Herkese merhaba KS halkı sormak istediğim bir soru var esmer bir kadınım kendime bakıyorum makyaj yapıyorum her zaman olmasada bakımlı bir insanım boyum kısadır bu konuda yapacak hiçbirşeyim yok vücut tipine göre giyerim ve hep topuklu giyerim hiçbir zaman ego kasmam ama bana Türk erkeği çok egoist geliyor hepsi olmasada bir çoğu bakımlı ve kibar olduğum halde neden yaranamıyorum anlamıyorum esmer ve kısa boyluyum diye illa küfür ya da hakaret mi yemem lazım illa sarışın Rus * lerimi olcaz saygı duymanız için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle, böyle bir hisse sahip olmanın ne kadar zorlayıcı olduğunu anlayabiliyorum. Esmer olmanın, kısa boylu olmanın ya da başka herhangi bir fiziksel özellik taşımanın, bir insanın değerini veya güzelliğini belirleyecek bir kriter olmaması gerekir. Ancak, toplumun güzellik standartları zaman zaman dar kalıplara sıkışabiliyor ve bunlar, insanları dış görünüşlerine göre yargılamaya itebiliyor. Bunun arkasında ise kültürel, tarihsel ve toplumsal birçok faktör var.
1. Toplumsal Güzellik Standartları
Türkiye’de ve genel olarak Batı’da güzellik algısı, sarışınlık, uzun boy gibi özelliklerle ilişkilendirilebilir. Bu, genellikle medyada ve reklam dünyasında idealize edilen bir imajdan kaynaklanır. Esmer olmak ya da kısa boylu olmak, bazen bu toplumsal algılarla çatışabilir. Ancak şunu unutmamak lazım ki, güzellik çok subjektif bir kavramdır ve herkesin zevki farklıdır.2. Özsaygı ve İç Güzellik
Bir insanın dış görünüşü ne olursa olsun, iç güzellik ve kişilik her şeyin önündedir. Kendisine bakmak, sağlıklı yaşam tarzı benimsemek ve özgüven sahibi olmak, sadece fiziksel değil, aynı zamanda duygusal ve zihinsel bir çekicilik yaratır. Bu yüzden, senin kendine özen gösteriyor olman çok değerli ve insanları etkileme kapasiteni artıran bir özellik.3. Türk Erkeklerinin Beklentileri ve Egoistlik
Bazı insanlar dış görünüşe çok fazla değer veriyor olabilir, ancak unutulmamalıdır ki herkesin güzellik algısı farklıdır. Türk erkekleri, bazen toplumsal baskılar ve eski geleneksel normlarla şekillenmiş olabilir. Özellikle genç yaşlardaki insanlar, dış görünüşe fazla odaklanabilirler ve bu da bazen egoist ve yüzeysel bir yaklaşım yaratabilir. Ancak bunun her bireyde geçerli olmadığını unutma.4. Özdeğer ve Kendine Güven
Bazen, bir insan başkalarının bakış açılarına odaklanarak kendini sorgulamaya başlar. Fakat, özdeğer ve kendine güven her şeyin temeli olmalıdır. Herkesin beğenisi ya da ilgisi kazanılmaya çalışılmamalıdır. Kendi değerini bilmek, seni çekici kılan en önemli özelliktir. Herkesin beğenisi senin kim olduğunu değiştirmez.5. Farklı Zevkler ve Kişisel Tercihler
Birçok insanın dış görünüşe dayalı beklentileri olsa da, farklı zevkler ve kişisel tercihler de vardır. Sarışın olmak, uzun boylu olmak ya da başka fiziksel özelliklere sahip olmak sadece birer dışsal unsurlardır ve bu, seni tanıyan birinin seni takdir etme biçimini etkilememelidir. Sadece doğru kişiyi bulman gerekebilir.6. Zamanla Gelen Değişim ve Kendini Kabul Etme
Hayat, insanın dış görünüşünü aşan çok daha derin bir anlam taşır. Herkes bir noktada kendini sorgular, ancak zaman içinde kendini olduğu gibi kabul etmek önemlidir. İnsanların fiziksel özelliklerini değiştiremeyebiliriz, ancak özgüven ve kişisel gelişim açısından çok daha güçlü olabilirsiniz.
