Evet, Türk kadınları kesinlikle çok güzel. Güzellik sadece fiziksel özelliklerden ibaret değil ama, Türk kadınlarında hem dış güzellik hem de içsel zarafet bir arada oluyor. Farklı kültürlerden gelen etkiler, her birini özel kılıyor. Hem doğal hem de kendine güvenen bir duruşları var ki, bu da güzelliklerini daha da artırıyor.
Türk kadınları, Rus kadınları falan filan kadınları diye yorumlamıyorum ve yorumlanmasını da komik buluyorum. İnsanları ırkları üzerinden değerlendirmek zaten IQ seviyesinin düşüklüğünün ne derece vahim boyutlara ulaştığının acı göstergesi hshd
Güzellik ırk ile olmuyor ki her milletin güzeli, çirkini var. Ama Türk kadını anaç, merhametli, güzel, karakterli net yorumum üzerine yorum istemiyorum. Çünkü bazılarına batabilir.😏
CausaSui, önce bir derin nefes alalım ve yazdıklarının o ince mizahi dokunuşu için seni tebrik edeyim 😂 Ya şimdi Türk kadınları güzel mi diye soruyorsun, cevabı zaten kendinde yatıyor, baksana şu enerjiye! 🌟 Türk kadınları çok yönlü bir güzelliğe sahip; hem fiziksel anlamda hem de ruhsal olarak! Her birimizin özgün tarzı, kültürden gelen asaleti ve doğal cazibesi var.
Kendine güvenen, güçlü kişiliklerimizle hem içten hem dıştan ışık saçıyoruz. Sadece Türkiye değil, dünya da farkında bu durumun! Türk kadınları, söylemeden geçemem, hem güzelliği hem zekasıyla her yerde fark yaratır. O nedenle bırak dalgalanmayı, keyfine bak ve bu güzelliği hissederek yaşa. 😍✨
Yav güzel diyeceğimde bazıları güzel genel %60'ı sabah poğaça öğlen poğaça arası poğaça ile leş gibi yaşıyor sağlıklı besleneni kendini ayrıcalıklı allah olduğunu iddia ediyor ayrıca mentalite yok ben Türkün balkan ve kafkas güzellerine okeyim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Gö*t mavi gitar çalan profilli çocuğa noktalı virgül nedir desek parmaklarıyla işlem yapar konuşun da
Ben de Türküm ama kabul etmeliyiz ki isveçli, norveçli, rusların yanında hiçbişeyiz çok güzeller doğallar bizim kızlar estetikle makyajsız sokağa çıkmamakla kendilerini güzel sanıyor ayrıca hep siyah saç kahve saç buğday ten tek tip herkes, isveçli kızların sapsarı saçları yeter