Gizli Üye(30-35)1 yılHer sey degil ama bircok sey bence dis guzellik. Kendimde sunu farkettim. Yatakta dahi gorsellik onemli. Cunku zaten yatakta kultur, egitim, kitaplar, tarih vs ne bileyim cok bir seye gerek yok. Vucutla ve eylemle yapilan bir iş. Cok fazla deneyimim olmadi yani gecmisim ve beraberlik yasadigim listem kabarik degil ama yasadiklarimla karsilastirdigimda en keyif ve zevk aldigim erkek yakisikli, fizigi iyi olan biriydi.
Normal hazzin yaninda gorsel olarakta inanilmaz haz aldım. Ben bu adamin kollarindayim, guclu yapısıyla altındayim vs diye o gücünü hissetmekten ziyade gorsel olarakta karsimda gormek inanilmaz zevk vermisti bana.
Bakimli da biriydi ve belki de bakim olarak kendine dikkat eden nadir erkeklerimizden biriydi. Genelde dikkat etmiyorlar cunku. Gogus bolgesi pürüzsüzdu, genital bolgesi yine pürüzsüzdu, yapili, genis omuzlu, biraz kasli, hijyenik olarakta tertemiz bir adamdi. Hem performans, hem gorsel hemde hijyen/bakim olarak gonul rahatligiyla sevistigim biriydi ve kokusu da cezbediciydi. Parfumle karisik ten ve sabun kokusu hala burnumda.
Fiziksel, dis gorunus olarak haz aldigimi hissettigim ilk erkekti. Beni fizik, dis gorunus, erkegin fiziginin iyi olmasi da etkiliyormus diye aydinlanma yasadigim biri. Yuz, boy pos, yakisiklilik ve fizik olarak bu işin bu kadar keyif verecegini tahmin etmezdim.
Bu is genelde kadinlardan beklenir ve kadinlara has bir sey gibi gorulur. Ve zaten erkekler cogunlukla tas gibi fizikli kadinlardan daha fazla keyif aliyorlar ya, boyle bir kadin, taş gibi hatun benim kollarimda, benim altimda, bunun gibi seksi guzel bir kadinla sevisme serefine eriştim hazzi aliyorlardir illaki. Bunun tam tersi tas gibi erkekle beraber olunca da oluyormus kadinlarda.
O kisiden sonra erkekte dis gorunus aramaya basladim. Ozellikle evlilikte cinsellik temel seylerden biri ve ben fiziksel, gorsel olarakta beni tatmin eden erkekle olmanin, cinselligi surdurmek acisindan da onemli oldugunu dusunmeye basladim ve arayışım dis gorunus olarakta bana hitap eden erkek olmaya basladi.
Sonra biraz daha dusununce su soru geldi aklima. Acaba turk kadinlarinin cinsellikte isteksizliginin bir baska sebebi bu olabilir mi? Kadinlarimiz dis gorunus onemli degil diyerek evleniyor cunku. Hani iyi olsun, bilmem ne olsun, kalbi iyi olsun, dis gorunus olarak iyi olmasina gerek yok durumu acaba kadinin kendi cinselligine vurdugu bir darbe olabilir mi?
Erkekler bunu cok onemsiyor mesela. Kadini gorunce ondan etkilenip, tahrik olmak, dis gorunus olarakta begendigi bir kadinla evlenmeyi cogunlukla onemsiyorlar ama kadinlarda bu cok yaygin degil gibi.
Hani yakisikli, kalipli, kasli bir erkekle sevismek ve normal bir erkekle sevismek arasinda bence fark var. Bu erkekler icinde boyledir. Bebek gibi, guzel fizikli hatunla sevismekle normal siradan, cokta iyi fizigi olmayan kadinla sevismek arasinda gorsel haz olarak fark vardir. Bu bence kadinlarda da var ve bunu es geciyor kadinlar.
Diger konularda okey veripte dis gorunusu es gecmek belki de cogunlukla vucut ve eylemle yapilan sevisme seks olayinin hazzini kadinlar acisindan azaltiyor olabilir. Belki bilmiyor ve farkinda degilsin ama gorsellikten, erkegin dis gorunusunden de uyariliyor olabilir bir kadin. Ben gorsellikten acayip etkilendigimi biliyorum mesela ve disarda cok denk gelmesem de gozume hitap eden erkekler arzulama olarak dikkatimi cektikleri oluyor.
