Güzellik & Bakım 10 gü Ten renginizi beğeniyor musunuz? laydbirdmira Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Beyaz tenliyim hafif esmer tenli olmayı isterdim buneya pamuk gibi bembeyaz 😂 Ten renginizi beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
m Redamancy-4 Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 9 gü Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Beyazım ama aşırı bir beyazlık kötü duruyor cidden 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 10 gü Zenci olsak ne güzel olurdu ama işte napicaksin buğday tenliyiz 🤣 1 4 Yorumla laydbirdmira 9 gü Yuh yaa normal ol zaten sen mikrop Yorumla laydbirdmira 9 gü 😂😂😂😂 Yorumla ByDreamm 9 gü Niye bee herkes zenci olmak istiypr bizim neyimiz eksik 😅🤣🤣 Yorumla laydbirdmira 9 gü Sus manyak yaa ☺ Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 98% 9 gü Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. seviyorum ya buğday hafif hoşuma gidiyo canım ben :) 1 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 9 gü Esmerleri ilgi çekici buldum ben hep ama ben de aşırı beyazım teleme peyniri gibi dolaşıyorum 😂 Ama beyazsın yaaa tepkisi verdiklerine göre güzel bir şey. 0 0 Yorumla
persuszero Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 10 gü Ben de pamuk gibi beyazım ve beyaz olmaktan çoook memnum ve beyaz biriyle beraber olmak istiyorum esmlerler ilgimi çekmiyor 0 0 Yorumla
cherrystella Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 9 gü Esmer tenli olmak isterdim sanırım çok çekici buluyorum. 1 0 Yorumla
Selinaorselin Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 8 gü Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Evet beyaz tenliyim, seviyorum. Ama dezavantajları da çok var. 0 0 Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 40 , eic 62% 9 gü Kadında beyaz ten çok iyide erkekte güzel durmuyor. Aksi gibi bende beyaz tenliyim. 0 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 9 gü Beğeniyorum ama beyaz tenli olsam da fena olurdum he 0 0 Yorumla
vexilion Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 9 gü Beyaz bugday arasindayim 1 3 Yorumla laydbirdmira 9 gü Güzel ozaman Yorumla vexilion 9 gü Yazin bugday oluyorum kışın beyaz Yorumla laydbirdmira 9 gü Yazın herkes buğday olur Yorumla
dr0034 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 10 gü Beyaz ten kadınlar için güzeldir. Erkek beyazlığı kızarıklığa çevirdi mi hoşuna gider 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 gü Buğday tenliyim keşke beyaz olsaydım diyorum ama beyaz da güneşte yanıyor rengim iyi ya 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 9 gü Güzellik & Bakım konusunda 552 cevap paylaştı. Kavruk rengim var benim. 1 0 Yorumla
OsmCH Takip Et Xper 5 Yaş: 18 8 gü Pek bir sıkıntım yok kendisiyle , ne çok açık ne çok kapalı 0 0 Yorumla
Sapkın34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 8 gü Ben beğeniyorum ama kadının tek rengi vardır o da bembeyaz ❤️ 0 0 Yorumla
vtszehra Takip Et Xper 2 Yaş: 18 9 gü vücudumun her yeri farklı renk yüzümde buğday değişiyor sürekli memnun değilim açıkçası 😄 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Guru Yaş: 35 10 gü Güzellik & Bakım konusunda 724 cevap paylaştı. Beyaz olsun iyi böyle biz beğeniyoruz 😂 1 1 Yorumla by_kowboy 9 gü Önemli olan diğer bölgenin rengi pembe ise offf derim 🤣😜 Yorumla
Yesimcik__ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 52% 8 gü Güzellik & Bakım konusunda 553 cevap paylaştı. Beyaz tenliyim seviyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 gü Keşke beyaz tenli olsaydım ya da buğday ten diyorlar galiba o işte olmak isterdim 0 0 Yorumla
sinem23__ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 9 gü Güzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. Evet bronzlaşıyorum yazın zaten🙂 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 9 gü Güzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı. Beyaz iyidiiiir 0 0 Yorumla
