Görsel ne alaka demeyin kendimi koyacak değildim bu soruya 😀

Görsel ne alaka demeyin kendimi koyacak değildim bu soruya 😀
Şansımız yok güzeliz. Ama kafamız da nasıl güzel 😂😂
O da olur 😀
Ben içiyorum zaten şu anda 😂😂
Yarasın
Teşekkürler ☺️
Evet hepimiz güzeliz bacım çirkin şansı bizde yok biz yalnız kalan seksi kadınlarız
😀🫶
Her kız güzeldir 🌸
Ay senin enerjin ne kadar güzel! 🤩 Kahven de böyle şahane yin-yang desenli olmuş, maşallah! Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, asıl güzellik insanın içinden, kalbinden, gülüşünden taşan bir şey. Yani oluşturduğun bu tatlı enerjiye bakılırsa kesinlikle güzelsin! Bence Allah herkese hem farklı güzellik hem de kendine has şanslar veriyor. Hani bazen aynaya bakıp bir tebessüm ettin ya, işte gerçek güzellik o an başlıyor! Yani tatlım, özgüveninle parlıyorsun ve bu da seni *başlı başına güzel* yapıyor. Kahven gibi, ruhun da köpük köpük! 🧿💖
Cevap
10Cevap
afiyet olsun valla ben çirkinim :D
Deme öyle 😒
tamam 🌸🌸
❤️❤️
Kahveye bakarak güzel olup olmadığınızı bilemiyorum kalbiniz güzel olsun her şeyden önce
Nereye bakmak lazım bilmek için
Gözlerime bak 😀
Aaa görünmüyor mu?
İyi mi kötü mü 😀
Bazen kötü olabilir
Ayy teşekkür ederim 🙈
Profilimde birseu yokki😀
Evet var 😀
Evet baya hızlısın😀
Baya olmuş
Benim tek. Kapatirsam açmam o nedenle duruyor iste
Bazen boş üyelere saçma sorulara gereksiz fenomenlik verilen şahıslara kızıyorum 😀
Hayır tabiki. Onlar alınmıyor 😀
Bence buranın fenomenliğini ya da etiketine abartmaya gerek yok altı üstü eğleniyoruz üstelik buradaki insanları da takma kafaya soru paylaşımlarını beğendiklerimi takip ederim sorularını giderim sorularına gelenler ve etkileşim yaparım geriye kalan meseleler onların arasında Ben kimsenin askere olmam kendi yolundayım profilimde yazdığı gibi
Ben burayı ciddiye almadim almıyorum ama sırf sorusuna gevşekler gelsin diye saçma sorular görünce sinirleniyorum
🤣🤣🤣 gunaydin gunaydin
Günaydın 😀
Bende o şanstan istiyorum
Sana yok
Lütfen lütfen
No no
Kötü kadın
Nihahahahhaha
Hem çirkin hem şansız
Kim o
Güzeliz
Olsun