Tipi, fizigi iyi, bakimli erkekle sevismek var, killi gobekli, pek kendine kokusuna dikkat etmeyen, vucut killarina onem vermeyen ben erkegim zaten kafasina sahip, vucudunu da sporla vs sekillendirmeyen bir erkekle sevismek var. Gorsel olarak illaki etkiliyor bence.
Hani sevisirsin organlar araciligiyla, öpme vs derken zevkte alirsin ama gozune hitap etmiyor, gozun doymuyor. Ben bu yakisikli erkegi yataga attim, onun kollarindayim, şu heykel gibi adama bak o Şu an benimle beraber, bana bakiyor, bana zevk yasatiyor hazzi olmuyor diger tturlu. Bu durum arzuyu, libidoyu, orgazmi benim icin acayip yukselten bir sey.
Goz goze gelirken, birbirine bakarken dis gorunusu iyi, kaslı, tas gibi bir vucuda, guzel gozlere bakmak var, o kaslara, o kasli kollara dokunmak, vucuduna degince tek vucut olunca o kaslari, o pürüzsü vucudu hissetmek var, diger taraftan killi gobekli erkege bakmak dokunmak ve onu, sana yaklasinca belki de cok dikkat etmedigi nefesini, dikkat etmedigi ten/ter kokusunu, dikkat etmedigi vucut killarini kendi vucudunda hissetmek var.
Acikcasi erkek olsun kadin olsun buyuk cogunluk dis gorunusu iyi, bakimli kisilerle sevismek ister. Ama erkekler buna fazlasiyla onem verirken kadinlar vermiyor.
Ve belki de evlilikte kadinlar, evlendigi adami arzulamak konusunda daha en bastan yani gorsel olarak arzulamadigi biriyle yataga girmekte yapiyor hatayi.
Adamin bazi ozellikleri iyi belki ama dis gorunus olarak sana kadin olarak hitap etmiyor, seks sevisme daha cok gorsellikle, bedenle yapilan bir sey ve sen gorsel olarak begenmedigin, arzulamadigin, sana hitap etmeyen bir adamla yataga giriyorsun. Sonra da belki bu yuzden de isteksizlik oluyor. Hani karsidaki adam senin istahini acmiyor ki. Gorsel olarak etkilenmiyorsun ki zoraki yataga giriyorsun sonra.
Karsindaki adam ya da bir cok erkek killi, gobekli, kendine cok bakmayan, kadin kendine baksin, guzel giyinip, makyaj yapip gozume hitap etsin derdinde. Ama kendileri, kadinin gozune hitap etmeyi dusunmuyor bile. Kadinda da goz var, gorsellik var ve kadinin da gozune hitap etmenin ben cok onemli oldugunu dusunuyorum.
Edindigim tecrubelerden de ben dis gorunus olarak arzulamadigim adamla yataga giremem. Yatakta diger hazlarin yaninda gorsel olarakta uyarilmam ve karsimdaki erkegi fiziksel olarakta begeniyor olmam, gozume hitap ediyor olmasi lazim. Bunun benim aldigim zevki artirdigini kesfettim ve kadinlarin cogunun atladigi nokta bu olabilir.
Her sey dis gorunus degil ama bircok sey dis gorunus. Ilk izlenimde, yatakta, iş basvurusunda, insanlarin algisinda, insan iliskilerinde, olumlu ya da olumsuz bir algi olusturmada dahi dis gorunus onemli.
Psikolojide halo etkisi gibi dis gorunusun insanlar uzerindeki olumlu etkileri vs de arastirilan ve bildirilen seyler. Dis gorunusu iyi olan insanlar daha caliskan, daha samimi, daha sicakkanli algilama egilimiz var ve onlara otomatik olarak daha iyi, efendi, saygili davranma eğilimlerimiz otomatikmen biz farketmeden olusuyor.
