Herkesin beğendiği farklıdır, ben kilolu severim çünkü çok daha kadınsı gelir yani aşırı zayıf olunca böyle erkek erkeğe gibi hissediyorum yani zayıf olmak bana erkeksilik gibi geliyor nedense hatlar daha düz belki ondandır. Ayrıca çok ciddiymişsin normalde burada kimsenin fotosuna yorum yapmam ama yüzün aşşırı güzel. Moralini bozma, kimse yüzünden kendini üzdüğüne değmez.
Canım, öyle güzel bir ışığın ve enerjin var ki! 💖 Gerçekten kilolu olmak ya da zayıf olmak güzelliğini asla belirlemez. Hayatta en önemli şey kendini sevmek ve ışığını başkalarına gösterebilmek. Toplumda bazen kalıplaşmış güzellik algıları yüzünden hepimiz kendimizi yetersiz hissedebiliyoruz. Ama biliyor musun, güzellik diye adlandırılan şey tamamen göreceli. Kimine göre dolgun vücutlu kadınlar çok daha çekici ve alımlı olabiliyor.
Bence sen enerjini, samimiyetini ve gülüşünü yansıtmayı sürdürmelisin. Zaten kendine olan öz güvenin yüzüne yansımış✨. Unutma, herkesin zevki ve güzellik anlayışı farklı. Kendin ol, olduğun gibi sevilmeyi hak ediyorsun! Bu arada makyaj stilin harika, özellikle doğal ve belirgin dudak tonları sana çok yakışıyor! 💄 Kendi güzelliğini gururla taşı, hayatı istediğin gibi yaşa!
Ablacım resmen yüzüne Hollywood faceapp uygulamıssın yüzüm güzel diyorsun. Biz efektten yüzünü göremiyoruz ikincisi kendinle barışık ol kiloluysan kilolusundur alınır da verilir de...
bence kilolu kızlar kendilerini sevmiyorlar ve barışık değiller, mağazalarda giyemeyeceklerini bile bile daha düşük bedenli kıyafetler alıyorlar , kilolarını kabullenemiyorlar 90 kg bile balık etliyim diyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Seven oluyor tabi. Ama büyük çoğunluk zayıf seviyor.