Sonuç olarak, güzellik çok farklı şekillerde algılanabilir ve dış görünüşten çok, bir insanın içindeki güzellik ve kendine güven daha kalıcıdır. Dışa dönük olumsuz bakış açıları olabilir, ancak kendi değerinizi bilmek ve içsel güzelliklerinize odaklanmak, gerçekten sizi mutlu edebilecek ve sağlıklı ilişkiler kurabileceğiniz bir temel oluşturur. Bu süreçte en önemlisi kendini sevmek ve her halinle değerli olduğunun farkında olmaktır.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılDerdin ne gülüm Seni ben anlamadım ki? İlla bir erkek arkadaşım olsun eşim olsun falan mı istiyorsun? Mesela ben çalışırken sen ne yaptın diye sorsam ne diyeceksin bana? Şimdi bak hani esmersin siyahsın sarışınsın ne bileyim zencisin afrikalısın Türksün falan bunlar değil abi ya Yani sen ne yaptın mesela merak ediyorum gittiğin Kahvede çay içtin Şimdi sigara içiyor musun desem bir paket sigara içiyorum diyeceksin içki içiyor musun desem içersin diyeceksin Hani ben erkek olarak bunları yapmıyorsam sen yapmıyorsan senin durumunun ben bir şey diyemem ki? Ha bunları yapmıyorsan En azından kadın hissediyorsan kendini çocuğumun annesi olaydın Yani bu saate kadar dedim Anlıyor musun Anlamıyorsun değil mi yani çocuğumun annesi ol diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu toplm ve kültürle alakalı Osmanlı döneminde başlamış hatta padişahlar iyi örnektir. ben almanla evlendim mesela cunki kendi ülkemde yasadigim erkek bana cazip gelmiyordu. Bu kulturir sevmediğim için aslında daha çok başka kulturden bir almana asik oldum 23 yıldır evliyiz kafam rahat Çocuğum oldu oğlum 20 yaşında ve onunda asla bir turkle evlenmesini istemiyorum . Şu an oda bir alman kizla beraber. Ve kafamız rahat yok altın derdiydi yok bilmem düğündu uğraşmıyoruz seviyorlarmi? Evet seviyorlar. Öyleyse devam değilse tamam. Aileler olarak biliyoruz durumu bu yetiyor. En güzeli ise oğlumun derdi bir türk eekegi gibi cinsellik kullanmak değil cunki gözü yok. kulturel olarak bir bacağa sulanmiyor beyne bakıyor kızda aynı şekilde ama turkoyede olayalr farklı. Her yönden buyuzden iki cins birbirinden kaciyor. Bu kültürün yetiştirdiği kızı ve erkeği istemiyorlar karislikohli. .
55 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler. Bol şans. Lütfen öncelik çalışıyor ol. Mesleğin olsun ayrılmak istediğinde başka evde yaşayacak kadar paran olsun
- 1 yıl
Bilma,
- 1 yıl
1 yılBende çözemiyorum tc erkeklerine bi sarışın sevdası var sanarsın kendileride sarışın mavi gözlü 😂
35 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 💖
- 11 ay
@kanka35 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Büşra 🌺 Seninle empati kurabiliyorum. Toplumda bazı kalıplaşmış güzellik algıları var ve bu algılar yüzünden zorlayıcı deneyimler yaşanabiliyor. Her insan eşsizdir ve sen de kendin olarak çok değerlisin. 🌟 İnsanların beklentilerine uymak yerine kendinle barışık olman ve seni seven, anlayışlı insanlarla çevrili olman önemli. Ayrıca dış görünüşünün ötesinde, kişiliğin, sıcaklığın ve enerjinle insanları etkileyebileceğini unutma! En güzel renk, özgüvenin ve içtenliğin. 😊💖
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
127Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılSana denk gelmemiştir esmer isteyen çok erkek var
21 Yorumla- 1 yıl
Evet çoğu erkek esmer seviyor zaten yani şaşırdım
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılben ten rengine bakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel kardeşim sen ne saçmalıyorsun?