Yatak hayati dahil dis gorunus bircok noktada onemli. Bu agir bir sey belki, elimizde de olmayan bir sey evet ama boyle bir durum var.
11 Yorumla- 1 yıl
O kadar yazmana gerek yoktu fakirlerin veya kenar mahalle varoşlarının uydurması herkes dış görünüşü vesaire konuşuyor da önemi var tamam ama para kadar değil para her yerde geçer ama dış görünüş geçmez bunun içinde para lazım ayrıca para varsa zaten en güzel kız en yakışıklı erkek olursun kimse insanın kendini geliştirmesine yetiştirmesine bakmıyor mu sanıyorsun işine mesleki statüsüne vesaire bakıyor sen nereden gördün doktor bir kızın normal bir erkekle evlendiğini güzel olsun yakışıklı olsun sonuç da o erkek vasıfsız mı vasıfsız boş mu boş kendini geliştirmiş mi hayır mesleki statüsü baya düşük düzeyde mi evet ben ona bakarım aslında çoğu insan böyle sadece dış görünüş kurtarmaz geniş yelpaze bakman lazım bu kadar yazmana gerçekten hiç gerek yoktu gerçekler asıl böyle
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 906 cevap paylaştı. Hayır, her şey dış güzellik değil ama dış güzellik önemlidir, özellikle ilk izlenimlerde. Fakat ilişkilerin devamı, güven, saygı ve derin bağlar iç güzellik olmadan mümkün değildir. İnsan beyni saniyeler içinde yüz ve beden dilinden yargı üretir. Çekicilik, ilk bakışta etkileyici olabilir ve kapıları açabilir. Medya, sosyal çevre ve kültürel normlar dış görünüşe çok değer verir. Güzellik alışıldıkça etkisini kaybeder. Bir insanın kalbi, zekâsı, tavrı ve samimiyeti zamanla daha belirleyici olur. Yalnızca dış görünüşe dayalı ilişkiler sığ kalır.
Gerçek bağlar, insanın iç dünyasında kurulur: Anlayış, empati, dürüstlük, mizah, güven gibi. Dış güzellik gözle, iç güzellik kalple sevilir. Ve kalple bağ kuran ilişkiler çok daha uzun ömürlü olur.00 Yorumla
1 yılBence her şey dış güzellik değil. Dış güzellik ilk bakışta dikkat çekici olabilir ve sosyal etkileşimlerde bir başlangıç noktası oluşturabilir. Ancak uzun vadeli ilişkiler, arkadaşlıklar ve hatta iş hayatında kalıcı başarı için iç güzellik, karakter, zeka, yetenekler ve değerler çok daha önemli bir rol oynar.
Bir insanın sadece dış görünüşüne odaklanmak, onun derinliğini ve potansiyelini göz ardı etmek anlamına gelir. Zamanla dış güzellik değişebilirken, iç güzellik ve sağlam bir karakter her zaman değerini korur.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hayır, kesinlikle her şey dış güzellik değil! İç güzellik, yani samimiyet, nezaket ve pozitif enerji, aslında bir kişinin kalbini parlatan asıl ışıltı. Dış görünüş ilk izlenim için önemli olabilir ama uzun vadede insanın karakteri ve davranışları seni çekici kılar. Ben hep doğal kalmayı, kendi özgün stilini ve içtenliği ön planda tutmayı severim. Öz güvenini hissettiğin an, dışın da kendiliğinden parlar, inan bana! Güzellik sadece aynadaki yansımadan ibaret değil; kalbindeki sevgi ve neşeyle bütünleştiğinde gerçek anlamını bulur. Sen de içindeki o pozitif enerjiyi keşfet ve etrafına yay! 💖✨🌸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılGenelde kimse bunu kabul etmez ama evet
00 Yorumla Yapmacık cevaplar görüyorum öyledir burada önemlidir önemli değildir deniyor tanımadan tiple yargılayan zorbalayan insanlarla dolu etraf genelde güzel ve fit değilsen çöp olarak bakarlar insan gibi davranmazlar bunları hak eden bir pislik gibi davranıyorlar gördüklerim böyle ve küçük çocukları bile böyle yetiştiren aileler bile var bunu anlamak için sosyal medya da videoların altına bile bakmak yeter aynı şeyi güzel bir insan yaparken çirkin biri yaptımı sanki o şeyi yapmaya hakkı yokmuş gibi tepkiler dalga geçilmeye hak kazanmış gibi davranılması vb. O günler eskide kaldı iç güzelik vb yalan artık bence güzel insanlar çok şanslı bence kötü olsan bile seviliyorsun
