Boy ve kilon gayet iyi fazlan yok ki kilolu göstersin bide bu etekler bilek boy daha zayıf gösteriyo e kemerde takarsan aksine bel kıvrımını ortaya çıkarır çok hoş duruyo
Pandemi saolsun göbüşüm çıktı etek giyemiyorum artık giydiğim zamanda göbeğimi saklasn diye bu şekilde kullanıyorum rahatlıkla al canm sıkıntı olmaz bu şekilde
Bel kıvrımın iyi değilse takmayadabilrsn benm bel ince ordan artım var bide 160 boy 50 kilo alt üst komple bol olunca kayboluyorum icinde 🙈🙈ama sende 10 cm fazla boy var istersen takma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ilk foto daki bende de ole etek var ben onu giyerdim üstüne
Etek mi var sende d😱
Evttttt
Sarışın butik üstü kat olan tunik ve kemerde tak 👌
Bende 1 le içkiyi beğenmiştim kuzu yeşili olur mu sence mavi renkli gozluyum ya da hangi renk
Güzel olur zaten etek krem ve sarışınım diyosun yakışır bence
Bence de ama kilolu göstermez demi gömlek bol gibi ya az
Boy ve kilon gayet iyi fazlan yok ki kilolu göstersin bide bu etekler bilek boy daha zayıf gösteriyo e kemerde takarsan aksine bel kıvrımını ortaya çıkarır çok hoş duruyo
Pandemi saolsun göbüşüm çıktı etek giyemiyorum artık giydiğim zamanda göbeğimi saklasn diye bu şekilde kullanıyorum rahatlıkla al canm sıkıntı olmaz bu şekilde
Yanj bende hafif balık etliyim ama göbeğin yok Spor yapyorum. Tamam tatlım şans güveniyorum tarz birini benziyorsun peki kemersiz kombinlemiyim mi
Bel kıvrımın iyi değilse takmayadabilrsn benm bel ince ordan artım var bide 160 boy 50 kilo alt üst komple bol olunca kayboluyorum icinde 🙈🙈ama sende 10 cm fazla boy var istersen takma
Tamm kuzu bakarım duruma bende 40 bedenim
Iyi o zmn fiziğin bakarsın artık denersin hangisi hoşuna giderse
🤗😘
İyi uykular canm
🥰
1. Fotoğraftaki çok hoş
Bebek mavisi al ikisinin uyum rengi efsane oluyor
Ayakların güzel mi ince çorap topuklu da giy
Etek tam nasıl
Model gorseldeki etekle aynı fakat rengi krem
Dar değil yani yeşil mine rengi okur
Yok değil ben kapaliyim zaten. Yeşil demi mavi çok hoş olmaz
İlk fotodaki yeşil mi ikinci fotodaki yeşil mi
Bence ilk
Git zayifla
Ahaha zayıfım zaten kemiklerim iri kılık yok yani cok
Yakismazmi
Ben at gibi hatunum burada boşuna gizli sormuyoruz😉
Ahaha at diyene bak mk boyun normal kendini uzun sanma
Niye sanmiyim 5 cm topukluyla 1.75 oluyor kısa mi
Ben 5 cm topukluyla 183 oluyorum
Kim at kesin. olarak
Ben midilliymisim 😂
Ama o kadar boyda bir bayanda iyi degik ya ben bu boyla yanıma uzun birini bulamyorum yani
Knk bana 190+ rahat denk geliyor
Aynen canım benim eski nişanlım 1.89 du 5 cm topukluyla fotolarda ayniydik bildiğin😀🤷