1 esmer değilsin
2 çirkin değilsin
3 eğer begenilmeme diye bir sorunun varsa bunu esmer kadınlar diye yazamazsın
Saçımı sarıdan tut kırmızıya siyaha kahveye hatta bir ata maviye boyadım
Ten rengim beyaz sokakta en çirkin paspal halimde bile bana yürüyenler oldu
Ameliyatlı nerdeyse yarı sakat halimle asilanlar oldu
Neden sorunu kendinde değil de genele yayiyorsun?
Senin hesaba göre merve bolugur, monica Belluci de esmer olur ama bütün millet onlara hayran. Monicaya dünya hayran. Demek begenilmeyen istenilmeyen kişi sensin.
Ayrıca esmer demek için ten renginin. Cansu Dere gibi esmer olması gerekiyor. Sen esmer değilsin. Buğday beyaz arası görünüyorsun. Siyah saçlı beyaz tenli kişilere de kumral denir. Teni esmer olana da esmer denir.
Hande ercel de koyu renk saçlı herkes beğeniyor.
Ha ben erkek olsam rus kadını isterdim ya da norvecli filan amerikali da olabilir ama neden biliyor musun
Dişi gösteriyor
Ya da başka örnek vereyim
Selin şekerci dam esmer güzeli
Erkek olsam beyazlardan hoşlandığım halde seni değil onu tercih ederdim
Çok disi ve güzel bir kadın. Yıllardır kendisini hayranı olarak takip ederim.
Yani konu seninle alakalı. Esmer kadınlar diyerek kimseye bur yaftalama yapamazsın.17 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOzguvenin bayağı düşükmüş üzüldüm
Diyecek bir şey yok...
- Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.
1 yılEsmerlikle ilgisi yok, ayrıca esmerler çok şeker bence, siyah olan her şey tatlı oluyor mesela, çikolatayı neden çok seviyoruz ya da pudingli tatlıları falan neden seviyoruz, çikolatalı pastayı falan , çünkü siyah, keza esmerler de tatlış. Aydan Şener , Türkan Şoray onlar hep esmer şeker 🍬, şimdi onlar sevilmiyor mu, bir insanın sevilme, beğenilmeme sebebi ten rengi olamaz, ah nasıl güzel hanımlar var, kendilerini nasıl çirkinleştiriyorlar , birisi bir makyaj yaptı, güzelliğini bozdu, makyajı güzel yapsa güzel görünür , bence kimse makyaj yapmasın da lakin yaptığı makyaj , yüzünün bir yerine pudra sürmüş, diğer taraflarında pudra yok, saçma sapan şeyler, ayrıca erkekler dokunduğu her şeyi güzelleştiren kadınları aile kadını olarak görürler , bir kadını ten rengine göre uzun soluklu değerlendirmezler, kendimizi orjinal halimizle sevelim , birilerinin gözüne güzel görünmek olmasın derdimiz, herbirimizin orjinal hali daha güzeldir
14 Yorumla- 1 yıl
Kalmışmı böyle düşünen de ama insan beğenilmekte istiyor ya
- 1 yıl
Sen aynaya bakıyor musun, seni beğenmeyenin kendinden şüphe etmesi lazım, seni güzel olmayan göz doktoruna gitmeli, maşallah çok güzelsin esmer şeker 🌸💖
- 1 yıl
Teşekkürler
- 1 yıl
Ricalar💖
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılGayette güzelsin 👍
Sana esmer ve kısa olduğun için hakaret etme veya küfür etme hakkı olduğunu düşünen birisi kesinlikle ciddiye almaman gereken, değişik bir canlı türüdür.
Gereksiz yere kendini bunu dert etmemelisin.
