Güzellik & Bakım Dudak kombosu yaptım nasıl olmuş? daphy Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor İlk kez mat ruj ve dudak kalemi kullanıyorum hoşuma gitti glossu bıraktım bunu kullanıyorum sürekli ah ah yaşlanmak böyle bir şey galiba Dudak kombosu yaptım nasıl olmuş? Cevapla Ruj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kalem tonunu koyu seç çerçeve belli olmuyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. iyi evet 0 0 Yorumla
HYildizAy Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kalemi bir tık koyu tercih ederdim. Hiçbir makyaj malzemesi olmasın ama ruj olmadan asla 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 990 cevap paylaştı. Daha kahve tonlu bir kalem kullansan daha iyi olabilir 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Harika bebeksi 1 1 Yorumla daphy 1 yıl 💋💋 Yorumla
Adeptus Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. Çok güzel olmuş öbüşelim mi 1 2 Yorumla daphy 1 yıl olur 💋 Yorumla Adeptus 1 yıl Mucurr Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 398 cevap paylaştı. Hiç glossum yok xjdb 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Çok güzel canım, kıpkırmızı dene bir de 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. tamam iyi iyi:) 1 0 Yorumla
Hint_Fakiri40 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kombo ne 🙄 0 2 Yorumla daphy 1 yıl erkekler anlamaz Yorumla Hint_Fakiri40 1 yıl Anlat😡 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. Çekici 0 0 Yorumla
Elysiaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Beğenmedim. 0 3 Yorumla daphy 1 yıl niye beğenmedin gıı Yorumla Elysiaa_ 1 yıl Pembe ruj sevmiyorum bir de hiç dudak kalemi olduğu belli değil aynı renk sanırım rujla o yüzden sevemedim. Yorumla daphy 1 yıl kameram kötü dudak kalemi pembe ruj nude pembe aslında kamerada iğrenç çıkmış biraz evt Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kalem tonunu koyu seç çerçeve belli olmuyor
iyi evet
Kalemi bir tık koyu tercih ederdim. Hiçbir makyaj malzemesi olmasın ama ruj olmadan asla
Daha kahve tonlu bir kalem kullansan daha iyi olabilir
Harika bebeksi
💋💋
Çok güzel olmuş öbüşelim mi
olur 💋
Mucurr
Hiç glossum yok xjdb
Çok güzel canım, kıpkırmızı dene bir de
Pembe rengi olmamış
Nefis 👄
öpülesi olmuş
tamam iyi iyi:)
Kaç yaşındasın?
üşenmemiş bi de yüklemiş bu nasıl boşluk
Kombo ne 🙄
erkekler anlamaz
Anlat😡
bıyık yok değil mi
Ben de sana 😘
Tadına bakmak güzel olurdu
Çekici
Eh idare eder
Güzelde ben simli parlak daha çok seviyorum
Ehhh
Güzel olmuş
Bıyık çıkmış
Çok iyi olmuş sen mi yaptin
Kötğ
Super
Beğenmedim.
niye beğenmedin gıı
Pembe ruj sevmiyorum bir de hiç dudak kalemi olduğu belli değil aynı renk sanırım rujla o yüzden sevemedim.
kameram kötü dudak kalemi pembe ruj nude pembe aslında kamerada iğrenç çıkmış biraz evt