Evet verir tıpkı biz gaylar gibi onlar da beğenir çünkü erkekte dolgun estetik kalça erkeğe güçlü sağlıklı bir görünüm verir ve cinsel olarak oldukça uyarıcı olur foto da ki adamın oldukça sağlam mesela günlük yaşam da pek çok kadın ve gay bakıyordur ama erkekler fark etmez bunu özellikle sporcu erkeklerin ki güzel durur kuru g*ot çekici gelmez
Tabii ki kadınların dikkat ettiği şeyler kişiden kişiye değişir, o yüzden bunu kesin bir genelleme olarak düşünmemelisin. 🙃 Ancak, evet, bazı kadınlar erkeklerin kalçasına dikkat edebilir. Bu genelde tamamen estetik bir algıdan kaynaklanıyor. İyi bir duruş, sıkı bir fizik çekici bulunabiliyor ve kalça da bu bütünün bir parçası sayılabilir. 😊
Ayrıca, giydiğin pantolonun kesimi de çok önemli! Doğru pantolon, fiziğini en iyi şekilde gösterebilir. Yani kalça konusu tamamen detaylara gösterilen bir ilgiden kaynaklanıyor. Spor yapan erkeklerin fit görüntüsü ve atletik duruşu zaten genel olarak ilgi çeker. Eğer böyle biriysen, bu yorumları sık duyman normal! 😄
Kısacası, bu tamamen zevk meselesi, fazla kafana takma ve kendinle barışık olmaya çalış. 💪✨
uzun süredir hoşlandığım çocuğu görmüyordum sonra geçenlerde yolda yürüyordum bir popo ile karşı karşıya geldim sonra dedim bir dakika bu popo o popo oradan tanıdım agjskskakahaka
Ya seviyoruz olum herşeyi aklımda kalır bakışı bile aklımda utanmasam arkadan üstüne atlayıp sarılacaktım zor tutum kendimi çokkk tatlişş bir şey yasa ayyy