63 Yorumla- 1 yıl
@Kağannnn1 bu arada, sanada teşekkür ederim
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin yaşadığın, toplumun hâlâ yıkamadığı o eski kalıpların, yüzeysel bakışların bir yansıması. Esmer olmak ya da kısa boylu olmak, sevgiye engel değil; ama ne yazık ki bazı erkeklerin egoları, dış görünüşün ötesine bakmaya yetmiyor. Bakımlısın, zarifsin, kendine değer veriyorsun; bu çoğu kişinin görmediği gerçek güç. O küfürler, o hakaretler, onların yetersizliğinin ve korkularının sessiz çığlığı. Çünkü gerçek değer, gözle değil kalple anlaşılır. Sen sen olduğun için değerlisin, herkesin kolay kolay erişemediği bir özgünlükle parlıyorsun. O yüzden sabret, çünkü hak ettiğin saygı ve sevgi mutlaka seni bulacak. Ve unutma, gerçek aşk sarışınlıkla değil, ruhun derinliğiyle ölçülür.
10 Yorumla
1 yılKendi saygınlığını kendin oluşturursun. Bir başkasına zorla saygı göstermeye zorlayamazsın. Ama senin bahsettiğin saygı değil ilgi görmemek. Kendi ortalama profil yapına göre insanlarla iletişim kurarsan anlaşma ihtimalin daha çok artar. Beklentiyi belirlerken bunu dikkate almak lazım. Mesela ben hep kendimden daha fazlasıyla ilgileniyorum ve genelde basarili olmuyorum. Ama bunun için kimseyi suçlamıyorum 😅
22 Yorumla- 1 yıl
Sosyal medya ortamı insana gereksiz bir özgüven veriyor. Herkesin her dediğini ciddiye alırsan gündelik hayatında ciddi aksamalar yaşarsın. Daha gerçekçi ortamlara yönelmek lazım. Yüz yüze bir b. k yapamayan tipler sanal ortamda kesip biçerler. Onlar ciddiye alacağın bir kitle olmasın
1 yılİnsanlar sevmek için bakmıyor, bakanlar ise gönül gözüyle bakmıyor. Senin fiziksel hiçbir şeyin sevilmemek beğenilmemek için bir sebep değildir senin dedim herkes için geçerli bu. Tabi ki insanlarımız ego ve art niyetle yaşadıkları için ve bunların sayısı bir hayli fazla olduğu için süreklilik halinde karşılaşıyoruz. Kimseye benzemeye de ihtiyacın yok. Maşallah gayet de hanım ve güzel birisin. Dilerim gönlünce de biri nasibin olur.
11 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHoş bir kızsın ve şunu da eklemek istiyorum. Hayalimde her zaman bir Türk kadını ile evlilik yapmak var. Ancak bu zamana kadar pek şansım olmadı. Günün birinde olursa güzel olur. Ancak olmazsa da bekâr olarak yaşamaya devam ederim. Yine de gönül ister ki, birisi olsun. 🙂
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim. 😊
1 yılBiliyormusun bende esmerlerin daha çok sevilen bir tip olduğunu düşünüyordum kızım ben ama erkeklere göre esmerler daha göz alıcı ve çekici diye düşünürdüm esmeri sarışını boşverin her kız gerçekten gerçekten çok güzel ya renk paleti ile ilgili bir olay değil Kylie jennerı Kim kardashian ı düşün her türden renkten kız güzel be olay stilini bulmak ve potansiyeline ulaşmak birazda belli ve ikonik tarz olursa akılda kalıcı oluyorsun kibarsın gelişime açıksın seni beğenmeyen yanaşmayan varsa sadece tipi değilsin ki aşık olunca tipin olmayınca bile yaklaşılır oluyorsun
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen marul
Sen yanlış yerde bulunuyorsun, bir laf vardır, su markette 5 tl , restoranda 40 tl. Havalimaninda ise 75 tl dır. Bulunduğun yeri bir değerlendir derim sana , gereksiz insanların yanında değersiz olursun , önemli insanlarin yanında bulun, değerli ol 😊😊
10 YorumlaErkeklerin dusunceleri ne zamandan beri onemli oldu? Guzelligin esmerlikle sarisinlikla alakasi olmadigini kendiniz bilmiyorsaniz susun da diger kadinlari kucuk dusurmeyin. Biri sizi gercekten seviyorsa teninize saciniza falan degil gozlerinize bakar, bakmiyorsa sevmiyordur. Olay bu kadar net.
