AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Şahsen bu durum sağlık içinde iyi bir durum değil, hep beğenilmek tarafında da bakmamak lazım yani
Sağlık problemin olmadığı sürece sorun olmamalı bence.
Göbeğin oturunca 2 kat olcak kadarsa mükemmel bence
Maalesefki kötü bir şey diyemicem hawhwh
Çok merak ettim seni. Balık etli, dolgun bir fiziğin olmalı.
Kimine çok yakışır, durduk yerde niye kötü şeyler söyleyelim :D
Ben severim tombulu. 6 ay önce koptuk bi tanesiyle, yeri boş
Sosyal medyada fotoğraf paylaşamıyorum bu yüzden. Selfie çektiğimde yüzüm zayıf çıkıyor. Sosyal medyada tanıştığım biriyle asla görüşemem.
Bende sosyal medyadan görüşmem. Ama normalde beğenilen biriyim. Yani gören kimsenin hayır dediğini gormedim
Ama yinede kendimi kötü hissediyorum
Kız ben diyete başladım bir haftadır 3 kilo verdimm sen de başla 🤩
Ne yapıyorsun açana. Valla bıktım. 70 halimi begenmezdim. Simdi 80 kiloyum
Ben de hırs yapınca öyle oluyor ya ben bi kere daha verdim 98 kilodan 68e düştüm asla beğenemiyordum. Şimdi 84 kiloyum. Aralıklı oruç yapıyorum ben gluten ve şekeri tamamen kesiyorum diyet süresince ama 2 haftada bir canım ne çekerse yiyorum o gün. Önceden de böyle yapmıştım şuanda da aynı. Yeşil çay ödem artırıyor türk kahvesi tok tutuyor gözlemlerime göre. Bide bol bol su tabi. Ben günde 3 litre içiyorum
Sabah 7de başlayarak saat başı bir bardak su
30 kiloyu vermem sadece 3,5 ay sürdü bu arada. Bugün başlasan ağustosa okeysin
Ayy çok iyiymis ya banada yardımcı ol lütfen 😊 15 kg versem yeter
Nasıl bisey yapıyorsun tam olarak
Çok bi olayı yok günde 2 öğün o da ekmeksiz şekersiz bal pekmez reçel makarna kızartma pilav gibi şeyler yok. Saat aralığı önemli 16 saat aralıksız hiçbir şey yemiceksin ara öğün yok 2 ana öğün. Bazen tek öğün yapıyorum ben. Turşu seviyorsan yiyebilirsin ama tuzlu olduğundan dolayı sanırım su tutuyor. Ertesi gün tartıldığında eksi göremeyebilirsin. Regl dönemlerinde tatlı krizi geliyorsa öğünlerden hemen sonra bitter çikolata yiyebilirsin abartmadan
Bide kilo verirken tartıda eksildiğini görüyorsun ama aynaya baktığında hiçbir şey değişmemiş gibi görünüyor. Asıl değişimi 1 ay sonra eski fotoğraflarına baktığında görürsün muhtemelen. O yüzden motivasyon kaybı yaşarsan bunu hatırla.
😊😊 tamam. canimmm teşekkür ederim. Sen baya kilo vermişsin. Bu sözlerin bana da iyi gelir insallah
Herkese işlemek zorunda mı bebişim? Kimi kilolu sever kimi zayıf, herkes seni beğenecek diye bir şey yok. Bana göre en az 20 kilo fazlan var
160 boya 60 bile şişman
@Kekdlföfööc bu ablamız için iyi
Nasıl bu kadar kg aliyorlar bilmem insanlara şaşırıyorum tek dertleri yemek mi 80 olana kadar hayret bisi
@Kekdlföfööc Bazı insanlar yemek yemekten zevk alıyor ya da travmatik şeylerden kaçış olarak görebiliyorlar vs... Sen belliki sıfır bedensin :D
Duygusal yeme bozukluğu var. Üzüldüğümde stres altında yemek yiyorum istemsiz
Yok 38 bedenim 170 boy 65 kg falanim önceden 62 dim az kg aldım ama böyle de iyi duruyorlar boyum iyi diye
Ama istersem anında yemeği keser veririm bu şişman insanlara o yüzden hayret ediyorum bu kg lere çıkana kadar akılları nerde oluyor
Psikolojik o zaman seninki kanka psikologa git
Evet. Bi ara yediğimi kusuyordum o yüzden kilo almıyordum ama kusmayi bıraktıktan sonra kilo almaya basladim
Soran bacımsu kendine dikkat et, biraz çaba göster :)
@Kekdlföfööc Bence yeterince taşsın <3 ama kilolu insanlarda da çok hayret edilecek bir şey yok, sağlıksız beslenme, düzensiz beslenme derken dünya obeziteye doğru gidiyor.
