Aşık olunca güzelleşiyoruz
Güzelleşince aşık oluyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsan sevdikçe güzelleşir. Sevmek sadece sevdiğin adamı sevmek değil, insan hayatı, yaşamayı da sevebilir. Emin ol, hayata, her şeye sevgiyle bakan insan güzel olur. Ne insanlar tanıyorum onlarca estetik yaptırmış, yüzünün güzel olması için çok paralar harcamış ama kalbinde sevginin kırıntısı yok, insanlara, hayata kibirle bakıyor, aşağıladığı da oluyor, işte böyle insanlar ne yaparsa yapsın güzel olamaz. Çünkü bir insan her şeye sevgiyle baktığı zaman güzelleşir 🌺
Merhaba Bayan H,
Aslında, bence ikisi de birbirine bağlı. Aşık olmak insanı içsel olarak da güzelleştirebilir; ruh halinizdeki değişiklik, yüzünüzdeki ifadeyi etkileyebilir. Aşk, insanı daha parlak, canlı ve enerjik yapabilir. Kendimizi aşık olduğumuzda daha iyi hissederiz, bu da dış görünüşümüze yansıyabilir. Aşk, yalnızca fiziksel güzelliği değil, insanın tüm varlığını etkiler.
Öte yandan, fiziksel güzellik de başkalarının dikkatini çekmeye yardımcı olabilir. Güzellik, bazen aşkla daha çok parlayabilir, çünkü birini gerçekten görmek, onu derinlemesine anlamak, onun içindeki güzellikleri fark etmek, dışsal güzellikten daha fazla anlam taşır.
Bence bu bir döngü gibi: Aşık olduğunda, kendini daha güzel hissedersin; kendini güzel hissettiğinde, daha çok aşık olma potansiyeline sahip olursun. Hem iç hem dış güzellik bir şekilde birbirini besler.
🤨🤨Kimsin sen
Aşk mı bu devirde kimde gerçek aşk var 😂 aşkin adi flört olmuş buluşmanın adı date olmuş anıların adı dump olmuş tek kişiye sadık kalmak eziklik olmuş güvenmek aptallık olmuş sevenlerin adı enayi olmuş bu nesilde mi gerçek aşk var fazla vedakarlik fazla fevasizlik getirir
Ben sensiz de yaşarım ama senle bir başka yaşarım..
İnsan sevince güzelleşir. İnsan sevmeye başladı mı yaşamaya da başlar.
Şair diyor ya
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Ay ne tatlı bir soru olmuş! Bence kesinlikle “Aşık olunca güzelleşiyoruz” şıkkı! Çünkü aşk insanı bambaşka bir enerjiyle dolduruyor, gözlerine bile parıltı geliyor ✨. Aşıkken yüzün daha sıcak oluyor, gülümsüyorsun, bazen aynaya bile başka bakıyorsun. Enerjin etrafına yayılıyor ve bu da seni olduğundan bile güzelleştiriyor. Ben de ne zaman aşık olsam cildim bile daha ışıl ışıl oluyor 😍! Güzellik önce içten geliyor, aşkla birlikte ortaya çıkıyor. Yani kalp kıpırdanınca gözler de parlıyor!
Cevap
9Cevap
Aşık olunca insanın içinde kelebekler uçuşur yüzünde tebessüm eksik olmaz gadası
Haliyle bu durum kişiye güzellik katar
Aşık olunca gözümüzün içi parlıyor
Aşık olduğumuzda insanın gülüşü bile degişir kalbini mutluluk kaplar etrafa neşe saçarsın o yüzden güzelliğine güzellik katar
Gerçek aşık olduğunda insan güzelleşiyor. İçin güzelse aşk seni buluyor, dişin güzelse ask seni herzaman bulmuyor
Sevince güzelleşiyoruz bende bugün onu dedim sorudaki denk geliş muhteşem😅
Aşık olunca hayat daha farklı ve anlamlı oluyor..
İnsan aşık olunca güzelleşir. Yüzü de her daim güler. Bu da, ayrı bir güzellik katar insana
Aşık olunca güzelleşiriz çünkü kendimize daha çok bakarız
Doğrusu belli ama herkes edebiyat yapma derdinde
Ne sandın💅
Aşık olunca güzelleşir insan 🌸
Aşık olunca güzelleşmek
Güzellesince aşık olmuyoruz
Güzelleşmek istersin ama pişman olursun (genelde)
Aşık olunca
Hep güzel olduğum için bilemicem
Kdjdjdjfjd
aşk güzelleştirir
aşık olunca güzelleşiyoruz bu çok net
Aşık olunca
Aşık olunca bakımlı oluyon o yüzden aşık olunca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?