10 Yorumla
1 yılsu guzellikteki kizin sitemine bakar misiniz yaziklar olsun turk erkekleri... askim onlar sadece yamuk s*klerine adriana lima arıyorlar, sorun bizde degil
12 Yorumla- 1 yıl
askim kendileri mukemmel degiller ki iste
1 yılmerak etme her şey 40 yaşından sonra bitiyor ne süse bakıyorsun nede gülüşe derim ki sana takma yoksa çok takarsan kafana sana da bir başkasına da bana da deli bu diyorlar
14 Yorumla- 1 yıl
vallahi ben bekar kaldım esmer olmamamdan mı yoksa kafamdan mı bilemedim
- 1 yıl
yaşamla savaşım fazla hani derler ya derdi dünya olanın dünya kadar derdi olur diye benimde o var sanırım
Gizli Üye(25-29)1 yılRus * leri ne demek?
Esmersen sarışın erkek bulmaya çalışacaksın, sarışın erkek esmer kadın için ölüyor, çıtayı yükselt bizim türk erkeklerini de boş ver, onları ruslar kapsın ne yapacaksın çok mu heveslisin türk erkeklerine24 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYoo hayırı ne kusuru canım, sadece o sansürü anlamadım o yüzden sordum
- 1 yıl
slav ırkının genetiğinin ırzına geçiyor bizimkiler
Cevap sahibi1 yılO ne demek oluyor
1 yılizzet. Altinmese. Yillar once bunu farketmis ve esmer istemeyenlere. Karsi bir. Sarki yapip. Gonulleri fethetmistir. ". Esmerim. bicim bicim " Olurem Esmer icin". Diye. Harika bir. Sarkiydi bu esmerler icin yazilmisti moral olsun diye
04 Yorumla- 1 yıl
Viyyy
Esmer insan çirkindir, bende esmerim ve bunu kabul ediyorum. Yanımda krem rengi tene sahip birisi ile fotoğraf çekildiğim zaman onun yanında hintli gibi kalıyorum.
Bu konu hakkında yapabileceğimiz bir şey yok, sadece çocuk yapmayarak bu çirkin genlerin gelecek nesillere aktarılmasını engelleyebiliriz o kadar.
02 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. onlar kendine bakan Türk kızlarının istemez gider rus kızlarına bakarlar cunku
22 YorumlaSevdiğim bir deyiş var
Sarı sevme çillenir
Beyaz sevme kirlenir
Seveceksen esmer sev
Sevdikçe şekerlenir...
Esmer candır her zaman! Bırak şu belli başlı belirli Ken Barbie modellerine takmışları ve değerini bil👍🏼
Emin ol onlar ne istediklerinide ne kaçırdıklarınıda bilmiyorlar00 Yorumla
1 yılGözleri hep yükseklerde. Elde edemeyeceklerini bildikleri için hoşlarına gidiyor.
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTürk kızı istemiyoruz biz... Cinsellik yok... memniyet yok... tatminiyet yok... hoş görü yok... feminenlik yok... yok oğlu yok... Yav ya böyle karşı cins mi olur? Hiç bir şey yok... allahtan 2 meme bir rahminiz var da kadın diyebiliyoruz... Kadın dediğin ruslar gibi olur.
017 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAma lafta... yaşadığın en fazla cinsellikte KS mesajlardan nude almaktır 😄 Türk kadını o kadar kadın değil ki uzaklaştı erkekler... Belki fark etmiyorsunuz ama çoğunuza internet haricin de bir yürüme eylemi teklifi bile gerçekleşmiyor...
Cevap sahibi1 yılBence güzel bir yorum. cesurca çoğusu korkar lan bunu yazmaya bile. Beğendim.
