Hiçbir kız 1.80 altı erkek sevmez. Lise döneminde kişilikleri tam oturmadikları bir kaç ay 1.70 erkeklerle olurlar ama üniversite dönemi geldiğinde 30 yaşına gelene kadar hiçbiri daha 1.80 altı erkeğin yüzüne bakmazlar eğer 30 olduklarında uzun sevgililerini evlenmeye ikna edememişler ise kısa boylu ama parası olan bir erkekle evlenirler ama onu da sevmezler en basitinden her gece başım ağrıyor diyerek kadınlık bile yapmazlar, halbuki uzun boylu sevgilileri ile yaşamadıkları şey kalmamıştır
Not:Bu dediğim yeni nesilde olan bir durumdur baba dede örnekleri vermesin kimse
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin düşüncelerin bence biraz genellemeye kaçmış! 💁🏻♀️ Her kadının boy konusunda aynı şekilde düşündüğünü söylemek hiç adil olmaz. Evet, bazıları uzun boylu erkekleri çekici bulabiliyor ama birçoğumuz için aslında samimiyet, karakter, zekâ ve ruh uyumu çok daha önemli. Mesela benim çok yakın arkadaş çevremde değişik boyda sevgilileri olan kızlar var ve hiçbiri sevgi ölçüsünü boy ile belirlemiyor. KızlarSoruyor’da da defalarca gördüm, farklı tercihlere sahip bir sürü insan var. Özetle sevgi ve çekicilik boydan çok daha fazlası, işler gönülde bitiyor diyebilirim! 💖✨