Güzellik & Bakım Hangi tonu çekici buluyorsun? rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ben 3-4-5 tonlarını çekici buluyorum. Güncellemeler1 yıl Sırayla ton isimleri; soluk, pembe-soluk, açık, normal, buğday/bronz, esmer, kahverengi. Hangi tonu çekici buluyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. tonları çekici bulmam ben 2 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. 3 daha güzel gadası 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beraberinde dudağı gözleri yanakları kaşları saçları ve en önemlisi burnu da olmalı 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hepsini çekici buluyorum 1 0 Yorumla
kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Yeşil ton seviyorum ben, uzaylı gibi 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. 2 ve 4. 1 8 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl 3'ün ne suçu vardı? Yorumla 34Constantine 1 yıl Ortada kalması 😂 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl O nasıl bir gerekçe bea 😂 Yorumla 34Constantine 1 yıl Bilmem ilk bakışta 2 ve 4 hoş geldi belki ikisi arasında kalan bi ton diye ilgimi çekmedi o an 3😂 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Rezalet ayol... Anladım 😂 Yorumla 34Constantine 1 yıl Niye rezalet ya 😂 tamam 3 te güzel o zaman Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Anlaştık 🤝🏻 Yorumla 34Constantine 1 yıl İts a deal! Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kadında 2 veya 6 0 3 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl İlginç. 4 ortası, 2 ve 6 iki diğer ucu. Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Ben 2 gibiyim ve çok hoşuma gidiyor tenimin rengindeki karşı cinslerim.Ama latin kadınların teni de bence bu renkle çok uyumlu. Kadın-erkek çifti manasında ikisi de bence uygun. Yoksa 4 bulduk da burnumuzdan kıl aldırmıyor değiliz:) Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Fair enough. Anladım 👍🏻 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kendim 5 im o yüzden 2-3-4 bana çekici geliyor 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Öyle bir şey mi var, 😅😅😅 0 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 377 cevap paylaştı. 3-4-5 üçgeni 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 4 cok iiii ama ben 1-2 arasıyım 0 2 Yorumla ortaka 1 yıl Memnunmusun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @ortaka degılım abı solaryuma gıdıyom Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dort 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1-4 arası. 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı. 2 olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
tonları çekici bulmam ben
3 daha güzel gadası
Beraberinde dudağı gözleri yanakları kaşları saçları ve en önemlisi burnu da olmalı
Hepsini çekici buluyorum
Yeşil ton seviyorum ben, uzaylı gibi
2 ve 4.
3'ün ne suçu vardı?
Ortada kalması 😂
O nasıl bir gerekçe bea 😂
Bilmem ilk bakışta 2 ve 4 hoş geldi belki ikisi arasında kalan bi ton diye ilgimi çekmedi o an 3😂
Rezalet ayol... Anladım 😂
Niye rezalet ya 😂 tamam 3 te güzel o zaman
Anlaştık 🤝🏻
İts a deal!
Kadında 2 veya 6
İlginç. 4 ortası, 2 ve 6 iki diğer ucu.
Ben 2 gibiyim ve çok hoşuma gidiyor tenimin rengindeki karşı cinslerim.
Ama latin kadınların teni de bence bu renkle çok uyumlu. Kadın-erkek çifti manasında ikisi de bence uygun.
Yoksa 4 bulduk da burnumuzdan kıl aldırmıyor değiliz:)
Fair enough. Anladım 👍🏻
Kendim 5 im o yüzden 2-3-4 bana çekici geliyor
Öyle bir şey mi var, 😅😅😅
Bembeyaz olanı
ikinci çekici
3-4-5 üçgeni
3333
5 iyi
4 cok iiii ama ben 1-2 arasıyım
Memnunmusun
@ortaka degılım abı solaryuma gıdıyom
Dort