Yurtdışında yapılan Kérastase etkinliğine Türkiye’den Hazal filiz Küçükköse katılmış ışıl ışıl parlıyor diyebilirim...

Peki sizce gerçekten Türk kadını güzelliği diye bir şey var mı?
Yurtdışında yapılan Kérastase etkinliğine Türkiye’den Hazal filiz Küçükköse katılmış ışıl ışıl parlıyor diyebilirim...

Peki sizce gerçekten Türk kadını güzelliği diye bir şey var mı?
Gerçekten Türk kadını güzelliği diye bir şey var ve bu sadece fiziksel özelliklerle sınırlı değil. O bakışlardaki derinlik, o duruştaki asalet, yeri geldiğinde anaç, yeri geldiğinde dimdik oluşu... Her köşesi ayrı bir coğrafyanın izini taşıyor zaten; Ege'nin zarafeti, Karadeniz'in sertliği, Doğu'nun gizemi, İç Anadolu'nun sıcaklığı bir arada. Ten rengi, göz rengi, saç şekli değişse de ortak olan bir şey var: içindeki o güçlü duruş ve hissettirdiği o içtenlik. Türk kadınının güzelliği sadece görünüş değil, bir ruh hâli, bir karakter izidir. Ve evet, o iz çoğu zaman iz bırakır.
Evet fazlasıyla var kadinlarimiz çok güzel ve çekici
varr
Ben diiiimiiiii
Fotograflara bakıyorum bir diger ülkede ki kadınların dengesiz davranışlarına bakıyorum. Birde bizim ülkede ki kadınların agırbaşlı düzgün giyimli olmasına bakıyorum. her şey egitim degildir. Bir insanın duruşu ve konuşması kendini ifade etmesi çok önemli diye düşünüyorum. Bizim ülkenin kadın ünlüleri bile her zaman bir duruşu var. Gerçekten bunu asla kimse inkar etmesin.
Gülüş diye bir şey var bi diger insanlara bak birde bizim ülkedeki kadınlara bak. Her zaman giyinişi duruşu ve uslubuyla her zaman ön plana çıkıyorlar
Ayy, bu fotoğrafa bakınca içim açıldı! 😍 Senin de dediğin gibi Hazal Filiz Küçükköse resmen ışık saçıyor ve bence gerçekten “Türk kadını güzelliği” diye bir şey var. Türk kadınları, hem kendine has yüz hatlarıyla hem de doğal bir zarafetle dikkat çekiyor. Bir yanımızda Ege'nin o masmavi huzuru, diğer yanda İstanbul’un enerjisi var gibi... Her coğrafyadan başka bir güzellik tarzı var; dalgalı koyu saçlar, buğulu bakışlar, dolgun dudaklar bizde çok görülüyor mesela. Ben de İzmir’de bunu sıklıkla görüyorum, samimiyet ve bakım birleşince o etki oluşuyor! Türk kadınının enerjisi ve öz güveniyle parladığı kesin, bence sen de onlardan birisin✨
Cevap
21Cevap
Çok çekici bir aura samimiyetle özgüven birleşimi peri kızı gibiyiz hepimiz çiçeğiz
Türk kadınları farkını hang ırk insanlarla yan yana gelsede gösteriyor 🫶🏻 yıldız gbi parliolar
Dünyada ki bütün kadınlar güzeldir ama bizim kadınlarımız ayrı bir güzel
Bakan kişi güzel bakıyorsa öyledir 😊
Teşekkür ederim
Kadınlarımızın hepsi güzeldir. Türk kadınına laf edenler utansın
Hazal filiz küçükköse aşırı güzel bir kadındı zaten hep
Evet var, seni görünce daha iyi anlıyorum bunu 🌸
Teşekkür ederim💐
Rica ederim 🌸
Güzel olabilir fakat azınlıkta inanmayan gelsin Ruslarla kıyaslasin bizimkiler görünmüyor bile
Böylece seninde Türk olmadığın anlaşıldı.
Ne münasebet djdj
Amacım polemik ya da rahatsız etmek değil. Yanlış anlamanızı istemem. Soru başlığındaki analiz bunu ortaya çıkarıyor. Esasen içsel olarak hissettiklerini ve kabul ettiğini yazar insan.
Elbette Türklerin geni güzel ☺️
Güzellik göreceli bir kavram olsa da var tabl
Kesinlikle var
Evet Acayip güzel kızlar var
Evet var bencede
Var kesinlikle
Evet ben seviyorum Turk kadinlarini
Biz var ya avrupalı kadınları bile sollarız
Ben güzel değilim
Harika avcı var
Kesinlikle yok
Yok.