30 Yorumla
1 yılİnsan denen varlık; doğuştan gelen bir özellik olarak estetiğe ve güzelliğe düşkündür. Ama her şey dış güzellik değildir çünkü; insan ilişkilerinde arkadaşlık, sevgililik, evlilik vb. gibi insan ilişki türlerinde dış güzellikle iş tamamen yürümez. Karşıdaki insanın dış güzelliği olabilir fakat o kişinin karakteri, duruşu, insanlığı, kişiliği, hayata bakışı, düşünceleri, dürüstlüğü gibi unsurlar da çok etkileyici ve belirleyicidir. Dış güzellik ile insan ilişkileri yürümez. Dışı güzel olup bu saydığım özelliklerinin olup olmaması? ya da ne kadar var? Bunlar önemli koşullar ve kriterlerdir. Her şeyi sadece dış güzellik olarak algılayan ve kabul etmiş kişiler hayatta hep kaybetmeye mahkumdur. İnsan ilişkilerinde dış güzellik ana unsur olmamalıdır. Selamlar.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKimin neyi önemsediğine göre çok değişken bir durum erkeklerin çoğunluğu sadece güzellik budalası olduğu için maalesef güzellik standartlarına uymayan kadınlar her alanda biraz daha şanssız oluyorlar. Güzelliği ön planda tutmayan kaliteli insanlarsa bunu en son plana atarlar.
00 Yorumla
1 yılÇoğu zaman maalesef ki öyle. Dış güzellik, giyim kuşam her alanda fark yaratıyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBizim ülkede bir çok şey dış güzellik vala bir çok erkek göz göre göre daha güzel olan kız gördü mü bir diğerini birakabiliyor ona çok daha fazla ilgi gösteriyor yeterince güzel olman değil zirve güzel olman gerekiyor rahat bir aşk hayatı yaşamak için sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil diyen yalan söyler şu an dışarıya pasaklı bir şekilde çıkan insan görebilir misin hayır herkes önemser bunu emin ol. Dış görünüş derken çok yakışıklı veya güzel olmaktan bahsetmiyorum ama baktığın zaman ilk bakışta seni etkilemesi lazım bir yönüyle gerçekler bunlar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı.
1 yılDeğil para her yerde geçiyor ama dış görünüş geçmez önemi var ama bu kadar abartılmamalı kenar mahalle varoşların vasıfsızların uydurması bir şey bu önemi var ama abartılacak kadar değil ayrıca mesleki statü vesaire de önemli
00 Yorumla Dış güzellik yoksa ekrek istemiyor zaten siz kızlara sorun bunu maddi durumum ondan daha iyi tipi yoktu arabası yoktu arabamla gezerdik simit bile yerx senle dedm ama olmayınca olmuyor erkkeler kiymet bilmiyor
05 Yorumla- 1 yıl
Yanlış kişiye denk gelmişsin bende uzun bir süre bir kıza aşıktım lakin kızın korneasının dibinde dursam görmüyordu her yardıma ihtiyacı olduğunda işim gücüm olsa bile onun için vakit ayırınca dahi görmedi en fazla sagolasın kelimesi döküldü agzından yani demem o ki sevdiğin kişiye karşı değer olçerlik yapma mesela soru sor kendine karşımdaki partner adayı nasıl davranıyor çiçek ektiğim toprağın üstüne basıp geçiyor mu yoksa durup sevgi mi gösteriyor. Bir yemek sırasında nasıl davrandığına bak etrafına nasıl davrandığına bak mahalle diye bir programı izlerken denk gelmiştim karşındakı kişiye bütün meyve tabağını verme diye güzel bir söz sana değer veren biri mutlaka çıkar. şu an bile etrafında olabilir serseri tipli birinden hoşlanıyorum dersin ama hayat arkadaşın belki kütüphanede çalışıyor veyahut bir işte çalışıyor olabilir. Birde yaşın genç daha ve aile durumun iyi belliki bir erkek bunun altında kalabilir belki bugün değil ama sonra mutlaka etkiler. Ben senin için şunu yaptım , sen kimsin gibi atıflar havada uçuşabilir. Bu dediklerim normal bir erkek için geçerli paragöz veyahut serseri biri için değil
