Ne yaptıysam şu ter kokusundan kurtulamadım. Koltukaltım çok terliyo ve bu beni aşırı rahatsız ediyo. Ter kokusunu önleyen deodorant, roll on vs önerebilir misiniz?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Ne yaptıysam şu ter kokusundan kurtulamadım. Koltukaltım çok terliyo ve bu beni aşırı rahatsız ediyo. Ter kokusunu önleyen deodorant, roll on vs önerebilir misiniz?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Cildi için nazik bir deodorant arayan herkese selam!
Deodorant seçimi yaparken herkesin dikkat ettiği belli başlı özellikler vardır. Bazılarımız için önemli olan kokusu ve kalıcılığı iken bazılarımız için içeriği çok daha önemlidir. Benimse dikkat ettiğim en önemli özellik kullandığım deodorantın kesinlikle cilt dostu bir ürün olması. 🤩
Gün boyu işte olduğum için uzun zamandır hem ter kokusunu önleyen hem de cildimin en yakın dostu olacak bir deodorant arıyordum. Şimdi ise sizi yeni favorim Dove Original Deodorant ile tanıştırmak istiyorum.

Eğer siz de benim gibi gün boyu hareket halindeyseniz sizi hem ter kokusuna hem de tahriş olmaya karşı koruyacak bir ürüne ihtiyacınız var demektir. Ben sürekli kullandığım deodorantlar yüzünden koltuk altı tahrişi yaşayan biri olarak Dove Original Deodorant sayesinde tahriş probleminden resmen kurtuldum! Çünküüü Dove Original Deodorant, hem ter kokusuna karşı etkili koruma sağlıyor hem de koltuk altının tahriş olmasını engelleyerek bakım yapıyor. 😍

Kim ter koktuğunu fark ederek güne devam etmek zorunda kalmayı ister ki? İşimin yoğun olduğu günler ki bu benim için her gün olabilir😂 cildimin ter kokusuna karşı ekstra korumaya ihtiyacı oluyor. Ama size müthiş bir haberim var: Dove Original Deodorant’ı kullanmaya başladığımdan beri hiç ter kokusu problemi yaşamadım ve artık her an temiz koktuğumu hissediyorum! 🤩

Dove Original Deodorant, 48 saat boyunca ter kokusuna karşı etkili koruma sağlarken aynı zamanda formülünün ¼ nemlendiricili olması sayesinde koltuk altlarımı yumuşacık yaparak tahriş problemlerinden koruyor ve nemlendirici bakım sağlıyor. 😍

Dove Original Deodarant’ı deneyen kadınların %90’ı bu ürünü kullanmanızı tavsiye ediyor. Deneyen biri olarak ben de kesinlikle tavsiye eden taraftayım. 💙 Eğer siz de hassas cildinizi korumak, aynı zamanda yumuşacık ve pürüzsüz koltuk altlarına sahip olmak istiyorsanız Dove Original Deodorant ile çok iyi anlaşacaksınız demektir! 🥳
Benim cildim çok hassas, her şey tahriş ediyor. Ter kokusu benimde kabusum bende kullanabilir miyim Dove? Merak ettim
@mihribann_95 Dove hassas ciltler için uygun. İçinde nemlendirici bulunuyor. Nazikçe bakım yapıyor ve güzel kokusuyla ter kokusunu önlüyor <3
Gerçekten teşekkür ederim. Gidip Dove Original aldım ve hemen kullanmaya başladım. Yazdığın öneriler benim için çok faydalı oldu. Kokusu gerçekten çok kalıcıymış tüm gün üzerimde hissettim.
@mihribann_95 işine yaramasına çok sevindim. Dovve hassas bir formüle sahip. Cildine nazikçe uyum sağlayarak ter kokusuna harika bir çözüm sağlıyor.
Evet, Dove artık hep benimle. Ablama ve arkadaşlarıma önerdim onlarda artık Dove kullanmaya başladılar.
@mihribann_95 @aybuşeydeğilmiben ben de dove ile buradaki öneri ile tanıştım. Kullandıım beri kendimi daha bakımlı ve güzel hissediyorum. Mis kokusu, kuruluk hissini hiç bir şeye değişmem
Cevap
8Cevap
İlk önce yediklerine dikkat et. Eğer dediğin gibi fazla terliyorsan doktora görün. Bunun ameliyatı bile var. Bir arkadaşım olmuştu orada biliyorum. Hareketsiz haldeyken bile terliyordu. Ha normal ölçülerde terliyorsan deodorant parfüm bunlar terle birleşince daha kötü yapar yanına yaklaşılmaz
Rexona. Bu arada koktuk altı bakterilerini öldürmek için karbonat süre bilirsin. Hrm bakteriler ölür, hrm de gram koku hissetmezsin
Duştan çıktıktan sonra temiz koltuk altına hafif nemliyken bol bol karbonat sür akşama kadar gram koku olmuyor mis gibi 😊
Tabiki oneririm şu an kullandığımız efsane de
roll on degilde pudrali deo kullan 8x4 gibi ya da rexona
gillette in spreyi var pudralı gibi bir şey baya iyi
Kız ve kurt olabilir mi..
Yanlış soruya görüş yazdım
Farmasi cool fresh mint
deotak panpa
Dove man clear
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar