Güzel fizikli bir kı görünce aklınıza ilk ne gelir?
kuzeniniz hem güzel hemde fizikli olsa onuda ister miydiniz?
kuzeniniz hem güzel hemde fizikli olsa onuda ister miydiniz?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Güzel fizikli bir kız görünce düşündüğümle, kuzenim hakkındaki düşündüklerim aynı olamaz.
Hem fizik hem tip açısından gerçek hayatta yakından görebileceğim en güzel kızlardan biri benden 1 yaş büyük kuzenimdi ve lise yıllarında çok da yakındık. Hiç duygusal anlamda hislerim olmadı.
Duygusal his değil cinsellik olarak soruyorum
Mide bulandırıcı geliyor
güzel fizikli bir kız görünce aklıma sevdiğim kız gelir allah sahibine bağışlasın der önüme dönerim yoksa beni keser kendisi :D
kuzenim güzelsede yapcak bişey yok kuzenim nede olsa kardeş yarısı :D
Hiçmi bişey hissetmezsiniz ya
kuzenimse hissetmem tabiki dışardakindende boş olsam hissedebiliridm :D
kuzenime o gözle bakacak kadar şerefsiz değilim, istesem de bakamam.
Tanımadığım bir kadına da öyle gözlerimi açıp bakamam, benim eşime öyle baksalar bu durumdan çok rahatsız olurdum şahsen..
bakarım, l*n şöyle bir manitam olaydı keşke diye iç geçiririm. sapıkça anlamda değil tabiki. o kadar da pislik değilim
Karakteri mevcut olmadığı sürece dünyanın en güzeli dahi olsa benim için önem arz etmez.
ensest ilişkilerden nefret ederim asla öyle şeyler düşünmem güzel fizikli kız görünce iyiymiş der geçerim uzatmaya gerek yok eğer uzatmak istiyorsam gider konuşurum
güzel fiziği olan bir kuzenim var ama gelecekte yeniden karşılaştığımızda bu olayları hatırlamak istemediğimden onu istemem doğrusu
güzele bakmak sevaptır der bakarım ama bu kişi kuzenim olunca iş değişir. kuzen l*n o sapıklaşmayın...
Yani kuzen olunca beraber üst üste uyusanız hatta kafasını göğüslerine koyarak uyusanız bile bişey hissetmezmi
kuzenimle öyle şekillere girmem zaten...
kızlarda akıl olmalı, kimse alınmasın bu siteye yeni üye oldum bu kadar saçma soruları sorabilen sadece kızlar (sizin sorunuza saçma demiyorum genel olarak söyledim)
İsterim aga ne yalan söyliyim ya :D Yolda görüncede öyle bununla yatsam negüzel olur aklımıza gelmiyo :D Off ne güzel kız diyio bütün herşeysini inceliyoruz ama
kuzenlerim çok hoş kızlar ama onlar her zaman kardeşimdir.
çüşşş ohaa yani ha kuzenin ha kardeşin kuzen demek kardeş demek ne farkedicek öyle istemek falan çok yanlış düşünceler
fiziğe bakarım ama 2. plandadır zeki olucak bir kere salak kızları sevmem kültürüyle dövecek adamı :D
ikinci soru ne bileyim insanın sormaya eli gitmez. bizden cevap bekliyorsun bir de
Hiç 1 şey hissetmesende kalkar beyni yok fikri var nihayetinde ((;
Erkelerin bakmalari sadece cinsellik amacli defildirki buna kizlar yorunca komik oluyor bence
Aklıma bir b. k gelmez istediğin cevap olmadı bunla idare et anladın?
Gerçekten güzel bir kimi şu an bizde tam onu konuşuyorduk
Kardeş erkekler bilir Biz gördüğümüzde istemesekte bakarız
Kizim sen sapikmisin yaa baska erkekmi bulamadin kuzen ne la
Saçmalama kuzenime kalmadım tabiki bişey yaşandığı için soruyorum 😒
Ne yaşandı anlat o zaman ona göre yazalim
Uyuyodm sonra bianda üstüme yattı kafasınıda göğüslerime koydu arada penisinide değdiriyodu hissediyodum ama kastenmi yanlışlıkla mı bilmiyorm öyle sabaha kadar uyuduk arada kafasını boynuma gömüyodu
Sende bisey demedin öylemi aferin sana. Sana yürümüş resmen tikmedigine dua et. Kendini kocana sakla konusma onla
Uyuduk sadece..
Konusmaya devam edersen gerisi gelir onun. Bu islerin kalple alakasi yoktur. Bu isler her zaman nefsin işidir. O yüzden her zaman derim kizla erkek kanka olmaz nefis illaki araya girer.
Büyük göğüslü kiza sisman bile olsa erkekler dayanamaz hemde ayni yatakta uyuduysaniz.
Kendini kocana sakla yoksa cok pisman olursun. Sana abi tavsiyesi. Bekareti olmayan kizlari kullanmaya bile tenezzül etmem. Ilerde sevdiğin adam seni def ederse basindan cok pisman olursun
Tavsiyen için çok teşekkür ederim
Dovseydin bari 😀
Yok be ne dövcem dkmdkfl
tamam kendine iyi bak ve Erkeklere guvenme 👌
güzel fizikli birini görünce seks gelir aklıma ama kuzenimi istemem bana denk yaşta değil küçük o
Benden 1 yaş büyük ama erkek sonuçta göğüsleri ve g*tü büyük olan bir kızla aynı yatakta üst üste bişey hissetmezmi
hisseder elbet dayanamaz
Kuzenlerime o gözle bakmam. Prensip meselesi
güzelmiş deriz başka ne gelicek
Tamam
güzel fizikli neyse de , kuzen noluyo.
Benim aklıma birşey gelemiyor, O kalkıyor.
sapkınlıgın luzumu yok
neden olmasın. aklıma ilk seks gelir valla.
Hayır abaza değilim şükür
Ne alaka. Kuzen bizde kardes gibidir.
son cümleyi okudum ve kustum pis misin sen
Çok iğrenç ve sapıkça kuzen nedir ya :(
Biz öylelerine " g*vat " diyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar