AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Senin tüm esmer kadınları temsil ettiğini nerden çıkardın?
Ne demek istediğini açar mısın biraz
Ne söylüyorsun yani dört dörtlük esmer sevilirse ben mi layık değilim
Sorunda Esmerler diye genelleme yapmışsın sanki tüm esmer kadınları sen temsil ediyormuşsun gibi. Bu arada Türk kadınların %99 esmer zaten !! Saçını her sarıya boyayan kadın da kendini esmer zannetmesi o ayrı bir tartışma konusu yani anlayacağın senin erkeler tarafında. sevilmemen ve tercih edilmemenin sebebi erkeler değil sensin. Nerde yanlış yaptığını bir araştır sebebini bulursan sorunuda çözersin.
Tam tersi buğday tenli esmerler var ama geneli kumral buğday arası neden yalanlıyorsun
Bende bir esmerim sormaya hakkım var yani diyorsun ki dört dörtlükler sevilirse sen sevilmezsin neden acaba çok merak ettim çingene demeyi biliyorsunuz ama
Kimsin ki görünüş konusunda beni yetersiz olmakla suçluyor manyağa bak
Esmerim çingene deniliyoruz kötümsenip hakaret ediyoruz tabi sen nerden bileceksin ki belkide sende onlardansın kim bilir Allahın manyağı
Böylece neden sevilmediğini herkese ispatlamış oldun😂 tamda düşündüm gibi karakterini yanıtan bir açıklama yapmışsın !
Senin bahsettiğin karakter miydi neden başından söylemiyorsun
Bi sarışın , bi esmer derler. Asıl biz kumrallar istenmiyoruz 😂
Alakası yok kız
sen cok yüksekte uçuyor olabilirsin gördüğü dişi varlığa yapışan bir sürü erkek var yani esmer sarışın fark etmiyor
Yoo alakası yok. Minyon esmerlere gayet de talep var. Esmer seksiliği diye bir şey var. Karpuzun hamı, esmerin *mı tatlıdır derler.
Esmerlerin ayrı bir çekiciliği var sende öylesin
Teşekkürler canım
Guzel bulunmuyoruz çünkü kara kıllı diyorlar
Evet doğru haklı bir yorum kullı olmasamda kara diyorlar işte
Maslesef
Esmerler olarak ned n sevilmiyoruz güzel soru harikasın evet tercih meselesi tabiki herkesin tercihi farklı
çünkü esmerler kıllı oluyor bir de kıllarını almayan oluyor geçen de trende giderken uzun boylu esmer max 30 yaşında birisi crop giymiş ama belinde full kıl var almamış midem bulandı.
Temizlik için haklısın ama bazı beyaz larda da görüyorum bakımlı olan bakımlıdır
En azından crop giyerken bari küçük kız değilsin al yani ne olacak demi sarılarda hiç karşılaşmadım öyle bir şeyle ya da aşırı az olduğundan farketmemişimdir bile
Tabiki
Ben beyaz olup kılları belirgin olanda gördüm ama bu tüy bakımı şart yaaa
Ne alaka ben yurt dışında yaşıyorum ve buradaki erkeklerin çoğu kumral veya esmer peşinde oluyor genelde ben beyazım sarışınım yeşil gözlüyorum ama kimse bakmıyor bile
Yurt dışı ve türkiye bir değil
Ama türkiyedeki erkeklerde genelde esmer kadın seçiyor eninde sonunda canım benim akrabalarımın hepsi esmer hepsine kaç tane talip çıkmıştı hatta birisi afrikalara çok yakındı ama çok güzeldi onuda herkes severdi şu an evli ve çocuklu öyle işte
Külliyen yalan esmeri sevcekse dört dörtlüğe yalın olmalı türkiye için uzun boylu zayıf sarışın ve kızılda havada kapıyorlar zaten
Sana öyle geliyor ama öyle değil işte bende sarışınım her yazın türkiyedeyim inan hiç kimse bana yürümedi yüzüme dahi bakmadı sosyal medyadaki erkeklere bakma sen bunlar genelde boş boş konuşurlar sırf bizleri sinir etmek için o kadar
Sen gitsen anında verirler ama
Banada yürüyen olmadı gerçek hayatta
İsteyen olsaydı çoktan isterlerdi beni 25 yaşıma girmişim sonuçta demek sarışın pek sevmiyorlar dimi
Erkekleri bu kadar dert etme çoğu erkek daha ne istediğini dahi bilmiyor çoğu erkek henüz olgunlaşmamış çocuk
Bir şey yaşamışsınız ve bu sizin sinirlerinizi zıplatmış sanırım. esmerler gayet çekici olur. Kendinize lütfen haksızlık etmeyin, sevgiler :)
Bir esmer antipatisi gibi bir şey var sanırım ülkemizde
Var yaa
Bazı yorumlara baksana
Yanlış kişiye müsait olma ihtimaliniz.
Herkes yürüdüğü yoldan hayır gelmez.
Herkesin müsait olmaya çalıştığına değil , sizin aklınızdakine.
Hayır bilakis sen bir çok erkeğin hayallerisindir ama sana yaklaşamadıkları durum , bunların dışında olabilir.
Senin istenmeme sebebin bunlar değil herseyinin yalan olması
Ne alaka derken?
90 li yıllarda esmerlere yapılan şarkıların bile nesli tükendi
Sevilmiyoruz anladık gözümüze sokma bari
Bende kızıl değilim ablam beni de sevmiyolar ortak sorunumuz 😀
Kızıl olmana ihtiyaç yok maşaAllahın var
Şunu hiç unutma: Ailen dahil kimseye yaranamazsın bu ülkede.
Sen sevilmemişsin. Bu sitemin o yüzden.
Hayatına bir erkeği alırken neye dikkat edersin
Yok ben esmer ve kumral seviyorum zaten
Gerçek adamlar esmer ve kumral sever zaten benim şahsi düşüncem
Teşekkür ederim😘💕
Rica ederim ne demek görevimiz
Bence olgun ve mantıklı bir erkeğe denk gelmemişsin canım takma
Bence sen gayet isteniyorsundur Büşra. İzmir'de seninle olmak isteyen erkek oldukça fazladır.
Aradan zaman geçti, seni isteyenler çıktı mı ortaya Büşra.
Valla İzmirden çıkmıyor ki adamın her an yanına gidiyim harika bir siirt kürdü buldum adamla günde 19 20 kez konuşmuşluğumuz var oda bitti
İzmir'de bayağı erkek var ya benim de orada arkadaşlarım var nasıl bulamıyorsun ki sen
yurt dışı düşünürsen eğer bir gün haberleşelim
Neresindesin
Şu an Almanya ama daha önce Hollanda'daydım ve buradan sonra yine oraya gitmeyi düşünüyorum
Var mı hiç başka ülke planın?
Aksine bana göre Esmerler daha çok çekici bir seksi görünüyor’
Ne alaka neden istenmeyesiniz ki sana öyleleri denk gelmiş demek ki
Gııııybet çekmiyorlar sizi kıskanıyorlar siziiiiiih
Yanlis cikarim. Erkekler esmerlere olup bitiyor. Ben pek sevmem ama
Yav sarışında ayrı bir güzel oluyor bebek gibi oluyorlar
Maalesef günümüzde her iki cinsiyette dış görünüşe daha çok odaklılar.
Sey diye duymustum esmerler erkeklere daha cekici gelir ve elde edemeyeceklerini düşündükleri için sarısınlarla takılırlar bilimsel bir arastırmaydı
Bir esmer bin sarışına değer esmer altındır her zaman çok kıymetlidir
rahat verirsen bakar herkes, illa sarışın olmana gerek yok.
Olayı abartıyor olabilirsin büşra, Türk erkeklerini tanımasam inanıcam
Esmer istemeyen ölsün
😂😂😂
Niye güldün kız o kadar :)
Sabah saatlerinde enerjin güzel geldi
Ooo beni bide akşam gör huysuz aksi lanet :)
Hiç sanmıyorum 😅
O kadar eminsen bi çay içebiliriz :)
İnsan yazar be :) sarışının adı esmerin tadııı
Türkleri bilmem ama ben bir Kürt erkeği olarak esmer kadınları tercih ederim Türk kızları da bence diğer milletlerden daha çekici ama türk erkeği sizleri kötüleme peşindeler. Sende gayet güzelsin bu arada 😘
Esmer ve kısa boylusun diye hakaret eden kişiler bırak da senden uzak kalsın zaten. Tüm enerjisini, vaktini sana ayıracak iyi anlaşacağınız bir partner bulman dileğiyle...
Umuyorum teşekkürler
Esmer kumral kızlar çok hoşuma gidiyor sarışın mavi gözlüyüm belki de ondan
etrafta esmer aşığı dolu, farkında değil misin?
İzmirde istenmek zor bi o kadar yakışıklı bi o kadar da güzelin içinde
Sen kötüsün diyosun yani ama seçenek çok
Yoo kötüsün demedim
bende istenmiyorum, esmerlere özel bir durum yok bence. bazı insanlar bahtsız doğar bahstız ölür
bence sarışınlar daha saf görünüm veriyor esmerlerse daha asi özgür duruyorlar buda erkeklerin zoruna gidiyor asko takılma boş ver
Periyodik bakımlı mı
Kestirimci bakımlı mı?
Açarmısın biraz ne anlama gelir
Periyodik bakım belirli çalışma saatinde yapılan bakımdır.
Kestirimci bakım ise, çalışan parçaların sorun çıkarmadan önce öngörülerek değiştrilmesi/ bakımın yapılmasını içerir
Bakımlı dediğim buydu kendimle ilgili beslenmeme dikkat ediyorum kişisel bakım koku spora başladım makyaj saç giyimim ama kısa boyluyum ve esmerim ve her hattımda dört dörtlük sayılmaz
Ben bodygardim barda esmer iyi dir calisanlarda esmer sari nadir var esmer severim
Sen Tatlısın ki Allah bilir seni Dışlayanlarda keko gibidir
Bu da nereden çıktı? Erkeklerin esmer kızlara dibi düşüyor neredeyse. Saçma bir soru olmuş.
