Balım o kontrast var ya aslında tam bir vamp havası veriyor sana yani siyah saç beyaz ten keskin duruyor ama dikkat çekiyor da hani Marilyn Manson havası istemiyorsan biraz yumuşatmak için kahve alt tonlu koyu kestaneler deneyebilirsin ama bak açık renk yaparsan da daha soft bir enerji gelir yüzüne eğer gözlerin koyuysa siyah saç gizemli gösterir açık renk daha fresh olur yani tamamen senin nasıl hissettiğine bağlııı
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Gözlerim çok koyu kirpiklerim çok uzun siyah gözüm büyük. O yüzden açık saç rengi de cesaret edemiyorum 😓
Bu gayette olağan bir durum zıt falan değil. Öyle olan insan çok. Sanırım renk paletinde "dark winter" diye geçiyor. Bu tarz kadınların suratlarında yoğun kontrast oluyor yani göz, kaṣ, saç çok ön planda.
Mesela renk paletinde "soft summer" olan kadınların gözü kaṣı veya saçı ön planda değil. Ten rengiyle harmanlanmıṣ oluyor. Fark ettiysen kadınların suratlarına bakınca bir yere odaklanamıyorsun, bir bütün olarak görüyorsun.
Kız itici oksan ne olur başkalarını çekip de napıcan boş ver.😁
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
:D vay bee herkesin favorisi neredeyse :D bende senelerdir Siyah saçlarımdan kurtulmaya çalışıyorum cesaret edemiyorum :D Sarı saç sürekli makyaj istiyor :D Güzel ama bende böyleyim :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Tenin buğday Bence yakışıyor saç renginde çok iyi
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Buğday değil görenler çok beyazsın diyor fotoğrafta daha koyu çıkmış