Güzellik & Bakım Bu parfumu bilenler, sizce nasil kokuyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Normalde Mad + Goog girl (CH) kullaniyorum, degisiklik icin aldim. Bu parfumu bilenler, sizce nasil kokuyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cherrystella Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Çiçeksi bi kokusu var, kalıcılığı yok ama feminen kokularda çok bilindik bi ürün. 1 0 Yorumla
Abssor Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl 3 liralık parfüm satmak için zorlanıyor kozmetikçiler 0 6 Yorumla Soran 1 yıl anlamadım? Yorumla Abssor 1 yıl ürünün kalite değeri düşük Yorumla Soran 1 yıl elbette düşük Eve'den 300'e aldım, ne kadar yüksek olmasını bekleyebiliriz? Af buyur ama okul, dershane falan için 15Klık parfümümü bitiremem. O yüzden aldım yanii Yorumla Abssor 1 yıl Doldurma parfümcüler mad vb daha kaliteli ve fiyatı uygun aklında olsun 15k zaten herkes veremez. Yorumla Soran 1 yıl ben de orjinal iki parfüm var biri blush diğerini hatırlamıyorum. mad de var ama sıktı onlar Yorumla Abssor 1 yıl tamam Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Cok güzel 0 0 Yorumla
olgunbirkız Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşırı iyi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ağır mı kokuyor? Yorumla olgunbirkız 1 yıl Hayır aksine güzel hafif Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kac yasindasin Nasilsin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl ne alaka? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kokunu koklamak isterdim Yorumla Soran 1 yıl rüyanda. abaza Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nerden cikardin bunu simdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çiçeksi bi kokusu var, kalıcılığı yok ama feminen kokularda çok bilindik bi ürün.
3 liralık parfüm satmak için zorlanıyor kozmetikçiler
anlamadım?
ürünün kalite değeri düşük
elbette düşük Eve'den 300'e aldım, ne kadar yüksek olmasını bekleyebiliriz? Af buyur ama okul, dershane falan için 15Klık parfümümü bitiremem. O yüzden aldım yanii
Doldurma parfümcüler mad vb daha kaliteli ve fiyatı uygun aklında olsun 15k zaten herkes veremez.
ben de orjinal iki parfüm var biri blush diğerini hatırlamıyorum. mad de var ama sıktı onlar
tamam
Cok güzel
Aşırı iyi
ağır mı kokuyor?
Hayır aksine güzel hafif
Kac yasindasin Nasilsin
ne alaka?
Kokunu koklamak isterdim
rüyanda. abaza
Nerden cikardin bunu simdi