Ben mi haklıyım kocam mı? Gerçekten nolursunuz okuyun fikir verin?

Şimdi şöyle, 2 ay önce kocamın vizesi çıktı şubatta almanyaya geldik ikimizde çalışıyoruz sıfırdan başladık. Ailem bize bir ev aldı yerleştirdi hepsini, ufak şeyler kaldı mesela bahçenin yapılışı, dışarıda yapılacak şeyler. Ben bu kız halimle eve 20bin dolar verdim eşya aldım koydum bugüne kadarki faturaları ödedim ama kocamda artık çalışmaya başladığı için ona devrettim artık sıra onda bence. Ne kira var ne ev borç sıkıntısı onu da yapsın artık. Yazın geri iki haftalığına Türkiye’ye gitmek istiyor, sürekli kavga ediyoruz ben diyorum paramız yok neyle gidiyoruz o da 3 bin dolar biriktiriyoruz ağustosa kadar onunla gideriz diyor. Bende diyorum ki bak artık dışarıyı bahçeyi evimizi biz ödememiz lazım yeter artık babamdan herşeyi beklediğimiz, ben sana yük olmamak için sabahın köründe işe gidiyorum bende bilirim elin karıları gibi evde oturup denin paranı yemeyi ama benim kazandığım üç kuruşu da hesaba katıp annesini görmeye gitmem istiyor. Acı ama ben onun annesini görmeye gitmek için para kazanmıyorum ben ona şu an birden yüklenmemek için kendi masraflarımı ödeyim diye çalışıyorum. Ondan ziyade bi insanın biraz kenerda parası olmaz mı, için nasıl rahat ediyor dedim kazandığımız parayı hemen gidip tatilde yemeye bak biz yeni sıfırdan başlıyoruz diyorum tatili seneye yaparız tatil durumunda değiliz diyorum aynı şeyi söyleyip duruyor. Evet zamanı değil demi diyor, değil diyorum ama gidelim diyor…. Kafayı yicem ne yapmalıyım

Ben mi haklıyım kocam mı? Gerçekten nolursunuz okuyun fikir verin?