Ya genç Sen yüzün pürüzsüz makyaja doğru dürüst ihtiyacın bile yok makyaj cildin yaşlanması ile ihtiyaç duyulan bir şey bence. gençsin yapacaksan bile çok ama çok hafif bir şey yapabilirsin. Ama dudakların kalın ameliyat mı oldun bilmiyorum ama ince dudak sana daha iyi gidermiş
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Makyajlisin, makyajsiz olduğunu söylüyorsun. Bu özguvensizlik ve yalancilik. Hadi onu geçtim, o dudaklar ne? Sence güzel mi olmuş? Anormal büyütmüşsün. Doktor bana bu dudaği yapsa yemin ederim onu mahkemeye veririm. O kadar yapay ve o kadar abartili büyük ki.
Estetiğe karşı değilim ben de yaptiriyorum ama estetiğin kalitelisi doğal duranıdır. Merdiven altı kaçak güzellik merkezlerinde 3 kuruşa yapilan dolgular böyle absürt olur. Nişantaşinin ünlü ve pahali doktorlarina gitseydin asla sana bu dudaği yapmazlardi. Yalvarsan da bu kadar büyük yapmazlardı. Sen istesen de adam senin yüzünü mahvedip kendi ismine leke getirmez bu nedenle çok az ve doğal duracak şeyler yaparlar. Bunu unutma.
Makyaj sadece güzellik için değil kendini mutlu etmek içinde yapılır evet doğal halin güzel sana yakışan bir yapıya sahipsin ama unutma ki makyaj cildinin erken yaşlanmasına belki de sana satılabilecek sahte bir ürün ile geri dönülemez şekilde yüzünün hasar almasına sebep olacak bu durumu yaşayan birkaç tanıdığım var evin içinde bile makyaj ile gezmek zorunda hissediyor kendini yazın sıcaktan ve tatilden uzak kalıyor
Yüzünde makyaj var fotografi yakınlaştırdım kirpiklerinde maskara var göz kapaklarında far var cunku cok koyu kendisi böyle diyecek olursan göz altların normal renkte hafif allıkta var. Ya makyaj var ya da efekt sade degil bu fotograf
arkadas kizlardaki bu kendini begenmeme takintisi nedir ya neden hep bi guzel olma pesindeler ksdjf ne var simdi bu yuzde ne guzelsin iste tertemiz bebek gibi yuz cilt bide masallah mutlu ol sevinsene daha ne olsun. Kiz olsam kafayi yerdim heralde ilk gunden bu kadar kafaya takmaktan depresyona girerdim iyi degil hee kendinize gelin dksjf
vallahi bana da bu şekilde herhangi bir konuda yorum yaptılar birkaç kere ama boşa salvolar, eğer yorum kaldıramayacaksan neden soruyorsun belli ki insanların gözleri var yani :D
eleştiri kaldıramıyorsun atmayacaksın işte, birisi bana yakışıklı değilsin dese alınmıyorum çünkü yakışıklı da değilim bence de yani. veya kilolusun dese ki evet haklı göbeğim var.
eğitimsizlik işte, felsefe ve mantık dersi almayanlar kendini belli ediyor :D
Ah canım benim şifrem sevgilimde var benim hesabım onda açık herşeyi görüyor benim 100 erkeğin içine gönderse sağlam geleceğimi bilir o konuda beni kendinle karıştırma