Bir ara uzun ve oval tırnak seviyordum, şimdi kısa ve küt tırnak. Bir ara da karaktersizin tekini sevgili sanıp sevmiştim. Demem o ki benim neyi seveceğim bana da sürpriz oluyor 😬
Tabikide kısa tırnakları tercih ediyorum çünkü uzun tırnak hem yemek yerken hem de lavaboda abdest alırken çok büyük sıkıntı oluyor. Kızlar yanlış anlamayın bazı kızlar diyorda ben bakımımı çok iyi yapıyorum manikür-pedikür istediğiniz kadar bakım yapın gene içine pislik kir giriyor maalesef
Yanlış anlaşılma olmasın elbette kadınların kendi tercihi ama ben yapay tırnak cidden sevmiyorum. Neden diyecekseniz görüntüsü mü desem hoşuma gitmiyor. Ha ayrıca kısa iyidir ya. Benim tırnak takıntım yok zaten ve feminenliği falan daha bir öne çıkardığını da düşünmüyorum asla.
Evde yemekleri ben yaptığım için uzun tırnak tercih etmiyorum çok. Arada sırada protez tırnak takıyorum, dün yaptırdım cadı tırnağı dediler ahahajs ayarı yok ben de😂
Uzun tırnaklı kadınlara hiç ısınamadım. Uzun tırnaklı kadın gördüğüm de gösteriş delisi bir kadın canlanıyor beynimde. Kısa ve bakımlı tırnak en güzeli.