Ya mesela benim şey var 62 ye düştüm diyet yaptım sonra istediğimi yedim bilerek 67 oldum baktım gidiyor az dikkat ettim 2 kg verdim hemen hani insan kg aldığını anlayınca önlem alsa çabuk verir tartı devamli evde duracak hazır yoksa alirsin
@Kekdlföfööc Birde mümkünse yürüyüş falan yapmalı
Yaş troıdlerıne baktırdınmı yavaşolabılır ya da tam teşekkürlü kan testi yaptır saglık acısından hıc ıyı değil
Vitaminlerim fenalarda
Troid var
İnsülin direnci var
aynıyız allah yardımcın olsun bende 65 kg cıktım 51kgdan ıngrenc birhastalık ınslılın dırencı ılacı var onun vermedı glafor
o ılacıo ıc yagsız ye yuruyus yap bence
ekmegı kes birkac yapınca alşiyorvucut
Ya vermem gerekiyor aşırı moralim bozuk ama zor yani
dedıgım doktoruna soyle glafor ben onu kulandım tok tuuyor verdırır sen burdakilerıe bazılarının olumusz yorumlarına bakma gayetde gzulsındır hemde saglıklı ol
Teşekkür ederimmm 😊 aynen bi bakayim ben. Yani kilo. buyuk sorun oldu
tamam rica ederım guzellik allah careısz dertler vermesın canım benım hıc uzme gecer bunlar
Aminn 😊 Allah razı olsun. Glifora bakayim
Sendende
Versen iyi olur. Boyuna göre fazla. Ama tabi illa çirkin gözüküyorsundur diye bir şey yok. Yüz güzelliği ve genel aura da önemli
Tabii ki kötü. Ben erkek halimle 1.73e 80 kiloya çıktım diye kafayı yiyorum. 50 kiloya düş ama çatlaklara da dikkat et.
Yüzün tatlıdır sadece kimse eşinin kilolu obez olmasını istemez yatakta büyük sıkıntı zaten o ayrı bi dert kimse almaz seni evde kalırsın
Aynıyız bebeğim. Kilolusun diyen de çok umursamıyorum , her zaman diyet yapıyorum ama gram eksilmiyor
Biraz var gibi ama sorun olacağını düşünmüyorum ama en önemlisi insanların kötü sözlerine aldırış etmeyin demek olur.
Çok tatlısın tam istediğim gibi birisin
Sana talibim
Ciddi ilişki yolunda bana şans verir misin
Bazen bir insanın dış görünüşünü değil , Kalbini ve zekâsını seversin. Günümüzde her ne kadar dış görünüş ön planda ise de Zeki ve Adam gibi adamlar kalbe ve zekaya önem verir. NET.
Boyuna göre fazlan var yürürken kuyruklu koyun gibi görünürsün
Herkese işlemez, herkese nasıl işlesin 😂 madem yüzün güzel git bir an önce kilo ver.. sonuçta bu senin elinde olan bu durum, sağlıksız yemeği kes, spor yap.
Erkekler kesinlikle ne kadar güzel olsalar da şişman kadın istemezler
Onlar Cinsellik için yazıyordur erkekler zor beğenir kilolu kadını
Kilon aşırı değil. Ama Buda bir gerçek ki kilo bazı insanlara yakışıyor. Anladığım kadarıyla sanada yakışıyor. Durduk yere kendine takıntı etme. Güzel olduğunu düşünüyorsan güzelsindir.