Cevap sahibi1 yılSeni sonra ekliyiceğim kendini bilen bir kızsın cesur. Nıce 🤏
Cevap sahibi1 yıloooo Sen baya hızlısın. Sonrayı napıyım şimdi dudurken diyorsun 😃
https://youtu.be/-BN6OwJazqU- 1 yıl
Gizli kullanıcı cinsellik yaşayan kadina namussuz dersiniz evlenirken bakire ararsiniz butda gelip boş yapma ne istediğinizi bilin once
Cevap sahibi1 yıl@Rumeysatoz Ben kıza tam tersine iltifat ettim. Bence sen bunu kıskandın. Yoksa ne işin var ki bu yorumda... Senden bahseden bile yoktu.
- 1 yıl
Hahahaa cinsellik isteyenleri nedrn kiskanayim ruh hastasimizin kardesim
Cevap sahibi1 yıl"cinsellik isteyenleri nedrn kiskanayim" Sen istemiyorsun yani hiç? O zaman sağlıklı da değilsin. Cinselliği istemiyen insan ölmüştür. Seni hayatta tutan en önemli dürtülerden biri yok olmuş üreme.
- Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
10 aymaalesef güzel ve zeki bir arada olunca maalesef erkek milleti tir tir titrer ve saçmalamalar başlar sen kendinden emin görünüyorsun bak hayatın akışına
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı.
1 yılEsmer kadınlar da güzel çekici sana saçma sapan insanlar denk gelmiş bunun için kafana takma bence ya cirkinmisjn gibi hisetme hiç gayet güzel bakimlisin
10 Yorumla
1 yılHerkesin saçı sarı zaten, hiç çekici değil... Herkes birbirine benziyor, ben biseksüel bir birey olarak esmerleri daha iyi buluyorum.
20 Yorumla
1 yılTene değil kalbe bakan birisi lazım insana dostum takılma buna ve ani kararlar verme birisine hızlı baglanma doğru kişi çıkar mutlaka
20 Yorumla
1 yılBazı erkekler esmer seviyor bazısı beyaz. Aslında esmer olmak bence daha güzel ben beyaz tenliyim keşke esmer olsaydım diyorum 😊
20 Yorumlaİstenmektedir nedir yaranmak nedir sen kendi istediğine odaklan sadece kendin ol bu. Herkese göre biri vardır
20 Yorumla
10 ayKişiden kişiye farkeder bu durum. Kimisi sarışın kimisi kumral sever. Ama esmer bana daha çekici gelir...
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 960 cevap paylaştı. Neden böyle düşünüyorsun pek çok erkek bilirki sarışının adı esmerin tadı esmerin verdiği mutlulukları sarışınlar veremez
10 Yorumla
1 yılcanım bende fazlasıyla esmerim ama hiç öyle bir istememe durumu olmadı bence bulunduğun ortam sıkıntılı.
kimse sana küfür ve hakaret etme hakkına sahipte değil18 Yorumla- 1 yıl
1.70 boyum
- 1 yıl
canım taş gibi kadınsın neden boyla bi alakası yokki
Gizli Üye(18-24)1 yılBen genel bir esmer düşmanlığı olduğunu ilk defa duydum garipmis daha neler neler var kim bilir ya bence güzel güzeldir sarışın esmer cart curt hep abla belkide senin kısmetin yoktur daha şimdilik ondandır boş ver üzülme yok öyle bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGayet iyisin sözüm sana değil senin cinslerin de çoğu erkeklere öyle diyorlar haberin olsun
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBüşra tkp etsne bni
Cevap sahibi1 yılBüşra yzdim
Cevap sahibi1 yılBüşra güzel olduğun için millet zorbalamş seni kafana takma
Cevap sahibi11 ayBüşra seninle konuştuk önce biraz ama bana acil ulasman laizm bi
Cevap sahibi11 ayAçtım burayı
Cevap sahibi11 ayNerdesin
Cevap sahibi11 ayBüşra
- Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı.
1 yılbende sen kendin kuruntu yapıyorsun.
esmerin makyaja ihtiyacı olmaz.
relax biraz.
10 Yorumla
1 yılBenim 3 sevgilim oldu üçü de Esmerdi birinden elektrik almak vs önemli, nasipten öte yol yok mutlaka bulursun takma kafaya
10 YorumlaSen o tip erkekleri boş ver, kedi uzanamadigi ciğere mundar dermiş. Kıymetini bilen biri çıkar inş karşına
10 Yorumla
1 yılBak kardeşim, insanlar esmer tenli beyaz tenli siyah tenli istemekte veya istememekte özgürdür ama kimse dış görünüşüne hakaret edemez böyle bir hakları kimsenin yok.
03 Yorumla- 1 yıl
Bu mevzu ten rengiyle alakalı değil bakımla alakalı
Sarışın uzun olarak söylüyorum bu sefer de kadınlar istemiyor sevmiyorlar arkadaş olamıyorsun erkeklerin yicek bakışı hiç hoş değil. Bende esmer olmak isterdim bu yüzden.
02 Yorumla
1 yılBen zamanında bir esmerle yakınlaştım. O zamana kadar esmerler bana çok çekici gelirdi.
Ama hatun benden kıllıydı. O gün bugündür aklıma o manzara gelir esmer diyince.
05 Yorumla- 1 yıl
Görmeden bilemiyorsun
- 1 yıl
Görebileceğim yerler olduğunu mu düşündün
1 yılÇok erkeksi konuşuyorsun. Bakışların da öyle. Feminen olmayı öğrenmeden erkekler istemez seni. Sorsam Allah bilir erkek düşmanı bir feministim dersin belki de
04 Yorumla- 1 yıl
Sinirlendiğimde illaki gel beni normal hayatta İzmir'e mahalleme sor benim hakkımda Büşra kaba erkek gibi davranan biri derse terk ederim İzmiri
- 1 yıl
Bunları yapan biri olsaydım dediğin doğru
- 1 yıl
Evet cevapların şu an sakin duruyor. Tam tanımadan bilemem. Kimse kendisine ben şöyleyim ben böyleyim demez. Belki başka bir nedeni vardır o zaman bunun
- 1 yıl
Ama esmer olmanla bir alakası yok. Kitap okuyor musun, eğitim durumun ne, kendini geliştiriyor musun?
- Güzellik & Bakım konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılBence esmerler daha güzeldir benim için öyle zevkler ve renkler değişebilir tabi
10 Yorumla Esmerleri istemeyenleri hep birlikte dışlayalım bence esmer değilim ama destekçinim..
10 YorumlaKimseye yaranmak zorunda değilsin. Sen birilerine yaranmaya çalıştıkça daha da alta inersin. İnsan, değerini rengi ile değil var oluşu ile belirler. Sen müsade etmedikçe kimse sana hakaret edemez.
00 YorumlaAvrupa-Amerika'da da sarışınlar "sarışınlar olarak neden istenmiyoruz" diyor. Erkeklere gözlerinin alışık olmadığı daha çekici gelir.
15 Yorumla- 1 yıl
Ben Rus kızlarını çok çekici bulmam Batı Avrupa ya da İskandinavya li kızlar daha çekici geliyor. Türk kızları ya da oralardaki kadınlara göre daha esmer olan kızlar da o
ülkelerde rağbet görüyor. Göz aşinalığının daha az olması erkeklerde çekiciliği arttırıyor demek istediğim. Bunu zaten normal zekadaki herkes ablamıştır. Daha kendimi lfade etmeyeceğim. Son olarak bir insanın kimi çekici bulduğu onun elinde değildir ve bu nedenle de kimse kınanamaz.
- Güzellik & Bakım konusunda 708 cevap paylaştı.
1 yılDoğru insana şans ver ve mutlu ol olay bundan ibaret
10 Yorumla
1 yılZorbalayanlarin tiplerini merak ediyorum fıstık gibi kızsın. Tek tip güzellik algısından dolayı hepsi 0 beden sarışın renkli gözlü peşinde. Sorun şu ki aynaya bakmıyorlar ben kimim ve ne istiyorum yok
10 YorumlaEsmer hatunlar ayrıcalıklıdır derim herzaman. Şanslısın bence
10 YorumlaGüzel kızsın neden istemediğini düşünüyorsun
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılSana düzgün bir insan denk gelmemiş sevgili kardeşim, umarım gönlüne göre birini bulursun.