- 1 yıl
@6vare ya onunda durumu iyiydi biz mesela ben hep kiz ekleme dedm clube gitme dedm o yaptı takipçi için yapıyorum aldatsam bunu istesem ruhun bile duymaz diyordu en son ayrilinca artk ona şey dedim senden tek bişey bilr istemedim sadece sadık ol dedim onuda beceremedin zaten dedim ya o rahat ilişki istiyordu giyimimr asla karismazdi fiziğim çok güzel ama buna rağmen yapmazdı gece saat lerinr karışmayalim diyordu güzel kardeşim dedm ona şimdi kapimin onunde yatip ise gidip geri geliyor ama nafile ben vazgeçtim artık
- 1 yıl
İyisini yapmışsın böyle devam et Mevlana’nın çok sevdiğim bir sözü var hamdim piştim yandım diye güzel ve iyi anlamda piş ve yan (tecrübe olarak) bizim ülkenin insanı 25li yaşlarda olgunlaşır genelde sen başlamışsın o çocuksa daha ergenliğinde kalmış , birde fiziğini söylemene gerek yok abi tavsiyesi bırak seni endamınla zarifliğinle bilsinler kendini geliştir öğren güzellik birgun geçer fizikse bozulur önemli olan ne istediğin senin sevgine karşılık verebilecek birine bak yanında mutlu musun? Amiyane tabirle ekmeğini paylaşabilir mi? Kötü anında yanında olmak istiyor mu? Bunlara bak daha çok
- 1 yıl
@fundaskmn 19 yaşın da mı yaşadın bunları o yüzden mi bu kadar estetik amilyatı oldun zaten başta hata yapmışsın seni takılmalık görmüş ben yazından zaten anlıyorum da sen nasıl fark etmedin bunları tuhaf
1 yılKadınlar için her şey dış görünüş değil ama erkekler için maalesef her şey görünüşe bağlı. Ha karaktere bakan erkeklerde var ama onlar daha azınlık.
10 Yorumla
1 yılHer şeyin güzellik olmadığını düşünenler, elinde sonunda her şeyin güzellik olduğu kanısına varıyorlar. Ve evet güzellik çok şeydir ama her şey değildir.
10 Yorumla
1 yılBöyle düşünüp evlenmiş biri olarak söylüyorum kesinlikle her şey iç güzellik dış güzellik gram umurunda olmasın kimsenin
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 382 cevap paylaştı. Asla ve hayır
Çünki görünen kasanın içersindeki (yani kişilik karakter merhamet sevgi vicdan) yazılım daha da önemlidir
Göz önce gördüğüne sonrada göremediklerine odaklanır arar00 Yorumla
1 yıl"Her" şey değil ama bazı şeyler evet dış görünüşe bağlanabilir. İnsanoğlu olarak dışını beğenmediğimizin içini pek de merak etmeyiz. Birde yalan yok en azından kendi açımdan söylüyorum aşk giibi bir şey olmadığı sürece dış görünüşe bakarıım abi biraz da estetik olması lazım
00 Yorumla
1 yılBir flört koçu olarak kendime 400.000₺ ye estetik yaptırdıysam (flört etmeyi ve sohbet becerilerini ileri seviye biliyor olmama , mizah yeteneğimin hat safhada olmasına rağmen) gerisini sen hesapla.
Ki kadın ilişki koçu arkadaşlarımında tamamı estetikli ;)
02 Yorumla- 1 yıl
Kabaca bir hesapla:
Spor salonu aylık üyeliği
Giyim / Kuşam
Dövmelerim
4D Kaş tasarımı
Saç ekimi
Elmacık kemiği belirginleştirme
Çeneden yağ aldırma
Zirkonyum diş kaplama (hepsi)
Üst dudak dolgusu
Yanak inceltme (bişektomi)
Orjinal Niş Parfümler
Bence 600.000 diyelim diğer eklentilerle - 1 yıl
Ha neden yaptırdın diyecek olan olursa:
Eskidende ilişkilerimde başarılıydım sohbet becerim vs sayesinde.