Fantastic_Sindirella Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 9 gü Güzellik & Bakım konusunda 746 cevap paylaştı. Beğeniyorum 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 gü Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı. Beyaz ten yenir ya seviyorum 0 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 gü Pamuk gibi bembeyaz mı sen ne diyorsun 😍😍😍😍😍 0 0 Yorumla
mucahitensark Takip Et Xper 5 Yaş: 25 9 gü Beğeniyorum 1 5 Yorumla laydbirdmira 9 gü Güzel Yorumla mucahitensark 9 gü Teşekkür ederim Yorumla laydbirdmira 9 gü İlk yorumunu benle başlamışsın☺☺ Yorumla mucahitensark 9 gü Evet ilk sen oldun Yorumla mucahitensark 9 gü İlk takip ettiğimde sen ol o zaman Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 9 gü Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı. Beğeniyorum 0 0 Yorumla
ölümmeleği00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 9 gü Güzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı. evet esmerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 gü Beğeniyorum 2 6 Yorumla persuszero 10 gü hangi renksin hgkhg Yorumla Cevap sahibi 10 gü Turkuaz Yorumla persuszero 10 gü Ben de bordo trabzonspor da maçlara gidelim bari alsjc Yorumla Cevap sahibi 9 gü Ağwlsdmoekxckoemd iyiydi Yorumla persuszero 9 gü Lütfen istihdam ediyorum , iyi maaş verirler ajsdşaksd Yorumla persuszero 9 gü Daha ne espriler var bende (yok) skdjalksjd yaz söylerim keyfin yerine gelir lksjlşad Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Beyazım ama aşırı bir beyazlık kötü duruyor cidden
Zenci olsak ne güzel olurdu ama işte napicaksin buğday tenliyiz 🤣
Yuh yaa normal ol zaten sen mikrop
😂😂😂😂
Niye bee herkes zenci olmak istiypr bizim neyimiz eksik 😅🤣🤣
Sus manyak yaa ☺
seviyorum ya buğday hafif hoşuma gidiyo canım ben :)
Esmerleri ilgi çekici buldum ben hep ama ben de aşırı beyazım teleme peyniri gibi dolaşıyorum 😂 Ama beyazsın yaaa tepkisi verdiklerine göre güzel bir şey.
Ben de pamuk gibi beyazım ve beyaz olmaktan çoook memnum ve beyaz biriyle beraber olmak istiyorum esmlerler ilgimi çekmiyor
Esmer tenli olmak isterdim sanırım çok çekici buluyorum.
Evet beyaz tenliyim, seviyorum. Ama dezavantajları da çok var.
Kadında beyaz ten çok iyide erkekte güzel durmuyor. Aksi gibi bende beyaz tenliyim.
Beğeniyorum ama beyaz tenli olsam da fena olurdum he
Beyaz bugday arasindayim
Güzel ozaman
Yazin bugday oluyorum kışın beyaz
Yazın herkes buğday olur
Beyaz ten kadınlar için güzeldir. Erkek beyazlığı kızarıklığa çevirdi mi hoşuna gider
Güney Afrikalıyım, ten rengimden bahsetmeye gerek yok bence
Buğday tenliyim keşke beyaz olsaydım diyorum ama beyaz da güneşte yanıyor rengim iyi ya
Severim tabi auram var 😎
Kavruk rengim var benim.
Pek bir sıkıntım yok kendisiyle , ne çok açık ne çok kapalı
Ben beğeniyorum ama kadının tek rengi vardır o da bembeyaz ❤️
vücudumun her yeri farklı renk yüzümde buğday değişiyor sürekli memnun değilim açıkçası 😄
Beyaz olsun iyi böyle biz beğeniyoruz 😂
Önemli olan diğer bölgenin rengi pembe ise offf derim 🤣😜
Beyaz tenli olmak isterdim
Ben pamuk olmaktan memnunum
Beğeniyorum çok da memnunum
Beyaz tenliyim seviyorum
Yani esmerlik iyidir
Keşke beyaz tenli olsaydım ya da buğday ten diyorlar galiba o işte olmak isterdim
Evet bronzlaşıyorum yazın zaten🙂
Esmer olmak ayrıcalıktır
Reş ve mutluyum
Beyaz iyidiiiir
Beğeniyorum buğday tenliyim😏
Beğeniyorum
Beyaz ten yenir ya seviyorum
Pamuk gibi bembeyaz mı sen ne diyorsun 😍😍😍😍😍
Hafiften esmerim seviyorum evet
Esmerrr
Beğeniyorum
Güzel
Teşekkür ederim
İlk yorumunu benle başlamışsın☺☺
Evet ilk sen oldun
İlk takip ettiğimde sen ol o zaman
Bembeyaz olmak iyidir 😅
Bugday
Beyaz tenli yim beğeniyorum
Beğeniyorum.
Zenci gibiyim çok mutluyum 😉🕶️😉
Beğeniyorum
Beğeniyorum beyaz tenliyim
Evet fazlasıyla
evet esmerim
Beğeniyorum
Beğeniyorum
hangi renksin hgkhg
Turkuaz
Ben de bordo trabzonspor da maçlara gidelim bari alsjc
Ağwlsdmoekxckoemd iyiydi
Lütfen istihdam ediyorum , iyi maaş verirler ajsdşaksd
Daha ne espriler var bende (yok) skdjalksjd yaz söylerim keyfin yerine gelir lksjlşad
Evet
beyaz ten daha iyi
Evet