Cilt Bakım Tercihiniz ojeli uzun tırnaklardan mı yana yoksa kısa ve ojesiz tırnaklardan mı? Seňoritaaaaaaa Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hangisini daha çok begeniyorsunuz?Tırnak bakımı için ne yapıyorsunuz? Tercihiniz ojeli uzun tırnaklardan mı yana yoksa kısa ve ojesiz tırnaklardan mı? Cevapla Bakım Soruları Oje Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kadınlara oje yakışıyor 1 0 Yorumla
_Versace_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Ojeli ve uzun tırnaktan nefret ederim, kısa ve temiz olmalı 1 0 Yorumla
Legend0642 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tirnak tirnaktir baska yerlere bakarim ben tirnak falan bu listede yok 0 2 Yorumla Seňoritaaaaaaa +1 yıl Hahah niye dışladın şimdi tırnaklarini ayıp ettin😄 Yorumla Legend0642 +1 yıl Ama tirnak bu yani :) Yorumla
PillyRakıDevleti Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl En güzel eller benim sevgilim de. Onun tırnaklar uzun. Ojeli ojesiz fark etmez. 0 1 Yorumla Seňoritaaaaaaa +1 yıl Vayys Allah ayırmasın Yorumla
petitbébé Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Değişir bazen uzun bazen kisa temiz oje 0 0 Yorumla
beyzzj Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ikisi de guzel 0 1 Yorumla Seňoritaaaaaaa +1 yıl Sen hangisini kullaniyosun Yorumla
TꪊƝiȿș Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Ojeli kısa 0 1 Yorumla Seňoritaaaaaaa +1 yıl Ay hiç sevmem öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kadınlara oje yakışıyor
Ojeli ve uzun tırnaktan nefret ederim, kısa ve temiz olmalı
Tirnak tirnaktir baska yerlere bakarim ben tirnak falan bu listede yok
Hahah niye dışladın şimdi tırnaklarini ayıp ettin😄
Ama tirnak bu yani :)
En güzel eller benim sevgilim de. Onun tırnaklar uzun. Ojeli ojesiz fark etmez.
Vayys Allah ayırmasın
Kesinlikle uzun ve ojeli
Değişir bazen uzun bazen kisa temiz oje
Bakımlı sık olması yeter
ikisi de guzel
Sen hangisini kullaniyosun
Ojeli kısa
Ay hiç sevmem öyle
Orta boy ojeli
Uzun
ojeliler çekicii