Ama eskiden daima İLK ADIMI BEN ATMAK ZORUNDAYDIM. şu an ise kız kankasını gönderip instagramımı isteyenler var bu çok onure edici
- Güzellik & Bakım konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılGörüntüsü şölen olan kişinin içi çöpse, dışı durumu kurtarmıyor sonuçta. Yani görüntü her şey değil ama partner seçiminde fiziksel beğeninin önemi de az buz değil, kimse kimseyi kandırmasın.
01 Yorumla- 1 yıl
Yalnız mavililer 'hayır değil' derken, pembeliler 'evet öyle maalesef' demiş. Buradan çıkacak bir ders var.
1 yılYani şöyle %51 güzellik %49 karakter yani benim için güzellik yoksa hoşlanma da pek olmuyor fizik ve yüz güzelliği önemli he illaki 90-60-90 olacak değil 1.60 boy tatlılık açık ten renkli göz uyumlu bir vücut olsun yeter tabi biraz yakışıklı birisiyim yani birçok kız tarafından ilgilenildiğim için de seçiciyim bi tık ama aradığım karakterde birini bulamadım yani ikiside olmazsa olmaz etken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer şey olmasa bile o herşeyin başlangıcı olarak dış görünüş evet. Hepimiz dış görünüş önemli değil naraları atarız ama gözün beğenmediğini de kalp hiç beğenmiyor kendimizi kandırmayalım bence... 🙄
10 YorumlaHayır iç güzellik de çok önemli yani ahlaki değerler çok önemli bunun yanında kişi dışını da süslemeli hem içi hem dışı güzel olmalı😇
10 Yorumla
1 yılHayır her şey dış güzellik değildir karakter de önemli insanın konuştuğu kişiyle nasıl konuşup davrandığı da önemli yani
10 YorumlaKadınlarda her şey dış güzellikmiş gibi gelebilir ama öyle değil tamam erkekler bakar seks ister ama bunun için beraber olmazlar
00 Yorumla
1 yılEskiden hayır derdim ama kadınlardan o kadar çok darbe yedim ki 9 luk ve 10 luk olmayan hiçbir kızla tanışmıyorum bile
00 YorumlaHayır, yani her kes dış güzelliğe bakar ben dahil, ama dışının iyi olması içinin de iyi olduğunu göstermez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bir erkek olarak öyle düşünmüyorum ama kadınlar öyle düşünüyor
Elinde bulunan erkekten daha iyi bir erkek yakaladı mı yapışır elindekini bırakır
Biz bu tarz kızlara erkek delisi o*ospu diyoruz
00 YorumlaHayır ama iç güzellik de önemli değil bayanda
Önemli olan kadında ikiyüzlülük sinsilik samna altından. Su yürtümek ama kocana iyi olmak00 Yorumla
1 yılTabi ki her şey dış güzellik değil ama dış güzellik başlangıç. Hâliyle o olmayınca sonrası da olmuyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Yani çirkin olan bir kadın asla sevilmez sağol ne kadar kötü insanlar
- 1 yıl
Kadınlar da çirkin erkeklere bir şans vermiyor. Bence bu konuda iki cinsiyet de masum değil. Ama güzele gitmek ona yönelmek biz insanların doğasında var. Doğru bir davranış mı, tabi ki değil.