Asla bir kadın esmer sarışın diye nitelendirilmez seven insan sarışın da olsa sever esmer de olsa sever o yüzden esmerler olarak neden istenmiyoruz diye kendinizi üzmeyin çıkar biri elbet
Esmerler olarak her zaman Bi adım öndesiniz canım
Esmer bomba dedikleri kisilerdensin sen bu soru saka miii
Ben erkek halimle esmer ortalama bir tipim dönüp bakmıyorlar bile düşün yani kızların çoğu esmer sevmesine rağmen tipten kaybediyoruz maalesef
Kaybedilecek birşeyin yok İzmir neresi bu arada
Bayraklı
Bilal kızlar esmer ten sever
Senin esmer tenin yok
Tipin kötü değil
Ama esmerim derken lütfen Ronaldo gibi ten rengin olmadığını bil
Ya da neymar gibi
Hah işte kızlar o ten rengini seviyor
Başka bir örnek vereyim kenan imirzalıoğlu
Onun ten rengi de hoş
Doğru bu arada çok esmer değil ve maşaAllahıda var
Büşra profildeki sen misin? Öyle ise sen de esmer değilsin.
@mayisgly cilt tipi 4 ve 5 e yakın
Büşra kimse sana cilt 3 4 5 demez. Toplumda sen esmer değilsin. Daha geçen hafta saçımı simsiyah boyadım pazara gittim. Kıyafet bakiyom. Renk secicem. Adam diyor işte beyazsin ne alsan güzel olur. Pazarci amca bile kızım sen esmer kara değilsin çok renk düşünme diyorsa gençlerde aynı şekilde bakar. Ya siyah ya beyaz ya da sarı ten rengi var. Önemli olan saç değil ten rengi. Takma bu kadar renge. Ha ten rengin esmer olsa da kimse esmerleri dislamiyor. Bunu sana beyaz kumral biri olarak söylüyorum. Kimse esmerlere bir şey demiyor.
canım kıllı oluyorlar, vücut kokuları da keskinmiş.. ondan mütevellit olabilir
Yani malum organın kara olma korkusu vardır yalan değil ama diğer bir etken de esmer sayısı hayli fazla
O organımada bakıyorum cildine temizliğine
Dediğin gibi temizse sıkıntı yok bence sadece bunu karşı tarafa ikna edemezsin yani bilemez onun kafasında orası kara kuru tüylü bisiydir. Ama benim için eğer gerçekten temizse esmer candır.
Zaten asıl olay senle zaman geçirip seni tanıması ortak bisiler paylaşabilmek yoksa seni esmersin sarışısin diye yok sayiyorsa ya da on yargiliyda o kişiden pek hayır gelmez. Temizlik önemli:)
Ben sarışın severım ama güzelse kara kas kara gözde olur illede bi kalıba sokmamak lazım mesala Türk kızlarıda genelde esmer ister
Senin gibi benim karşıms neden çıkmıyor ki bende böyle bir eş istiyorum ama yok kalmamış temiz
Güzel esmer seviyoruz, ama kısa olmaz
Boyum kısa diye öleyim mi yani
Öl demedim kendi bpyuna gmre birini bulursun
Boya takılan biri değilim çok şükğr
Ben takılırım😂
Boy yapın uzunmu uzunsa gayet normal
Sorudan alakasiz belki ama dudaginizin uzerindeki piercingmi?
@asena_bozdağ sen ne güzelsin
@Tanısalimasko hayır gerçek
Büşra adıma bak esmerim
neden istenmeyelim ki herkes peşimizde gerçi bu ülkede kız olsun nefes alsın yetiyor zaten adamlara baksana
Hangi toplumda yaşıyorsun da böyle tepki aldın? Ben çevremde böyle bir baskıya ve dışlamaya denk gelmedim
Hadi ben çirkinim de sizi niye sevmediler esmerim de gerçekten kimse sevmiyo
Kim dedi sen çirkinsin değilsin sanmam
Öyle bir söz var ya onun için dedim yakışıklı değilim ama o kesin teşekkürler güzel düşüncen için
Asla öyle düşünmüyorum
Güzel düşüncen için dedim ya
Tanışmak ister misin?
Kaç yaşındadın
Sosyal medyan var mı?
İnstagram kullanmıyorum senin?
sadik. sezer13 fotom yok atarım
Ekran görüntüsü aldım
Tm kabul ederim
Atmadın büşra?
Çünkü, esmer insanların bağzı lerleri çabuk kararır bençe onden dolayı ilgi çekici gelmiyor olabilir
Ben o bölgelerimede bakıyorum merak etme
Ayy istemeyen erkek mi adamlar nefes alana yürüyor knka ayriyeten gayet te güzel bi hanımefendi sin seni sevmeyen ölsün
Esmerin tadı başkadır herkes anlamaz
burada misin
Esmeri bilen bilir gerisini düşünme bence
Esmer kızları beğenen insanda çok ya