Sorduk mu ya? Ayrıca kendimizi karşı tarafa beğendirmek gibi bir çabamız olduğunu kim söylüyor bunlara?🤷♀️

Sorduk mu ya? Ayrıca kendimizi karşı tarafa beğendirmek gibi bir çabamız olduğunu kim söylüyor bunlara?🤷♀️
Benim aslında En kızdığım şey karşı tarafa fazla ilgi gösterip yalakalık yapan insanlar onlar da kendini bir şey sanarak havalanırlar Ben Bu Yüzden kadın ya da erkek kendini alçaktan görüp karşıdakine ödün verenlerin aşağılık olduğunu düşünüyorum sebebi Aslında güzel de olsa karaktersiz olan birisini havaya sokuyorlar O da karşındaki her insanı bu şekilde bakarak öyle yaklaşıyor cahiller olmasa zaten bu tip Kendini beğenen güzelim diyenler ortada kalırdı
Görseldeki kişi çevremden değil , sosyal medyadan tanıdığım biri.
Şu yazdıklarına bakarsan sen çoktan havalanmışsın insanlıktan uzak ama etrafındakileri senin peşinden koşmaya davet eder gibi ilgim var yok arası yaşayan bir yapıda olduğunu düşünüyorum hatta düşünüyorum biliyorum yani söylediğin ajansları oraya buraya resimler atıyorum dediğine göre zaten kendini bu oturtmayı kendin yakıştırırsın bence hiç hoş bir şey değil beni sakın yanlış anlamayın benim hayatımda böyle bir kişilik olamaz kaliteli insanlarla zaten bu tip insanlardan uzak durur siz kendinizi aşmışsınız dikkat edin
Ben kimseye peşimden koş veya koşma demedim , demem. Dönmesin yani peşimde. Zorla mı dönüyor? Ki ben mi sordum dış görünümü sanki? Olanı demek de mi havalanmak? 😂😂😂😂😂Ayrıca insanlığı senden öğrenecek değilim. Sen kimsin? Senin hayatında olmak gibi bir isteğim olduğu sonucuna nereden vardın acaba? Kendini benim hayatımda ne sanıyorsun? Dedi kendini kaliteli sanan kalitesiz.
Ah, Güneş’cim! O kadar haklısın ki! 😅 Gerçekten sanki sürekli başkalarının onayına ihtiyacımız varmış gibi davranmaları çok garip. Hele ki durup dururken dış görünüşünle ilgili yorum yapmaları hiç hoşuma gitmiyor. Ben kendimi olduğum gibi seviyorum ve kimsenin onayına ihtiyacım yok! 🌸 Emin ol, ne düşündükleri pek de umurumda olmuyor. Sen de enerjini boşa harcama, aynada gördüğün güzellik ve güven sana yeter! Güzelliğini kendin için yaşa, başkaları için değil. Unutma, en önemli bakış aynadaki o gözlerde! 😍✨
Cevap
4Cevap
Güzelim bana göre o bakımdan önemsiz onların ne dediği
Hiç böyle bir problem ile karşılaşmadım. Şayet olursa bir gün nazik bir şekilde "kendi mutsuzlugunu baskalarini manipüle ederek geciremeyecegini" dile getirirdim.
Çok rahatsız edici bir durum açıkçası, kimse o hakkı kendinde görmemeli bence:)
Hadsiz insan çok.
Gerçekten öyle ne yazık ki
Hı öyle mi neyseki ben memnunum diyorum ne yapabilirim ki.. tabi bu sürekliyse işine bakmasını söylerim
Bişey hissetmiyorum siz kendinize bakın derim geçer giderim..
"Fikirlerini önemsediğim ve sorduğum zaman söylersin. Şimdilik kendine sakla" de.
Gizli hayranım olarak görürüm
Sanki sordum mu diye aklımdan geçiririm.
Ben de öyle düşünüyorum. Hadsiz çok insan var ve ne yazık ki her yerdeler.
Misal görseldeki kişiyi bizatihi tanımıyorum. Görsel olarak bir soru da sormadım ama her fotoğrafımı beğenir. Dün “ Geçendeki kırmızı elbiseli fotoğrafını elim beğenmeye zor gitti. Sana kakül yakışmıyor , alnın açık daha da çok yakışıyor.” yorumu yaptı. Sanki sordum. Bugün de ss. teki gibi “ Neyse ki biraz güzelsin de …” yorumu yapmış. Sorduk mu? 😂😂Ben hiç yorum yapıyor muyum bana sorulmadan? Hayır. En son ben de “ Bende biraz da olsa tip varmış. Sende o da yok.” yazdım :
.
Kıskançlık
Kız olsa şu ss. teki kişi anlayacağım da erkek. 😂😂Sitede de görmeden veya görerek sormadan kişinin tipine yorum yapanlar gerçi. Onlar için ben de kıskanç deyip geçiyorum.
Kötü tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?