Her sey degil ama dış güzellik de önemlidir cunku insanlar once dış görünüşe gore değerlendirir genelde
00 Yorumla
1 yılDış güzellik kadar karakter de önemli. Sadece dış güzellik de denemez, sadece karakter de denemez. Gerçekçi olun
00 YorumlaNr Yazık ki öyle oldu kitapin kapağına göre bakıyorlar dikkat çekiyor mu diye kimse açıp da kitapı okumaz
00 YorumlaÖyle olmuş artık millet ölsün diyecek nerdeyse nasıl bir algı varsa insanlar iyice aşağılık olmaya başladı
00 Yorumla
1 yılİlk bakışta evet sonra sıradanlaşıyor dünya güzeli bile olsa
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÖyle algı yapılır ama mantıklı olan insan güzelliğe tav olmaz 😎
10 Yorumla Dış guzellik de önemli bakımda veee en önemlisi karakter
10 Yorumla
1 yılher şey degil , karakter , meslek bunlar da cok önemli Kafa dengi uyum
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılBu devirde genelde bayanlar hep dış güzelliye bakıyor
00 Yorumla
1 yılher şey olmasada, ilk tanışmada dış güzellik önemli oluyo tabi.
00 Yorumla
1 yılBenim için güzellik sevdiğim kadına ait bir kavram
00 Yorumla
1 yılTabiki değil ama insanlar dışını beğenmediği hiç Bi şeyin içini merak etmiyor
01 Yorumla- 1 yıl
@kurbaasever kesinlikle katılıyorum
İlk başlarda belki evet ama bence daha sonrasında değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDış güzellik yoksa bakan olmaz konuşmak tanışmak isteyen olmaz doğru değil yanlış ama durum bu sosyal medyada iki erkek bı kıza yazmış kız yakışıklı olanın mesajına cevap verince diğeri üzülmüş
00 YorumlaTabii ki değil öyle düşünenler de benden uzak olsun
00 YorumlaDış güzellik elbette önemlidir ancak dış güzellik her şey demek değildir.
00 Yorumlaİlk izlenim son izlenimdir, demiş psikolog birisi:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılher şey dış güzellik nasıl olabilir ki? bu insanların duygu durum ve fitratlarina ters. Bir insan tek bu özellige sahip insanlarla tatmin olmaz. İnsan pakettir.
00 Yorumla
1 yılTabiki değil hatta dış güzellik 2. Planda ilk önce karakter👌
00 Yorumla
1 yılDeğil tabi ki güven sevgi saygı güzel vicdan sahibi bir kalp
00 Yorumla
1 yılher şey değil ama belli noktada önemli tabi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 430 cevap paylaştı.
1 yılYüzü güzel olanın içi de kalbi de fiziği de güzeldir bana göre
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDeğil ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz sonuçta. İnsan insanı önce görüp beğenir yani dışıyla etkilenir ya da etkilenmez, iç güzellik sonraki konu
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 469 cevap paylaştı. Hayır değil ama tamamen önemsiz bulan kimseye de inanmıyorum
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılHer şey değil ama bi yere kadar önemli diş güzellik
00 Yorumla
1 yılDeğil bence, içi boş olan güzeller de var çünkü yani iki çift laf edemezsin öyleleriyle
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen bazıları konuşana kdr güzel vallahi 😂
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle değil ama çok önemli olduğu yadsınamaz bir gerçek.
00 Yorumla
1 yılDeğil ama iç güzellik kadar dış da önemli tabii :)
00 Yorumla
1 yılÖyle olsa kimse kimseye bakmaz kimdir gerçek güzel?
00 Yorumla
1 yılYüzü güzele 40 günde huyu güzele 40 yıl doyulmazmış ne güzel demiş atalarımız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKime sorduguna baglı erkeklere göre dış güzellik çok önemli
Kadınlara göre dış güzellik önemli degil. Kime sorduguna baglı kadınlara mı sordun erkeklere mi
00 YorumlaYani.. kadın paraya bakıyorsa erkek de güzelliğe bakabilir
00 Yorumla
1 yılEvet bakın eskiden asiri çirkin biri olarak söylüyorum 10 yıl arkadaşım bile yoktu ve guzelesince fizik falan yapınca insanlar etrafınızda pervane olmaya başlıyor çirkinseniz sizle arkadaş bile olmak istemezler
10 Yorumla
1 yılCevap, aradığınız ilişki türüne göre değişir. Kısa süreli ilişikiler için dış güzellik önemli olabilir. Uzun süreli ilişki için iç güzellik şarttır. İçi çirkin olan biriyle, kimse uzun süre ilişki sürdüremez.
00 Yorumla- Devamını Gör (184)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat