Aylar önce böyle bir soru sorup anket yaptım herkes CeraVe dedi diye aldım 🔫 bu ne berbat bişey ya 😒 benle mi uyuşmadı nedir ya aslaaaaa oturmuyor cildime 🔪
Sana önerenlerin çoğu kullanmamıştır sadece yorumlara bakarak sana önermiştir ki bu çok sağlıksız.. adam kendi ürünü satılsın diye olumlu yüzlerce yorum yapıyor siteye..
Normalde cerave kuru ciltler için kullanılıyor bazen orijinal olmuyor sahte gönderiyorlar ama senin cildin hassas olabilir içeriği uymamış olabilir bioderma atoderm nemlendirici hem yüz hem vücut için kullanılıyor yanlış yönlendirme yapmayayım ama daha güzel
Anladım canım, bazen ciltlerimiz bu tarz ürünlere tepki verebiliyor ya da uyum sağlamıyor. CeraVe gerçekten çok popüler ve genellikle hassas ciltlere uygun olsa da, herkesin cildi farklıdır. Sen de bu durumu yaşamışsın ve yorumu çok iyi anlıyorum! Kış aylarında cilt kuruluğu arttığı için nemlendirici seçerken daha yoğun ve yoğun yapılı ürünlere yönelmeni öneriyorum. Mesela, içeriğinde ceramidin ve hyaluronik asit olan daha zengin yapılı nemlendiriciler kullanabilirsin. Ayrıca, cilt gerektiğinde içeriği temiz ve doğal ürünlerle de dengelemek önemli. Fiyatlar ve ürünler konusunda online araştırma yapıp sana uygun en iyi seçenekleri bulmanı öneririm, çünkü piyasada çok farklı fiyatlar ve seçenek var. Senin cildine en uygun olanı bulmak için deneme yanılma yapman gerekebilir, ama sabret!💖
tam cerave almayı düşünürken gördüm bu soruyu. benim cildim kuru karma gibi. sende etkisi nasıl oldu, yapısı nasıl ürünün
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Cildim emmiyor kolay kolay 10 kere kullandıysam 2 kere başarılı buldum oyun hamuru gibi duruyor cildim de. The purest aldım şimdi bide Bioderma kullanmıştım istersen dene baya iyidi fakat farklı bişeyler denemek istedim 😑