Kilo bir sağlık sorunu beğenilme kaygısı değil ki😉
Ya zayıfla diyeceğim ama o kadar kolay değil o croplu ince kızlar pek bir şey yapmıyor
Allah vergşsi yani
1.60, 57 kiloyum ve bence 57 kilodan fazlası bu boy için çok fazla çünkü hareket etmek zorlaşıyor
önemli olan senin kendini beğenmen ve özgüven
Her nekadar kilo çirkin gösyersede zayıflayamazsın diye bir şey yok kendina saygısı olan kendine dikkat eder bu benim fikrim yanlış anlamayınlütfen
Bu koşullarda bile seni beğendiklerini ifade etmişsin. Zayıflamak istiyorsan zayıfla, seni daha fazla beğenmeleri için değil.
Asla böyle bir kadinla olmam kadın dediğin fit olur ton baligu gibi değil yanımda anam duran kadni napim
Kanka biraz milletin işine geldiği için olabilir yüz ne kadar iyi olursa olsun erkek kiloya dikkat eder
kendini nasıl iyi hissediyorsan ve beğeniyorsa öyle devam etmek başkalarının ne dediğini sakın duyma
önemli olan karakterin. kendini kötü hissedecek bir durum yok. bu durumdan rahatsızsan düzenli kilo verebilirsin. 1 yılda toparlarsın
Kilo bazı insanlar için sorun olabiliyor mesela"ne yapacasın o kızı öyle şişman şişman epey kötü görünüyor" falan filan
Kilo bir sorun değildir bence ama sağlık daha önemli tamam bence sen bunu basarirsjn çünkü adım atmak istiyorsun
Elbette güzelsindir ama Türkiye'de çıta çok düşük. Erkekler herkese yazılıyor. En çirkin kızın 100 takipçi isteği var.
Biraz fazla gibi duruyor ileride daha da soruna yol açabilir kilo vermeyi düşünüyor musun?
Şişman sevmem ben erkek de kız da zayıf olmali
Normalde sorun değil ama bazı durumlarda sorun olabiliyor.
İyisin iyi boş ver bir gram et bin ayıbı örtermiş😂
Bir kadın erkekten daha hacimli olmamalı. Seni motive edecekse 🤚
bence fit olmak önemli onemli olan sana yazanlar değil
Balık etli kadınlar benim favorim dolgun kadın candır
olman gerekenden 30 kilo fazlan var bence ama böyle mutluysan problem yok
Kötü hissedip diyorsun, kilondan rahatsız mısın şu anda yani
Ya sorun yok deselerde sagliksiz olursun kendin icin sorun
Kötü bu arada ne yalan söyleyeyim ben 165 boyundayım 50 kiloyum gayet ideal görünüyorum ama 80 kiloda ne bileyim bi 55li kilolara düsmelisin kendi düsüncem
Elbette sorun sağlıktan daha önemli bir şey olabilir mi
Samimi olalım kızlar dışında kimse beğenmiyprdur seni... eski bir obez olarak söylüyorum. Kilo ver hiçbir şeyi bahane etmedem
Biraz kilo verirsen çok şık olursun
Sen rahatsız değilsen sıkıntı olmaz
Ya bedenen sağlıklıysan kime ne
Genelde beğenilmen saçmalık.
Boydan fotoğrafını atsan yüz hariç yorumlarız
Zayıflarsan çok daha güzel olacaksın
Kilo vermen gerekiyor
kendimle bedeninle barışık olmalısın
Fiziğinizi görmeden kesin bişey diyemem..
Kolon bir tık fazla ama kilolu sevenler de çok
Senin için sorun olmalı sağlık açısından yani
Sağlığın için zayıfla
Fazla 50-60 ideal boyuna
1.83 e 70 kiloyum sana dönüpte bakmam
155 e 45 kg bakar mısınız
@herakleitosubenyedim Daha makul en azından
Kötü yani?
@herakleitosubenyedim tam ideal bence