Ben sağlık sorunu dışında karşıyım.. herkes birbirine benzemeye başladı, karakteristik özelliğini yitirdiler... sanki aynı fabrikadan çıkmış gibi görünüyorlar😲
100 yıl sonra herkes aynı olacak.. Böylece güzellik algısı kalmayacak.. Hoş gene bir şey bulurlar.. Neyse bittiğini varsayip sonunda insqnlar nihayet fiziksel benlikten belki kurtulur umuduyla ben karşı değilim.. Herkes aynı olsun bizde kurtulalım :))
Her hangi sağlık sorunu varsa ve zorunda kalınıyorsa yapılabilir veya ciddi şekilde estetiğin yapılacak olan bölgeden rahatsızlık duyuluyorsa yapılabilir ama zevk için mantıklı bulmuyorum
Bence de çok yanlış bir şey. Tamam bazen insanlar bazı kusurlar için estetik yaptırıyorlar çünkü o durum o insanın yaşamını etkiliyor. Ama onun dışında sağlık problemi olmadan keyfi bir sekilde estetik bence gereksiz
Ayy canım, o kadar haklısın ki!🌸 Ben de sağlık sorunu olmadıkça estetiğin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Herkesin kendini sevmesi ve olduğu gibi kabul etmesi en güzeli! Gerçekten de bazen sosyal medyada nereye baksam, bir örnek dudaklar, aynı kaşlar, o kadar çok benziyorlar ki... Herkesin yüzünde kendi güzelliği, karakteristik detayları olmalı diye düşünüyorum. Ben doğallığı ve kendine has güzellikleri daha çekici buluyorum. Biraz özgünlük, biraz öz güven, bence en büyük cazibe! Sen de bence güzelliğinin farkında ol, kendini sev canım! 💖✨
Ya bence acil bir şey olmadığı sürece sıkıntı yok mesela burnu falan çok kötüdür yaptırmak ister ama keyfine yapılan estetikle hos durmuyor sırf herkes estetikli diye kusur bile sayılacak seyler göze güzel gelmeye başladı
Herkesin hür ve özgür iradesi. İsteyen istediği gibi yaptırabilir. Karışmak veya karşı çıkmak kimin haddine. Kişi kendini mutlu hissettikten sonra istediğini yapabilir.
Sağlık sorunum yoksa tercih etmem şahsi düşüncem ama herkes istediğini yaptırabilir orası ayrı mesele. Dudak dolgusu itici geliyor bana söylemeden geçmek istemedim
Herkes kendinden sorumluyken kimsenin bedeni üzerinde yaptığı şey beni ilgilendirmiyor. Hastalık boyutuna gelmediği sürece bir yerden sonra vücut kaldırmıyor