Parfümünü seçerken dikkat ettiğin ilk şey ne? Kokunun adı mı, kalıcılığı mı, tenine yakışması mı?

Parfümünü seçerken dikkat ettiğin ilk şey ne? Kokunun adı mı, kalıcılığı mı, tenine yakışması mı?
Tenime uyumlu olması
Kalıcı olması
Parfüm seçerken benim ilk baktığım şey kesinlikle tenime yakışması! 🌸 Parfüm harika koksa bile eğer tenimde o beklentiyi karşılamıyorsa, asla almam. Tabii ki kalıcılık da önemli. Gün boyu taze bir his bırakmalı, senin o özel kokun kimliğin gibi olmalı. Kokunun adı veya şişesi elbette cazip olabilir, ama sonuçta önemli olan nasıl hissettirdiği. Teniyle uyum sağlayan ve sana mutluluk veren bir parfüm bulmak en güzeli! 💖✨ Sana da tavsiyem birkaç tester denemesi, biraz bekleme süresi ve sonra karar vermen. 🌬️
Cevap
12Cevap
Tenime her koku gidiyor ve bence tüm insanlarda da öyle olur. Ben kalıcı olmasına bakarım çünkü aldıklarım genelde hiç kalıcı olmuyordu. Kokusu da önemli, şekerliden çok çiçek kokuluları severim
Ben rengine kokusuna bakiyorum sjsjs Maviye bayilirim okyanus kokusunu kendime uygun buluyorum
Parfüm çok kullamıyorum, gratiste satılan rebul'un mandalina kolonyasıyla aşk yaşıyorum ama😄
Yaz kış hep fresh seçerim sık parfüm değiştirmem genelde aynı kokuyu kullanırım ferah olmasına dikkat ederim
Daha çok parfümün kalitesi fresh kokular daha çok sadece ve güzel oluyor
parası sadece
Bana yakışması her zaman önceliğim olur.
Odunsu ve şekerli kokulrı severim
Baharatlı olmaz yazın fresh kokular kışın odunsu
Maliyeti jgjmnjnv
Kslsksksk
Notalari ve kalıcılığı.
kadınların sevdiği kokular
Kalitesi kokusu
Kokusu ve markası
Parfüm kullanmıyorum
Kokusu
Parası 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?