Saç Bakım 2 ay Saç rengim absürt mü duruyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 İnsanlar genellikle kızıl saçlı kadınlara cinsel anlamda düşünüyor yanlış biz izlenim veriyor mu aşırı açık veya koyu bir Saç rengim absürt mü duruyor? Cevapla 47 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Kauss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 2 ay Fotoğrafı Co yakından çekmişsin ve yüzünün yarısını kapatmışsınSaçın böyle absürt duruyor belki de durmuyordur 0 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 78% 2 ay Gayet güzel eskidendi o kızıllara karşı cinsellik temelli yaklaşanlar. Keza onun saç rengiyle de alakası yok ya. Bence gayet güzel olmuş. Takılma. 0 0 Yorumla
Sipartaakus Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Univde ilk defa sevişip entel olduğunu düşünen kuz saçı bu 1 0 Yorumla
Vurgunb Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% 2 ay Kızıl saça bayılırım ama bu biraz demode bi ton yine de kötü değil ama👍 0 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 2 ay Yüzün çok güzel bence bu yüze siyah yakışır çok sade bir güzelliğin var 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay İnsanların ne düşündüğünün bir önemi yok ama bence sana bu renk yakışmamış 0 0 Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% 2 ay Gayet iyi duruyor ve oldukça yakışmış neden Bpyşe düşünüyorsun ki Nesne boyle bir algı var 0 0 Yorumla
birsuskuncicekFenomen Takip Et Master Yaş: 26 2 ay Saç Bakım konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cok çekici ve havalısn 0 0 Yorumla
kittymiyaw Takip Et Xper 5 Yaş: 21 2 ay Kızıl saçla cinselliği bağdaştıran insanın aklından şüphe ederim 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 74% 2 ay Kıbrıstan geri döndün mü 0 1 Yorumla Soran 2 ay Evet Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 2 ay Benim aklıma "izmirli teyzeler" geliyor mesela :D 0 2 Yorumla Soran 2 ay Evet biraz yaslida duruyor Yorumla Regnanspiritus 2 ay 1 2 ton açsan mesela o zaman olabilir ama :) Yorumla
Edameda06Fenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Saç Bakım konusunda 978 cevap paylaştı. Yoo. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Saç Bakım konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır durmuyor bence güzel 0 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 2 ay şu an benim saçım da böyle. Tenine çok yakışmış. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Fotoğrafı Co yakından çekmişsin ve yüzünün yarısını kapatmışsın
Saçın böyle absürt duruyor belki de durmuyordur
Gayet güzel eskidendi o kızıllara karşı cinsellik temelli yaklaşanlar. Keza onun saç rengiyle de alakası yok ya. Bence gayet güzel olmuş. Takılma.
Univde ilk defa sevişip entel olduğunu düşünen kuz saçı bu
Kızıl saça bayılırım ama bu biraz demode bi ton yine de kötü değil ama👍
Yüzün çok güzel bence bu yüze siyah yakışır çok sade bir güzelliğin var
İnsanların ne düşündüğünün bir önemi yok ama bence sana bu renk yakışmamış
Gayet iyi duruyor ve oldukça yakışmış neden Bpyşe düşünüyorsun ki Nesne boyle bir algı var
Cok çekici ve havalısn
Kızıl saçla cinselliği bağdaştıran insanın aklından şüphe ederim
Kıbrıstan geri döndün mü
Evet
Benim aklıma "izmirli teyzeler" geliyor mesela :D
Evet biraz yaslida duruyor
1 2 ton açsan mesela o zaman olabilir ama :)
Yoo.
Hayır durmuyor bence güzel
Alisik olmadığımız bir renk
koyulaştır bence
Hayır gayet iyi
şu an benim saçım da böyle. Tenine çok yakışmış.
bu rengi acilen bırakmalıısın
Neden saç rengi cinsellik onu anlamadım
Nagehan alçı burada ne işin var