha
- 11 ay
@Lazjoker geçen yıl sevdiğim adamı tarif edeyim1.75 boyun da kel ve gördüğüm de beğenmemiştim ama bilgisi zekası kültürü beni çok etkiledi eşi olmaya hazır kıvamdaydım aldatıp yalan söylemeseydi Vel hasıl ben boya değil akla zekaya aşık oluyorum ha bir de kaslı bir vücuda kendisi pehlivandı, güreşler de oynamıştı çok uzun değildi ama ah o kültür birikimi beni çok fena çarpmıştı
- 11 ay
Boyunuzu takmayın kafaya bol bol kitap okuyun kadınları ancak bu bilgi birikiminizle çarparsınız cinsellik haricin de ne konuşabilir kız siz ona bakın, ben edebiyatta konuştum, siyasette, din ve kurallarıyla ilgili sataşıyorduk o ömer Hayyam tarzını benimsiyordu, şiir konuşurduk hafız şirazi ortak noktamızdı, kütüphaneler beni hep etkiler onunki de haliyle çeşitliliği sebebiyle etkilemişti. Şimdi bir kız sizinle bu bahsettiklerimin bir kısmı olan hangi konuda uzun muhabbete girebilir. Konuyu cinselliğe getirmeden kaç gün konuşabilir bunu bir sorgulayın olur mu
- 11 ay
@Özünincisiyim
Geçmişte 1.80 den kısa erkekle sevgili oldum diyen hangi kıza ayrılma sebebini sorsam aldattı diyorlar. Mesela hiçbiri anlaşmazlık v. b sebeple demiyorlar. Merak ediyorum acaba gerçekten bunların hepsi bir tesadüf mü yoksa gerçekten 1.80 den kısa erkeklerle sevgili oluyormusunuz? Ayrıca kadınlar 1.80 üzeri erkek cinsellik konusu açsa gayet keyifli sohbet ederler. - 11 ay
@Lazjoker size inandırma zorunluluğum yok ben güvendim ve sevdim ayrıca bilgisine kültür yapısına hayrandım, neden bırakayım, öğrendiğim de neden oturup her gün onu düşünerek ağlıyayım, özür dileseydi affederdim onu bile yapmayan bir erkeğe ömrümü emanet edemezdim, sadakat yoksa ilişki diye bir şeyde yok, yaşamadan bu duyguyu bilemezsiniz, kınayıp, laf atmayı bırakın, seviyordum niye bırakayım ki, hayatım da ilk defa bir adamın yanındayken özgür hissediyordum, kalıpları, algıları yoktu, neyse, anlayabilecek bilinçli birine yeterince açıklama yaptığımı düşünüyorum
- 11 ay
@Lazjoker başta o haliyle nasıl sevdim peki, diş görünüşüne bakıp konuşmazdım, niye konuştum, sen sevmediğin, içinin ısınmadığı, fikirlerinin uyuşmadığı biriyle ilişkiye girer misin, konuşur musun, bana zekası çekici geldi diyorum bunu anlamak zor mu, sonrada sevdim, duygusal olarakta bağlandım, yanlışı olmasaydı o zaman eşim olsun isterdim hep onun hayalini kurardım. neyse anlaşamıyoruz, dilediğinize inanın serberstsiniz beyfendi
- 11 ay
@Lazjoker yav sizde taktınız 1.80 boyuna bana 16 yaşımdan beri görücü geliyor ve %98 1.90 civarıydı niye hepsine yok dedim de bu 1.75 boyunda ki adama tutuldum, söylilyeyim hiç biriyle zihniyetim, düşüncelerim, tarzım uyuşmuyordu, bu benim gibi çok kitap okur, şiirler yazardı ve özgürlükçü bir kafa yapısı vardı diyorum baştan beri ruhuma zihnime sonra gönlüme tek uyan en çok bu olmuştu. O yüzden olmadığın da bu kadar yıkılmıstım neyse işte dilediğinizi düşünün şimdi daha ne diyim 🤷😒
11 ayküçük kızlari becermek her zaman daha merak ettiğimiz bir konu. o tip erkekler pedofiliye cok yakın tiplerdir
20 YorumlaSevişirken evirip çevirmek kolay , topaç gibi zaman kaybetmemiş oluyoruz. Acilen çeşmeden su doldurup iş yapmak için mesafe kisa olmalı. Teknik düşünüyoruz. Quantum mesafesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBilmiyorum ama bana tatlı ve seksi gelmiyorlar. Tatlı olmak yüz tipiyle alakalı bence. Boyla , ellerin ayakların küçüklüğüyle değil. Erkeklerin bazıları tatlı buluyor bence fiziken çocuk gibi olmak sevimsiz bi olay..