10 Yorumla
1 yılgayet hos kadınsın neden ıstenmıyosun cokmu soguk sert durusun var dısarda
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Öyle düşnmen yanlış esmer olmakta bir özelliktir. bakışa göre güzelliktir.
10 Yorumla
1 yılesmeri istemicek kişi akılsızdır net sarışının adı esmerin tadı demişler
10 Yorumla
1 yılÇizilen algı bu yönde. Ama ben çık önemsemiyorum esmer kızıl sarışın kumral ne olursan ol bir insan sana ten rengi ne cilt tipine ırkına göre değer veriyorsa zaten hiç olmasın
00 Yorumla
1 yıl😂 😂 Şaka mısın acaba.. Ne kadar erkek tanıdıysam şimdiye kadar ( kardeş kuzen hepsi dahil) mutlaka esmer dümdüz özelliksiz kıza aşıktı hepsi de.
00 YorumlaBende hep Karayağız beyaz tenli kara kaş kara göz birini isterdim hayatımda genelde hep sarışın renkli gözlüler çıktı karşıma sarışın ve renkli gözlü biriyle evlendim 🙏🏻😂😂😂
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 409 cevap paylaştı.
1 yılKıllı oluyorlar
Kavgacı gibi görünüyorlar
Göze beyazlar kadar hoş gelmiyorlar
Fakir aurası var
Kömür madeni
014 Yorumla- 1 yıl
Bakınız: madde 2
- 1 yıl
Konuştu 3 cm buruşuk sikli. 32 yaşına gelmişsin hala buradasın alıcın yok herhalde
- 1 yıl
@_sailormoon
- 1 yıl
Yanılmadığımı kanıtlıyorsun
- 1 yıl
@_sailormoon madem istedin özelden gösterdim. Görmek isteyen başka biri varsa yazsın. @busraapue
- 1 yıl
Beni değil, benimkini
- 1 yıl
Muhatabınız o çünkü
- 1 yıl
Evet
1 yılO sorduğun toplumsal güzellik anlayışı. Romalılarda birleşik kaşlı kızlar güzel olarak kabul ediliyordu. Şimdi birleşik kaş kız görsen kaçarsın. Anlayacağın zamanının güzellik anlayışı. Merak etme esmerim biçim biçim diye şarkı var senin de bir nasibin vardır :)
00 YorumlaBence bahsettiğine göre seni istemediklerinden değil, kendilerini sana layık göremeyip çekindikleri için yanaşamıyorlardır.
02 Yorumla
1 yılTakıntı yapmıssın bence. ya da çok yükseklere oynuyorsun tr şartlarında bir kızı begenmeyeceklerını dusunmuyorum😀
04 Yorumla- 1 yıl
Ee dağına göre kar var tabiki populer elinde birsuru kız olan bir erkek reddedebılır
- 1 yıl
Fazla olman lazım degil kendını agırdan satman lazım ben bir kızın bir erkege açılmasını yakıstıramam misal.
1 yılDüşüncen doğru olabilir profiline bakıyorum mesela bir ton erkek takip etmişsin. Çok erkek takip eden kız her zaman iticidir
05 Yorumla- 1 yıl
Oturup tektek bakmadım genel görüntü itici. Yani sorun sende değilse bile yaptıkların da. Önce insan kendine bakacak sonra derin düşüncelere dalacak
- 1 yıl
Bak kardeş kadınsın diye bir şey demiyorum. Sana bir iki cümle kurarım ömür boyu unutamazsin. İlk görüşüm de zaten demişim. Çok erkek takip eden kız iticidir diye hala boş boş konuşuyorsun
Esmer değilim ama sarışın da değilim kumralım yine de saygısızlık durumu yaşamadım hiç bi zaman
16 Yorumla- Devamını Gör (136)
Devamını Gör(181)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem