Şunu 80 liraya 2 gün önce bimden almıştım
1200 liralık parfümümden daha kalıcı çıktı
yaşasın bim🫡🫡🫡

Şunu 80 liraya 2 gün önce bimden almıştım
1200 liralık parfümümden daha kalıcı çıktı
yaşasın bim🫡🫡🫡

Sadece kokusuna 😀 gratiste 69 liralık bee beauty parfümlerin stoğunu yaptım vucut spreyleri vs. Bimdekine cesaret edemedim de bi küpe almıştım bimden 15 liraya 100 200 liralık küpelere bedel
ben bee bitüy mitüy bilmem bacım erkek dediğin ter kokar
Başlarım bacına
çinirlendin mi çen
Görüşçez senle
adreesi bilün
Bir yerden geçtiğimde beni parfüm kokumdan tanıyacak kadar özdeşleştiğim ve senelerdir kullandığım bir kaç parfüm kombom var djfj
Öncelikle ağır olmayan, baymayan ve kalıcı olan kokuları seviyorum. Deli gibi koku takıntısı olan biriyim o yüzden büssürü parfüm alırım ama sabit kullandığımdan vazgeçemem.
Aynı koku he şaşırttı :D Bende her daim hacı misi kokarım
Ebet çok değişiklik seven biri değilim.💁🏼♀️
Hacı misi he? E güselmiş fjfj
EİG kombon için teşekkürleer.🫡🌝
Benimde kullandığım parfüm çok pahalı değil ancak kokusundan ötürü çok pahalı bir parfüm kullandığımı düşünüyorlar. Sonuçta belli bir süreden sonra uçan giden bir şeye fazla para vermeyi doğru bulmuyorum
Cevap
1Cevap
Çünkü BİM parfümleri el kremleri Atelier rebul markasıyla fason üretim olarak çalışıyor. Atelier rebul markası kendisi başlı başına pahalı bir marka.☺️☺️Keşke cilt bakımı ürünündede çalışsalar ama maalesef sınırlı ürünler için işbirliği yapıyorlar:((
Çiçeksi kokmasına. Bir de yeğenime aldırıyorum parfümlerimi, o gelirken getiriyor bende bedavaya kullanıyorum abicim sağ olsun 😁
Kokusuna ve fiyatına asdjdk
kokusunun hpsuma gitmesine
Kokusu ve kalıcılığı
Kokusuna.😀
Kokusuna ve kalıcılığına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?