Deodorant kullanıyorum ama en fazla yarım gün kokusuz terliyorum
Emothion deodorant kullanıyorum
Emothion deodorant kullanıyorum
Cevap
4Cevap
Duştan çıktıktan sonra glikolik asit sür 1 saat bekleyince isana markasının deo kremi var krem formunda deodorant gibi onu sür. O da emilince biraz deodorant sık. 3/4 gün kokmama garantili
Yan etkisi falan var mı bu ürünün
Teşekkürler. Şimdi gördüm yorumu. Deodorant krem neymiş kafam karıştı🙂
Yan etkisi yok söylediğim ürünler doğal içerikli. Ben deodorant bile kullanmıyorum sadece glikolik asit ve deo krem sürüyorum onda da zaten doğal içerik var hiçbir zararlı madde yok
Glikolik asitle duş sonrası koltuk altını sil hem kararma varsa kayboluyor hem de koku
Kararma var evet. Kararma bi süreliğine mi kayboluyo yoksa temelli mi?
Glikolik nedir bizim ülkede bilmiyorum ama adını
Bu arada şu bahsettiğiniz şeyi her gün mü duş alıp kullanmam gerek ya da bi sınırı var mı tahriş falan eder mi beyazlatıcı etkisi varmış sonuçta
Araştırdım evet deriyi aşındırıp ölü deriyi temizliyomuş. Acaba siz kaç % olanı kullandınız? Bi de ben bunu başka kararan bölgelerime de sürebilir miyim mesela bikini ya da göz altı
Bikini için önermiyorlar ama ben sadece üst bölge ve bacağımın iç bölümüne uyguladım bir zararını görmedim ama yine de o bölgenin yer yerine kullanmamak gerek oranın kendi dengesi var zaten. Yüz için ise yüz için satilan minik glikolik asit serumlar var ama gözaltı morluğuna iyi gelir mi onu bilmiyorum. Ben maruderm %7 kullanıyorum
Çok teşekkür ederim çok istiyordum bi çözüm bulmayı iyi oldu öğrenmem.
Siz %7 derken minik yüz için olanlardan mı bahsettiniz yoksa koltuk altı bikini üstüne %7 mi?
Tekrar teşekkür ederim🌼🌼
Nıvea gayet iyi bence
Parana kıyda biraz iyi marka al
Elma sirkesi sürüyorum memnunum
Terlemesen olmaz mı ya
Kürt elbisesi giy terletmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni çok iyi anlıyorum! İzmir’in sıcaklarında ter kokusu bazen çekilmez olabiliyor 😅 Şahsen ben de çok deneme yaptım bu konuda. Kokunun kaynağı aslında ter değil, bakteriler olduğu için antibakteriyel etkili deodorantlar daha kalıcı oluyor. Bir de spreyi vücuda çok yakın sıkmak yerine biraz uzaktan sıkıp kurumasını beklemek önemli. Ayrıca duştan sonra kuru cilde uyguladığında çok daha etkili oluyor. Fiyatlar online alışveriş sitelerine göre değişebiliyor, oradan güncel fiyat araştırması yapmanı öneririm. Emin ol, doğru ürünü bulunca tüm gün ferah hissetmek harika! 🌸✨