Kilom 50 boyum 1.68/69 falan
Kilom kaç olmalı veya diğer ölçüler. Bazıları böyle kal diyor bazıları al diyor
Kilom 50 boyum 1.68/69 falan
Kilom kaç olmalı veya diğer ölçüler. Bazıları böyle kal diyor bazıları al diyor
Vücut kitle endeksine göre hesaplayabilirsin onu. Çok site var boy, kilo ve ölçülerini yazıyorsun ona göre olman kilonun altında mısın, değil misin öğrenebiliyorsun
Teşekkür ederim aslında yazmayı unuttum hızlı kilo alıp veriyorum ne yapmalıyım da diyecektim
Metabolizman hızlı olabilir. Bence bir diyetisyenle görüşüp onun tavsiyelerine göre beslenme düzenini oluşturabilirsin. Ya da aşırı hızlıysa metabolizman, endokrine gidebilirsin bir sorun olduğunu düşünüyorsan şayet
Endokrine gidip ne diycem kilo almak istiyorum mu diycem
Tiroitlerin çok hızlı çalışıyorsa tedavisi var. Muayene olursan anlaşılır zaten
Teşekkür ederim😘💕
Rica ederim 💗
En az 58 olmalısın
Geçen 52 olmuştum hemen verdim kilo. Hızlı alıp hızlı veriyorum kilo
Çok zayıfsın güzel değil. Herkesin beğenisi farklıdır tabi ama bana uygun değil minimum 58 olmalısın o boya
Doğru haklısın da hızlı alıp verme sorunum varken nasıl olacak bu
Hızlı alıp 54 olacaksın sonra bir daha hızlı alacaksın 58. Ve bunu koruyacaksın
Bir buçuk hafta da iki kilo aldım iki hafta sonra 50 oldum hjbvnnbnnb
Sen bu kiloyu almak ya da vermek için bir şey yapıyor musun? Yoksa vücudun kendi kendine mi bunu yapıyor
Yok yok bilerek vermiyorum tabiki hatta almak istiyorum kendi kendine yapıyor.. Bazen hızlı alıyor bazen yavaş
Bağışıklık sistemin bozuk o zaman :)) seni 58 yapmalıyız
Ne kadar sürede yaparız
Temmuzun ortasında 58 olursun... benimle zaman geçirirsen yarın öğleden sonra olursun 😀
Ne alaka xd
Niye 60 değil 58
60 ta belin kalınlaşır göbeğin belirginleşir dişilliğin olmaz
Birde 1.60
1.58 insanlar tanıyorum benimle aynı kilo da hatta beş kilo fazla olanı var. Onlar kısa boya bu kadar kilo almış ise 65/70 mi olmam lazım
Evet bak o konuda katılıyorum göbek çıksın belirgin istemiyorum
Hayır yavrum 158 160 a 55 60 kilo fazla onları ki anormal. Ama senin boyun uzun 58 sana çok oturur ama 65 70 şişman yapar
Teşekkür ederim 58 kilo oldun galiba :))
Yok 51
7 kilon daha var demek ki 😀
50 oldum 8 kilom kaldı xd
ben sana al diyorum sen 51 den 50 ye mi düşüyorsun :) allahım
Alırım inşAllah Hayırlı bir şekilde..
bence almak için çabalamıyorsun ama inş alırsın
Ay ne tatlı bir boy-kilo oranı! 1.68-1.69 boyunda 50 kilo, gerçekten gayet zarif ve ince bir vücut yapısı demek! Ben de zamanında senin gibi ölçülerime kafayı çok takardım ama zamanla anladım ki esas güzellik, kendini aynada sevmenle geliyor. Herkesin vücut yapısı bambaşka, bu yüzden standartlara fazla takılmanı önermem. Kendini enerjik, sağlıklı ve mutlu hissediyorsan en ideal ölçüdesin demektir. 🌸 Aynı boyda olup 58-60 kilo olan yakın arkadaşlarım da var, çok da hoş görünüyorlar. Kendini nasıl rahat ve güzel hissediyorsan, ölçün de odur! 💖 Kısacası, başkalarının fikrine göre değil, kendi aynana göre hareket et 😉
Cevap
8Cevap
Vücut kitle endeksin normal ise başkalarına takılma.
Bi 5 6 kilo alabilirsin
yani vücut tipine göre san ideal kiloyu bulabiliriz
Kankam görmek lazım boydan ona göre daha detaylı yorum yapılabilir
60 kilo olursan bebek gibi olursun
Bazılarını boş ver, iyi hissediyorsan kal böyle.
Göğüslerin büyük mi
Hayır küçük niye
Merak ettim
Bence fiziğin iyi kilo boy da iyi
Onsekizmisin yani sen
Ooo çok tatlı bir vücut ölçülerin var bayılırım
Hiç alma on numaradır fizigin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar