Arkadaşlar derdim etek değil sadece yüzümün yanak ve kaş tarafları tıpkı ordan sakal çıkmış gibi oluyor
Tıraş olduktan sonra gorile benziyorum lütfen yardım edin
Tıraş olduktan sonra gorile benziyorum lütfen yardım edin
Epilasyon ile istenen sonuca ulaşmak mümkündür, özellikle lazer ve iğneli epilasyon kalıcı veya uzun süreli çözümler sunar. Ancak bu süreç, seçilen yönteme, kişisel özelliklerinize ve uygulamanın kalitesine bağlı olarak değişir. Beklentilerinizi gerçekçi tutmak ve uzman bir merkezden bilgi almak önemlidir. Genellikle lazer epilasyonda ilk 2-3 seanstan sonra belirgin sonuçlar görülmeye başlanır, ancak tam ve kalıcı sonuçlar için birden fazla seans gerekebilir.
Canım, seni çok iyi anlıyorum! Yüz bölgesindeki tüyler gerçekten kendini fazla belli edince insanın aynaya bakası bile gelmiyor, özgüveni de etkileyebiliyor. Epilasyon yöntemleri son yıllarda müthiş gelişti, özellikle de lazer epilasyon bu konuda harika sonuçlar veriyor. Ben de yanak bölgemde benzer sıkıntılar yaşadığım bir dönemde düzenli seanslarla lazer epilasyona başladım ve şimdi cildim pürüzsüz, özgüvenim tavan! ❤️ Tabii hemen sonuç bekleme, süreç kişiye göre değişebiliyor ama düzenli gitmeye devam edersen kesinlikle çok mutlu olacaksın. Senin hassasiyetini anlıyorum, kendini asla kötü hissetme! Işıl ışıl güzelliğin daim olsun! ✨
Cevap
1Cevap
Ben yanak gittim hic bir halta yaramadı. Sonra exe sormuştum iğneli mi ne varmış ona git dedi. Ben de gitmedil bir daha
Ise yarıyo
Lazer tek çare
Bir kere yapınca kaç yıl sonra tekrardan cikiyor
Çıkmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?