Gerçi beğeneni çok ama ben kadında orta boyu çok güzel bulurum 1.68 çok iyi bence. 1.70 te iyi. Fazlasına gerek yok.
Ama bazı yarma kafalılar bu boya kazulet bile diyolar. Nesi kazulet ya. Mallar.
30 YorumlaÇünkü tatlışız 😎🤣 ama ben 1,60’ım yani yanlış anlaşılma olmasın
30 YorumlaValla benim için minyonmuş uzunmuş kısaymış hiç önemli değil de hiç biri yok aq ben hiç ayırt etmem valla
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı.
11 ayÇünkü kedi yavrusu gibi okşayıp koklayıp öperek sevmek çok güzel oluyor senin gibisini kucakta 😃
10 Yorumla
11 ay180 erkek sana açılmaz sallama seni basket topu y apar zıplatır sadece
14 Yorumla
Soran11 ayFoto atmak isterdim ama inandırmak için hiç uğraşamam
- 11 ay
inanmam zaten boşa atma foto
- 11 ay
Dedi 1.70 boyundaki amca. 😅😅
- 11 ay
@Mahşersabahı 21 yaşındasın 25 yaşındaki birine amca mı !! diyorsun ilginç, de senin yengeni ben s*kmedim kocası ben değilim
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1.80 ve üstü erkek 1.48'e açılmaz, bir yanlışın var. Ya da 1.80 ve üstü değillerdir.
11 Yorumla
Soran1 yılYoo 1.84 boyu ve fit bir vücuda sahip 90 kilo
Gizli Üye(25-29)11 ayMinyon kızlar genelde tatlı bi görüntüsü oluyo.
Belki o yüzdendir ama ben senin dediğini pek görmedim.
Çok uzun erkek ve çok kısa kız genelde çok olmuyor.20 YorumlaYanımızda kendilerini güclü hissediyorlar galiba.
20 Yorumla
11 ayBilmiyorum ne gözle bakıyorlar Ama ben çocuk gibi görüyorum onları
27 Yorumla- 11 ay
😡
- 11 ay
Kızma ne oldu bacaksız
- 11 ay
Sensin bacaksız. Benim bacak boyum uzun bi kere
- 11 ay
Tamam kardeşim peki
- 11 ay
@elfssssqq aptal misin elif
- 11 ay
Soru soran ben değilim.
Ki soruyu soran da olsam cevabı beğenmememiz normal olmaz miydi
Minyon değil de onlar çocuk seviyorlar herhalde o ne yahu öyle 😄
25 Yorumla- 11 ay
Kısa diye çocuk gibi görünmek zorunda değil ki. Gayet kadınsı hatlara sahibiz. Yani küçük kadın
- 11 ay
@Gingershot_100 evet hatta kısa kızlar daha kadınsı bence
- Güzellik & Bakım konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılKimisi uzun boylulardan hoşlanır. Boyla ilgili değil güzellikle alakalı bazen.
21 Yorumla- 11 ay
@Princessax
Ama 1.80 den kısa erkeklerden hiçbir kız hoşlanmaz ve böyle erkekleri daima reddederler.
Minyon kızlar daha tatlı oluyor daha güzel oluyor benim boyum 1.77 1.90 sevgilim olmasını istemem ya da eşim
00 Yorumla
11 ayKorumak, sahiplenmek istediği için. Daha şirin bebeksi olduğu için 'sunni' masumiyet hissiyatı yaratıyor ve daha fazla güven veriyor.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 755 cevap paylaştı. Zitliklarin çekimi sevimli geliyorsundur:)). Daha genc çiti pıtı duruyor sanırım. Ama zor sürekli topuklu giymen lazım:)
01 Yorumla
11 ayO tamamen sizin şansınıza olan bir şey bence çünkü minyon ya da kilolu ya da dolgun diyebileceğimiz şekilde seçimler bir tercih meselesidir :)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 369 cevap paylaştı.
1 yılZayıf olmayan minyonlar biz erkeklere çekici geliyor çünkü.
