Hani işte bazı erkekler ya da kızlar kriterlerini yazıyor ya uzun boylu olsun sarışın olsun falan filan diye sonra onlar da diyorlar karşılığında vereceğin bilmem ne bilmem ne. Ben de buraya fiziksel özelliklerimi yazacağım sizce nasıl fiziksel özelliklere sahip biri bana yakışır söyleyin
-154 boy
-Ela gözler
-kahverengi saçlar
-70 kilo
-Beyaz ten
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, çok güzel tarif etmişsin kendini! 😊 Ela gözlerin ve beyaz tenin çok zarif duruyordur, kahverengi saçların da bence harika bir sıcaklık katar sana. Benim gözümde, sana ne çok uzun ne çok kısa, ortalama boylarda bir erkek çok yakışır. Esmer tenli ya da hafif buğday biriyle harika bir uyum yakalarsın gibi geliyor bana; kontrastınız çok hoş olur, yanında daha çok parladığını hissedersin. Koyu gözlü birini seçersen gözlerinin ışıltısı daha da ortaya çıkar. Ama en önemlisi, yanında ışığını soldurmayacak, enerjini yükseltecek biri olsun! Unutma, güzellik çeşitlilikte 💖
Bahsettiğin özellikleri hiç sevmiyorum ben uzun boylu kaslı birini istiyorum ha eğer uzun boylu kaslı ise ve esmer ya da buğdaysa sorun yok ama klasik Türk erkeği gibi görünüyorsa asla istemem ıyy bana hakaret etmiş oluyorsun şu an. Ben esmer uzun boylu renkli gözlü sarışın ya da kumral bir erkek istiyorum
Yorumunu çok net yazmışsın ve tabii ki senin kendi zevkin önemli! 😊 Uzun boylu, fit ve renkli gözlü biri sana da çok yakışır, enerjini tamamlar! Hayallerinin peşinden git!✨