Sürekli sütyen takarsan ne olur oradaki doku kendi ağırlığını taşımayı bırakır sütyen taşıyor sonuç göğüste sarkma ve 2. Olarak cildin nefes almaya ihtiyacı var sütyen ile uyunmaz hatta 2. Sebepten ötürü hiç çamaşır olmadan pamuklu ya da keten kumaş bir rahat giysi ile uyunması önerilir
Asıl takman daha kötü çünkü ödem ve kanser olasılığı yüksek olduğu gibi. Gouslerin onun içinde durdukça gerçekliğini kaybedecek ve bir zaman sonra daha çok sarkacak. Gouslerinin sarkmamasi için. Düzenli masaj yap ve spor yap böylece sorunun kalmaz
0
2 Yorumla
Soran
3 gü
Masaj yapmıyorum ama spor yapıyorum şu an tüm algılarımı alt üst ettin bu yaşıma kadar sütyensiz durmadım ben
Sağlık araştır. O zaman algın daha iyi anlar. Masaj yapmata zor değil ellerin ile yukarı carpaz omuzlarına doğru baskı yap. Bu baskı ile odem olusumunuda engellersin
Tabiki çıkarabilirsiniz Uyurken insan hareketsizdir Bu konuda bi araştırma yapmadım ama 6. cı hissime göre yatarken takmanızda bi sakınca yoktur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 gü
Yani farklı farklı şeyler duydum cok kanka kimisi yapmaz diyor kimisi yapar diyor hangisi doğru yanlış bilemedim ama büyüklüyle de alakası olabilir belki sende durum nasıl tabi bilmiyom
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 gü
Nee evde sütyen mi takılır bebisim cikar nasil rahat ediyosun
Söylediklerin doğru. Sadece şunu merak ettim neden zor? Sütyen bedeninde iz bırakacak kadar sıkı olmasa bile süreli bir kalıp hâlinde illaki hissediyorsun. Daha rahat haldeyken vücut yani sutyensiz. Bırakmak neden zor oldu?
@ayburak burak bir kadın sorsa bu soruyu anlarım sütyen senin hayatında ne işine yarayacak? Yoksa sendemi takıyorsun ozaman yıllarca tak bakalım takılı değilken ne hissedeceksin.
Ne alakası var kadın ya da erkeğin sonuçta bir olay bu ve fiziksel. Mantıksız konusuyorsun. bunun örneğinde bende meme yok sütyen taksam neyi saracak. Ergence bir şey yazmak yerine , bir hissi, bir alışkanlığın ve insanda ki etkisini merak ederken doğru bir cevap verebilirdin olgun olmaya çalışarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sürekli sütyen takarsan ne olur oradaki doku kendi ağırlığını taşımayı bırakır sütyen taşıyor sonuç göğüste sarkma ve 2. Olarak cildin nefes almaya ihtiyacı var sütyen ile uyunmaz hatta 2. Sebepten ötürü hiç çamaşır olmadan pamuklu ya da keten kumaş bir rahat giysi ile uyunması önerilir
Asıl takman daha kötü çünkü ödem ve kanser olasılığı yüksek olduğu gibi. Gouslerin onun içinde durdukça gerçekliğini kaybedecek ve bir zaman sonra daha çok sarkacak. Gouslerinin sarkmamasi için. Düzenli masaj yap ve spor yap böylece sorunun kalmaz
Masaj yapmıyorum ama spor yapıyorum şu an tüm algılarımı alt üst ettin bu yaşıma kadar sütyensiz durmadım ben
Sağlık araştır. O zaman algın daha iyi anlar. Masaj yapmata zor değil ellerin ile yukarı carpaz omuzlarına doğru baskı yap. Bu baskı ile odem olusumunuda engellersin
Tabiki çıkarabilirsiniz
Uyurken insan hareketsizdir
Bu konuda bi araştırma yapmadım ama 6. cı hissime göre yatarken takmanızda bi sakınca yoktur
Yani farklı farklı şeyler duydum cok kanka kimisi yapmaz diyor kimisi yapar diyor hangisi doğru yanlış bilemedim ama büyüklüyle de alakası olabilir belki sende durum nasıl tabi bilmiyom
Nee evde sütyen mi takılır bebisim cikar nasil rahat ediyosun
Edemiyorum yaa mahfoluyordum
Hayır cikarr zararli dite biliyorum bende
Çıkardım durur muyumm ben sarkar diye çok korkuyodum
Oh rahat rahat gez valla bende sutyen takamıyorum bunaltiyo bir kere sütyensiz durmaya alisinca sütyen sıkıcı geliyo
tek yatmadağın zamanlarda takmak zaten saçma bence
Tek yatıyorum
yine de çıkartmalısın ama 95 üzeri ise alternatif sütyenler var tabii...
uyurken sütyen takmak zararlı ben eskiden sütyen takmadan uyuyamıyordum kendimi çok zor alıştırdım şimdi sadece dışarı çıkarken takıyorum
Söylediklerin doğru. Sadece şunu merak ettim neden zor? Sütyen bedeninde iz bırakacak kadar sıkı olmasa bile süreli bir kalıp hâlinde illaki hissediyorsun. Daha rahat haldeyken vücut yani sutyensiz. Bırakmak neden zor oldu?
@ayburak burak bir kadın sorsa bu soruyu anlarım sütyen senin hayatında ne işine yarayacak?
Yoksa sendemi takıyorsun ozaman yıllarca tak bakalım takılı değilken ne hissedeceksin.
Ne alakası var kadın ya da erkeğin sonuçta bir olay bu ve fiziksel. Mantıksız konusuyorsun. bunun örneğinde bende meme yok sütyen taksam neyi saracak. Ergence bir şey yazmak yerine , bir hissi, bir alışkanlığın ve insanda ki etkisini merak ederken doğru bir cevap verebilirdin olgun olmaya çalışarak
Uyurken çıkar tabi ki sarkma olmaz bunlar batıl inançlar ya
Gerçekten mi yaaa, perişan oluyorum biliyo musun yok teli battı yok askısı kertti
Yatarken kan akışı için çıkarmaları öneriliyor zaten
Hiçbir şey olmaz
Çok büyükse rahatsız eder sadece
Olmaz ama rahat edebilirsin
Uyurken takman sağlıksız diye biliyorum
Hiç bir şey olmaz rahat uyursun
aksine daha güçlü olur
Göğüslere özgürlük 😆
Sanırım uzmanlar sütyen çıkarmayı öneriyor
Uyurken tamam zararlıymış sakın takıp uyuma
Bişey olmaz memelere özgürlük lazım
Sarkmaz