02 Yorumla
Soran1 yılBalık etliyim
- 1 yıl
Ben de bunu diyordum işte. 😊
Gizli Üye(25-29)11 ayBanada aynısı geliyor kısa boylu erkeklerde uzun boylu kadınları tercih ediyor oyuzden kimse boyuna göre birisini bulamıyor
310 Yorumla- 11 ay
Kısa erkekler uzun kadınları tercih etmiyor 1.50 kadınlar hep 1.90 larla olduğu için onlar da belki burada bir şans vardır diyip uzun kadınları deniyorlar
Cevap sahibi11 ay@Yhfghhi6577 tercih ediyorlar maalesef ne kadar kısa boylu arkadaşım varsa erkek hep uzun kız seviyoruz diyorlar
Cevap sahibi11 ay@Yhfghhi6577 hiç minyon ufak tepekleri sevdiklerini duymadım asagiliyorlarda zaten kısa boylu kadınları ama uzun boylu erkekler hep kisalara aşık ❤️direk nikah kiyiyorlar
Cevap sahibi11 ay@Lazjoker yok kanka 160 170 boyundaki erkekler cidden uzun boylu kızları seviyorlar herkes kendinde olmayanları sever
- 11 ay
Kendilerini avutmak için öyle diyorlardır malum minyon kızlar kısa erkeklerle sadece arkadaş oluyor ya minyon bir kız 1.70 erkekle olmak istese o 1.70 erkek yok demez
- 11 ay
@Lazjoker baslayacam artık senin boyunada kilonada sapınada kısaysan kısasın anladık sümsük gibi kendini eve kapatacagına dısarı çık sosyolles ne sümüklü bişiysin sen ya
- 11 ay
@mutlukurbagaa Çok rahatsızsan ver de böyle şeyler yazmasın o zaman :d
- 11 ay
@Yhfghhi6577 yiğit sus top sana da gelecek şimdi
11 ayÇünkü biz minyon olanlar oldukça çekici ve seksiyiz bizi seviyorlar.
10 Yorumla
11 ayşimdi senden ilk defa duydum gerçekten erkekler minyonmu istermiş
10 YorumlaBen istemem içindeyken öpüşmek için iki vüklüm oluyorum
10 Yorumla
11 ayHer halde birbirlerinin eksiğini tamamlama arzundan. Doğrusunu yine de bu tercihi yapanlar bilir.
10 Yorumla
11 ayValla ben de 1.66 yım hep 1.69 70 geliyor anlamadım
10 YorumlaBen uzunum ama minyon kızlar çok çok tatlı görünüyor gözümde 160-163 arası kızlar
10 Yorumla
11 ayAlakası yok bence benim boyum 1.78 kız arkadaşımın en az 1.60 olmasını isterim her zaman
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayÇok şirin oldukları için herhalde.
Ama ben biraz uzun boylu severim.
10 Yorumla
11 ayÇünkü daha tatlı oluyolar at omuzuna bebek gibi taşı onu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBuyuk ihtimalle seyleri kucuktur ve seylerinin kucuklugunu kisa boylu kadinlarla gidermeye calisiyolardir🤭
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayCinsellik yönden seviyorlar bence bide çocuk gibi oluyor ya minyonlar sapıklık yönleri devreye giriyor.
25 Yorumla- 11 ay
Sürekli negatif mi düşünürsün
Cevap sahibi11 ayNe biliyorsunuz sürekli negatif düşündüğümü? Bunu duyanda beni tanıyor sanacak
- 11 ay
Sende bütün erkekleri tanıyor gibi konuşuyorsun
Cevap sahibi11 ayAvukat sevmiyorum ben ama
- 11 ay
Banane bundan avukat olduğumu kim söyledi sana
Gizli Üye(25-29)11 ayYüzün güzeldir vücudun güzeldir sempatiksindir. 175 kadında olmayan sempati biz 150lerde 160larda var çünkü 😂😂
23 Yorumla
Cevap sahibi11 ayAşık olmayı bilmeyen insanlar gelip bana laf anlatmasın burada rica ediyorum yorma elimi
Farketmez evladım ya.
Güzel yüzlü olsun da. Minyon kimyon farketmez
00 YorumlaBence senin açından bakılınca 180 üstü duruyodur onlar 🙂
00 YorumlaTahrik ediyorsunuz bizi hertürlü seversin zikersin cebine koy gezdir kuş gibi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
11 ayMinyon iyi ele gelir pata küte yapılır ondandır xd
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. Kısa kızların hepsi bunu ister, sen niye şikayetçisin.
00 Yorumlaamerikan güreşi yaparken rahat yere vurmak için 😄😄😄
00 Yorumla- Devamını Gör (185)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne